BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Adam ölmüş gibi post atıoruz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hiç kimse umutlanmasın appiah'ıma hiç bir şey olmaz... şu vücut yıkılır mı be: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 resim bombaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Resimde heykelleri andırıyor =) III. Appiahus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 org gibi adam maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Adamın sağlığıyla dalga geçebilecek kadar aciz durumda olan insanlar inş daha beteri sizin başınıza gelmez o kadar diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 la_bombonera said: hiç kimse umutlanmasın appiah'ıma hiç bir şey olmaz... şu vücut yıkılır mı be: abi olayı tam olarak anlamadım pıhtılaşmanın sebebi hasta halde oynatılmasımı yoksa daha önceden olan birşeymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 appiah'ın mat rengi gerçekten göze batmıyor mu ya bi tek bana mı böyle geliyo? diatta da bunun gibiydi. skörtıla benziyor appiah ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Appiah'ın futbol hayatı bitmemiş olsa da ameliyattan sonra nasıl döneceği şüpheli. En azından Appiah'ın söylediğine göre geçen sezon şikayetlerine astım teşhisi koyulmuş ve üç ay astım tedavisi görmüş. Yine Appiah'a göre ameliyatı ertelenerek, ilaç tedavisiyle idare edilmeye çalışılmış oysa ki ameliyat vaktinde yapılsaymış şu anda Afrika Kupası'nda oynayabiliyor olacakmış. Açıkçası bence Fenerbahçe spor klubü Appiah'ın sakatlığından sorumludur, sakatlığın oluşmasında suçlu olmasa bile Fenerbahçe forması giyerken sakatlanan Appiah'la sözleşmeyi dondurmaya çalışmaları hoş değildir. bbc'nin appiah'la röportajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar