badsay Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya benim serverimda ben uye olmamıs playerlerin kendi kafasından uydurdugu acc name ve passwordlarını yazmalarını istiyorum mesela ben serverima uye olmak istiyorum ama acc yok hemen name ye abcd şifreyede 123 yazmak gibi yani GM e iş cıkartmadan nası yapıcam solermisnizi cok ihtiyacım var Saygılarımla... ----------------- Sonia İrenicus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sphere.ini AccApp=2[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sphere Klasörune girip Sphere.ini dosyasını acıp İcindeki Şu Satırı Bulucaksın.. // ACCAPP=# Account application process. // 0=Closed, // Closed. Not accepting more. // 1=EmailApp, // Must send email to apply. // 2=Free, // Anyone can just log in and create a full account. // 3=GuestAuto, // You get to be a guest and are automatically sent email with u're new password. // 4=GuestTrial, // You get to be a guest til u're accepted for full by an Admin. // 5=Other, // specified but other ? // 6=Unspecified, // Not specified. // 7=WebApp, // Must fill in a web form and wait for email response // 8=WebAuto, // Must fill in a web form and automatically have access ACCAPP=2<<<<<< 2 Yazan yeri 7 Yapıcaksın...[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. RvN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ravena insanlari kandirma ayip ! 7 yap dedigi yeri 2 yap[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Oda şaşırmıştır kandırcak hali yok değil mi Ravena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Arthur_HellsFire, 28 January 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Oda şaşırmıştır kandırcak hali yok değil mi Ravena üstte dogrusu yazarken şaşırmak . PES VALLA[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Pardon arkadaşlar Topiği Yanlış Okumuşum Yorgunluktan.. Kusuruma Bakmayın.....[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. RvN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Gumm bir üst mesaja quote yapılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Arthur_HellsFire, 28 January 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Gumm bir üst mesaja quote yapılmaz... +1 2. kez yapıyorum ama olsun dayanamadım :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Gumm, 28 January 2004 20:44 tarihinde demiş ki: ravena insanlari kandirma ayip ! Dallas misin sen? Sasirmistir, niye kandirsin?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Baggio Adam birisini Tersleme Düsüncesinden bunları Dusunemior.....[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. RvN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bazı kişilerin işinin sırf bu paticik forumlarını germek olduğu fikrine iyice kafam yatmaya başladı. Bundan sonra hepsini şarhoş kabul ediyorum[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 millet çamur atıcak adam arıyo hata yapmayada gelmiyo[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ravena Adamı Kandırdın olm adamın bir suru playerı kactı Vay kandırıkçi vayyyy :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar