Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum hemde çok fena :)

cocacola

Öne çıkan mesajlar

yav said:
14 şubattan sonra açıl bence, hediye masrafından kurtulursun bu 1 + çıkmaya başlar başlamaz hemen sevgililer günü olursa afallatır bu da 2 =p

+1

konserden sonra sizde kalcaksa romantik bi film koy.izleyin.filmin ortalarında seni seviyorum de.bu arada kol kola falan olun.zaten sonra sansürlü yayın gelir tahminen gasdkl
Sosyal ağlarda paylaş

ben omrumde boyle gerzekce sey gormedim

ne acilmasi lan

yatla denizemi aciliyon

bu salak dizileri izleye izleye bu hale geldi genclik. Ulan kim kimse ben senden cok hoslaniyom beraber olalimmi der. Birakin su salak dizileri.

Dersin iste konsere gidelim(demisin zaten) yanasirsin biraz kiza, sonra sarilisin , elinden tutarsin. Baktin tutmuyor zaten birak, ama boyle dangalak gibi benden sen cok hoslandim , hadi cikalim deme(zaten cikalim dersen agaca cik, ben agaca tirmanabilen bir ayiyim diye bagir)

birak bu tur seyler kendi gelisir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar heyecana gerek yok,burda söylenenleride tamı tamına uygulaman mümkün olmaya bilir,kendini çok iyi hazırlarsın ama bi bokluk filan çıkar kalırsın öyle,o yüzden oluruna bırak bencede.bi bakmışsın çıkıyosun ve bize mutlu haberi vermişsin hepsi gelmiş geçmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

B@@b s€n b€ni dinle açılma. Matamanın dediği gibi, film mi lan bu. Önce elinden tut, sarıl marıl. Eğer bunları yapamıosan o kızın bu gönlü yoktur, salla gitsin. Eğer bunları yaptıktan sonra hafiften açılmazsan da kız senden umudu kesip başkasını aramaya başlar demedi deme. Zaten önümüz yaz gelen geçen yazar kıza baq :)
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
cocacola said:
nişantaşında oturuyorum evde 2 tane plazma var wireless'imiz var kedim var kapıcılı apartman hatta apartman bizim ayrıca 24 saat sıcak suyumuz var sizce benle evlenme olasılığı nedir ?

onun yokda ben düşünebilirim istersen ÖM at

Ben daha güzelim beni seç beni!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...