PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yav'la buna da gelmeyi düşünüyoz izmirden doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Dev Judas Maiden'ı meşhur etmiştir yahu zamanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 PrudenT said: yav'la buna da gelmeyi düşünüyoz izmirden doğru. abi beni de alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 şehirdışından gelenlere evimi otel yapıp konser parası çıkarma planları içindeyim ;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 AC//DC istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ben Rogue istiyom Rogue olanından yok mu bu konserin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 acdc gelse antalyadan taksime kadar çıplak koşarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 van halen da reunion olaylarına girmiş david lee roth'la beraber, getirseler buraya falan? çok para istemezler, valla bak. getiriverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 İzmirli arkadaşlar bana ulaşsın.Otobüs kaldırıcaz İzmir'den.Gerekli bağlantıları kurduk biletlerin çıkmasını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 http://www.judaspriest-turkey.com/page.php?id=160&comments=1#c134 gelsinler ya, gelsinler.. dediğiniz gibi 200ytl de olsa gidicem, görecem, rahatlaycam.. LAN MUTLU OLDUM ÇOK FENA DÜN GECE SABAH 6YA KADAR YOUTUBE DA ROB HALFORDUN röpörtajlarını falan izledim, sololarını dinledim, indirdim falan!1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Abi Judas Priest'i tek bi kategoriye sokmak ÇOK yanlış. Adamlar en basitinden METAL GODS. En başarılı heavy metal/nwobhm grubu Iron Maiden'ı bile alt grup olarak çıkarmış, hatta onu ünlü yapmış gruptan bahsediyoruz. Hala Judas Priest dinlemediyseniz, kesinlikle bikaç şarkısına odaklanmayın. Bulabiliyosanız bi yerden discographysini bulup indirin. "Onla uğraşamam, en güzel şarkılarını say" desen, sayfa yetmez. Ha belki bi ara üşenmezsem çıkarabilirim bi liste. Şahsen bütün şarkılarını severim, dinlerim. Shuffle sırasında denk gelip de geçtiğim hiçbi JP şarkısı yoktur. Yalnız artık yaşı nedeniyle Rob Halford'ın performansından çok bi şey beklemeyerek gidicem konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Tremour77 said: İzmirli arkadaşlar bana ulaşsın.Otobüs kaldırıcaz İzmir'den.Gerekli bağlantıları kurduk biletlerin çıkmasını bekliyoruz.hoba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kojiroh +1 adamlar angel ile slowun ebesini ağlattıktan sonra demonizer ile heyecanı doruk yaptıttıttıttıttırıyo falan.. breaking the law ile (bilhassa klibi) insanı hafiften gülümsetirken, painkillerla tüm yüz hatlarını gerip arkadan da all guns blazingdeki gitar soloları ile insanın tüylerini diken diken edebiliyo.. bu grup farklı bişey, hatta 15 saattir falan rob halfordun solo albümlerine takmış durumdayım.. solo yaptığı şarkılar da imba olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Arkadaşlar Judasın Sad Wings Of Destiny Albumu ile başlayın judas sevmek istiyosanız.Arkasından bütün albümleri dinleyin.Rocka Rolla biraz daha farklı bir album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 biletler yarın satışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 13 Temmuz 2008'de tarihinde Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek olan Judas Priest konserinin biletleri yarın saat 11:00'de satışa! Bilet Almak için tıklayın İyi Seyirler Dileriz Biletix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ilk ben alicam vip biletini kacirmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 e nezman almak lazım şimdi bunu :D ne zamana kadar satış devam eder, ne kadar sürede tükenir falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Hemen almak lazım sonra sakata gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 mailıma gelmiş benimde hemen almak lazım nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sadece internettemi cikicak yoksa dnr dan filan alabilirmiyiz? vip de mi yarin cikicak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 said: Canlı Etkinlik Bilet Satış İşlemi Başarısız Özür dileriz, "Judas Priest" etkinliğine bilet alım işleminize şu an için devam edilemiyor! Heyecanlanmanın eşiğindeyken soruyorum. Biletlerin şimdiden bitmiş olma olasılığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 agali yarın alınabilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Oh tamam. Yarın internete girmesin kimse, alışveriş yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bi de öğrenci tarifesi falan var mıdır bunun ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar