Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yav said: 14 şubattan sonra açıl bence, hediye masrafından kurtulursun bu 1 + çıkmaya başlar başlamaz hemen sevgililer günü olursa afallatır bu da 2 =p +1 konserden sonra sizde kalcaksa romantik bi film koy.izleyin.filmin ortalarında seni seviyorum de.bu arada kol kola falan olun.zaten sonra sansürlü yayın gelir tahminen gasdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kız "ama biz arkadaşııız" diycek. Yazın bunu bi kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 BEN DE! şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 spoilerın içinde makale var sandıydım tüh ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 killer bence toplu halde kalcaklar evde bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben omrumde boyle gerzekce sey gormedim ne acilmasi lan yatla denizemi aciliyon bu salak dizileri izleye izleye bu hale geldi genclik. Ulan kim kimse ben senden cok hoslaniyom beraber olalimmi der. Birakin su salak dizileri. Dersin iste konsere gidelim(demisin zaten) yanasirsin biraz kiza, sonra sarilisin , elinden tutarsin. Baktin tutmuyor zaten birak, ama boyle dangalak gibi benden sen cok hoslandim , hadi cikalim deme(zaten cikalim dersen agaca cik, ben agaca tirmanabilen bir ayiyim diye bagir) birak bu tur seyler kendi gelisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 edit: cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 matama'ya katılıyorum ama kendi gelişirken ilişkinin bi yerinde "acaba sevgili miyiz biz neyiz?" sorusu akla gelebilir o yüzden gelişme döneminden hemen sonra bunu netleştirmek lazım bi kaç soruyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 edit:fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu kadar heyecana gerek yok,burda söylenenleride tamı tamına uygulaman mümkün olmaya bilir,kendini çok iyi hazırlarsın ama bi bokluk filan çıkar kalırsın öyle,o yüzden oluruna bırak bencede.bi bakmışsın çıkıyosun ve bize mutlu haberi vermişsin hepsi gelmiş geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 coca cola sen soyle bakiyim plazman varmi yok mu ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahhahahaha harbiden bak o önemli bi konu. plazma yoksa kızda yok. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 plazmanın rolü nedir anlamadım :D (ayrıntı pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 heracles1986 nın topikini oku aşağılarda bi yerdedir.anlarsın plazmanın önemini;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 konserde matamanın dediği gibi kıza sarıl ya da elini falan tut yeterli zaten. illa açılacam diyosan fistanın dediği gibi 23 nisanda açıl daha anlamlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bilmiyorum konusma yetenegin nasil. Ac konuyu lak erlestir nasil hissetigini ve ifade et kendini sonrasi gelir zaten. GL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 darkness87 said: heracles1986 nın topikini oku aşağılarda bi yerdedir.anlarsın plazmanın önemini;) efsane topicmiş çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 B@@b s€n b€ni dinle açılma. Matamanın dediği gibi, film mi lan bu. Önce elinden tut, sarıl marıl. Eğer bunları yapamıosan o kızın bu gönlü yoktur, salla gitsin. Eğer bunları yaptıktan sonra hafiften açılmazsan da kız senden umudu kesip başkasını aramaya başlar demedi deme. Zaten önümüz yaz gelen geçen yazar kıza baq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 nişantaşında oturuyorum evde 2 tane plazma var wireless'imiz var kedim var kapıcılı apartman hatta apartman bizim ayrıca 24 saat sıcak suyumuz var sizce benle evlenme olasılığı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 cocacola said: nişantaşında oturuyorum evde 2 tane plazma var wireless'imiz var kedim var kapıcılı apartman hatta apartman bizim ayrıca 24 saat sıcak suyumuz var sizce benle evlenme olasılığı nedir ? onun yokda ben düşünebilirim istersen ÖM at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu arada içimden geldii gibi konuştum karşma alıp işe yaradı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 adamınbiri said: cocacola said: nişantaşında oturuyorum evde 2 tane plazma var wireless'imiz var kedim var kapıcılı apartman hatta apartman bizim ayrıca 24 saat sıcak suyumuz var sizce benle evlenme olasılığı nedir ? onun yokda ben düşünebilirim istersen ÖM at Ben daha güzelim beni seç beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cekdenyıls gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 iyi hatunu goturduysen hem wireless ta var bir sonraki hatuna dogru yol aliyorsun hadi kocum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar