BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bjk kombinelerinin satışı bittikten 1 hafta sonra bile satışta gözüküyordu sitede. bende ilk başta heycanlandım o mesajı görünce ama o biletix'in saçmalığı tamamen. tükenmez hemen işallah. sanmam yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Vip falan olmucak galba erken gelen kapan mantığı olcak, diye duydum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 rogue pls X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ne kadarda tükenir ya )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 65 ytl iyi fiyat valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 13 Temmuz off lanet olsun babamın ölüm yıl dönümüde konser gitmek abas kaçar ama judastda kaçırılmazki offf...gerçi 14 temmuzda doğum günüm gelde çık bu işin içinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sonunda bkm'nin kafası basmaya başladı.. gerçi bkm yurtdışında pek kaale alınmayan bir kuruluş olduğundan kafası bassada desteklenemiyordu. geçen senelerde çılgınca isimlere teklif götürüp "güvenmiyoruz size, bkm nedir ki" denip geri çevrilmişlerdi.. sonunda başarıyolar güzel şeylere imza atmayı. devamı gelirse Türkiye daha çok bomba isim duymaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kaçta çıkar lan biletler satışa, camperlık yapacağım sayfa açık, rifreş rifreş muhtemelen F5 yalama yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 pc nin saati tam 11:00 dı ben aldım :) i got my ticket! artık içim rahat. şimdi oturup o gün işimin çıkmaması için dua etmem gerekiyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben gidiyorum! izin aldim aileden süper olcak simdiden heycan basti :D edit: ya ben simdi 15 gun kadar parasizim acaba kalir mi 15 gun o biletler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 lan almayın hemen!1 ben de 10 gün falan sonra alcam anca pöf almayın hemen sakın bitmesin lan plspls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ya da bize de alin 15 gun sonra verelim :D pati dayanısması yapalim plzplz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yav said: Vip falan olmucak galba erken gelen kapan mantığı olcak, diye duydum hadi hayırlısı http://www.judaspriest-turkey.com sitesinden bi mail gelmiş bana; said: Judas Priest konseri tam kesinleşti hayır yüzde 99 kesinleşti derken bilet fiyatı hakkında ilk haber geldi. Biletix www.biletix.com/event.htm?id=JJUD1 bu adresten belirttiği üzere: Birinci kategori bilet fiyatı 65 ytl dir. 1. kategori diye VIP sanmayınız. İlerleyen zamanlarda VIP bilet fiyatlarının açıklanması bekleniyor. Konser tarihine yaklaştıkça fiyatlar da değişmeler olabilir bunu da göz önünde bulundurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 vip mip anlamadım hemen aldım biletimi.. vip gelicek gelicek diye bilet alamamak da var, sonuçta anladığım kadarıyla vip bilet kesin değil. :D off çok heyecanlandım şimdi! orada görüşmek üzere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sadece internettenmi satış açıldı şimdi yoksa biletix gişesinden de alabilirmiyiz kafam karıştı alırız heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 FromTheHell said: lan almayın hemen!1 ben de 10 gün falan sonra alcam anca pöf almayın hemen sakın bitmesin lan plspls dory said: ya da bize de alin 15 gun sonra verelim :D pati dayanısması yapalim plzplz. evet yaaa :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 biletixde ilk biletler imtiyazlı biletler, sonradan fiyat artacak vs. gibi şeyler yazıyor, elinizi çabuk tutun derim. ben aldım kafam rahat artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bende aldim keyfim yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 _ILuVaTaR_ said: sadece internettenmi satış açıldı şimdi yoksa biletix gişesinden de alabilirmiyiz kafam karıştı alırız heralde dimi? gişeden alınabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mart'ta falan alsak artar mı ya o zaman kadar o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Edit : Yanlış account :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Hah tamam, odi bizde kalıyor da, atladım höreley diye. Biletler bence Mart sonuna doğru biter, eli çabuk tutmak lazım cidden, karaborsa misali satılan biletlerin de fiyatları 2 katına kadar bile çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Yarın alabilirim bilet, yazın çalışmayı planlıyordum. Sonra konserler açıklandı.. .. Hayır sadece Judas kaçsa tamamda, öküz gibi yığılma oldu bu yaz. Kaçırırsam her konser günü sette bişiler ters gider, görüntü yönetmenine falan dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JJUD1&pr=BK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar