Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 Temmuz 2008 Judas Priest Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bjk kombinelerinin satışı bittikten 1 hafta sonra bile satışta gözüküyordu sitede. bende ilk başta heycanlandım o mesajı görünce ama o biletix'in saçmalığı tamamen.

tükenmez hemen işallah. sanmam yani aslında.
Mesaj tarihi:
13 Temmuz off lanet olsun babamın ölüm yıl dönümüde konser gitmek abas kaçar ama judastda kaçırılmazki offf...gerçi 14 temmuzda doğum günüm gelde çık bu işin içinden...
Mesaj tarihi:
sonunda bkm'nin kafası basmaya başladı..
gerçi bkm yurtdışında pek kaale alınmayan bir kuruluş olduğundan kafası bassada desteklenemiyordu. geçen senelerde çılgınca isimlere teklif götürüp "güvenmiyoruz size, bkm nedir ki" denip geri çevrilmişlerdi.. sonunda başarıyolar güzel şeylere imza atmayı. devamı gelirse Türkiye daha çok bomba isim duymaya başlar.
Mesaj tarihi:
yav said:
Vip falan olmucak galba erken gelen kapan mantığı olcak, diye duydum
hadi hayırlısı

http://www.judaspriest-turkey.com sitesinden bi mail gelmiş bana;

said:
Judas Priest konseri tam kesinleşti hayır yüzde 99 kesinleşti derken bilet fiyatı hakkında ilk haber geldi. Biletix www.biletix.com/event.htm?id=JJUD1 bu adresten belirttiği üzere:

Birinci kategori bilet fiyatı 65 ytl dir.
1. kategori diye VIP sanmayınız. İlerleyen zamanlarda VIP bilet fiyatlarının açıklanması bekleniyor. Konser tarihine yaklaştıkça fiyatlar da değişmeler olabilir bunu da göz önünde bulundurunuz.
Mesaj tarihi:
vip mip anlamadım hemen aldım biletimi.. vip gelicek gelicek diye bilet alamamak da var, sonuçta anladığım kadarıyla vip bilet kesin değil. :D off çok heyecanlandım şimdi! orada görüşmek üzere :D
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
lan almayın hemen!1
ben de 10 gün falan sonra alcam anca
pöf
almayın hemen
sakın
bitmesin lan
plspls

dory said:
ya da bize de alin 15 gun sonra verelim :D
pati dayanısması yapalim plzplz.

evet yaaa :(((
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:
sadece internettenmi satış açıldı şimdi yoksa biletix gişesinden de alabilirmiyiz kafam karıştı alırız heralde dimi?

gişeden alınabiliyor
Mesaj tarihi:
Hah tamam, odi bizde kalıyor da, atladım höreley diye.
Biletler bence Mart sonuna doğru biter, eli çabuk tutmak lazım cidden, karaborsa misali satılan biletlerin de fiyatları 2 katına kadar bile çıkar bence.
Mesaj tarihi:
Yarın alabilirim bilet, yazın çalışmayı planlıyordum.

Sonra konserler açıklandı..

..

Hayır sadece Judas kaçsa tamamda, öküz gibi yığılma oldu bu yaz. Kaçırırsam her konser günü sette bişiler ters gider, görüntü yönetmenine falan dalarım.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...