ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Eh yeter artık demek istiyorum da, güven erkin erkal açmış başlığı ekşi sözlükte; adamın bir bildiği vardır diyorum. Yine inönü olma ihtimali varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hayır bunları üst üste yapacaklarına arada zaman açıklığıyla yapsalar da paramız yetse ak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 patlama olasılığı da varmış ama. yani şu an sinirlerim alınmış gibi hiç tepki göstermedim. patlama olasılığı olmadığını bilsem heralde çıldırır çıplak koşardım sokakta edit: kesinleşmiş konser kuruçeşme arenada olucakmış konser organizaston: bkm imiş ben soyunup sokaklara akıcam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Her ne kadar çok dinlemesem de acaip sevindim,daha sene başındaki yurttaki elemanlarla Judas-Megadeth-DreamTheater-Metallica-Guns'n Roses'dan bir tanesi gelse de gitsek diyorduk asdf ikisi geldi lan Fakat içten bir siktir çekmek istiyorum,nasıl para yetiştirecem ikisine de ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gün gelecek RHCP istanbul konseri diye topic açılcak biliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 isterse 200 ytl olsun gidiyorum. ulan ne biçim yaz olucak bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 rhcp bir gün gelicek inanıyorum bende :) şu judası gelene kadar bi dinleyelim bakalım nasılmış tarzı ozzy e benziyor diyorlar doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 judas 'ı maiden a benzetirim ben. bilmem taşlarlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 HymnOfSnuk said: isterse 200 ytl olsun gidiyorum. ulan ne biçim yaz olucak bu be. istediği fiyat versin umrum değil gidicem o konser değil benim için haca gitmiş olucam Dev said: judas 'ı maiden a benzetirim ben. bilmem taşlarlar mı min. ölüdürürler max. düşünme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bence bu konser batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Arkadaşlar Judasın resmi sitesinde temmuzun 3 une kadar olan turne var.Daha belli değil noolcağı. Ayrıca şöyle bişey de var.Mayısta çok sağlam olcağı düşünülen bir yeni albüm çıkarıcaklar.Onun tanıtımı için gelebilirler belki diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Dev said: Hayır bunları üst üste yapacaklarına arada zaman açıklığıyla yapsalar da paramız yetse ak?+1234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 omgwtfbbqlol heyacanlandım lan kıpır kıpır oldum böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 soru sorduk aloo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fos çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 @Madcat; Abi bul bi yerden a touch of evil dinle, hatta komple painkiller'ı bul onu dinle. Ben o albümle başlamıştım dinlemeye ve bence judas'ı tanımak için en doğru albüm. Ayrıca metallica gelceğini duyduğumda ulan Judas Priest gelseydi onun yerine "a.q" demişliğim vardı. Çok sevindim öyle böyle değil. Değil 200 2000 olsa (yok artık o kadar da değil mübalağa yapıyorum sadece :/ ) giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Çok heves etmeyin derim.Şehir efsanesi çıkma olasılığı yüksek.Eğer gelirlersede direk Vip bilet alıp Glen Tiptop,K.K.R. ve Halford'la resim falan isticem.En kötü Halford'a gider ben gayım derim.O zaman çektirir resim heralde :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 organizatör bile açıklanmış:bkm fos çıkma olasılığı düşük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 şehir efsanesi değil. http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Tremour77 said: Çok heves etmeyin derim.Şehir efsanesi çıkma olasılığı yüksek.Eğer gelirlersede direk Vip bilet alıp Glen Tiptop,K.K.R. ve Halford'la resim falan isticem.En kötü Halford'a gider ben gayım derim.O zaman çektirir resim heralde :D:D:D Çektiricem derken çaktırma da xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Dev said: judas 'ı maiden a benzetirim ben. bilmem taşlarlar mı bence otur dinle ikisini de önce. küfür ettirceksin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 deadwoll said: Tremour77 said: Çok heves etmeyin derim.Şehir efsanesi çıkma olasılığı yüksek.Eğer gelirlersede direk Vip bilet alıp Glen Tiptop,K.K.R. ve Halford'la resim falan isticem.En kötü Halford'a gider ben gayım derim.O zaman çektirir resim heralde :D:D:D Çektiricem derken çaktırma da xD Çakacaksa halford çaksın aq :D.Allahım nası gaz oldum anlatamam ya biletix'te açıklandıktan sonra.Ulan gidicem Glen ve K.K. ye gitar imzalatıcam acaba Painkiller solosu atsam önlerinde imzalar lar mı?Ulan çok pis gaz oldum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Oha, 2 ay boyunca Wacken tadı yakalayacak İstanbul. Testament ve Judas kesinleşti, bir de Metallica onayladı mı konseri, 2 ay da 3 dev grup izleme şansımız olacak, enfes olacak. Organizatörlerin ellerine sağlık diyor, nasıl para yetiştiricem kara kara onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ahah aynı şeyi söyleyip aynı şeyi düşündüm ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 fazla heavy dinlemesem de artık judas kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar