Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgilinizin şu andaki sevgilisyle tanışmak

tellos

Öne çıkan mesajlar

haha how i met in o bölüm çok iyiydi ted kadına yavşarken her taraftan barney çıkıyodu tam gerdanından dalacak barney gene orada iyi gülmüştüm hehe.

neyse sorunumuza geçelim dostum eğer böyle bir ortam olduğunu bilerek gidiyorsan mutlaka yanında kız arkadaşın olmalı kız arkadaşın yoksa bu anda hiç gitmiceksin bence.ha eğer bir tesadüf falan olursa buradaki alacağın pozisyon kızla arandaki diyaloga bağlıdır yani iyi ayrıldıysanız hala arkadaşsanız böyle bir merhaba der geçersin yok arada biraz kırgınlık biraz küskünlük falan gibisinden şeyler varsa kafanı çevirmeden yürümeye devam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim en yakın arkadaşımın eski sevgilisi arkadaş grubundaydı. mecburen aynı ortamlarda bulunuyorlardı. bir gün öbür yakın arkadaşımın doğumgününde, yeni sevgilisini dalga geçmek için gaza getirdim, gel oğlum buraya kızı kurda kuşa teslim ediyorsun diye. o kadar uğraştım ki iki saate çıktı geldi.

masanın başında malum eski sevgili oturuyor, onun yanında hem benim eski sevgilim hem de arkadaşımın sevgilisinin yakın bi arkadaşı olan çocuk. gidip ona selam vereceğine eski sevgiliye "N'aber bilader?" şeklinde şap şup sarıldı öptü bizimki hasgha. öyle durumlar da fena.

ya da mesela ben 10 saniyeyle çok hoşuma giden bi adamı kaçırdım, en yakın arkadaşımla çıkıyor şu an. şereflerine çok mutluymuşum gibi davranıp kadeh kaldırmak zorunda kaldım iki üç hafta önce. sonra çocukla aynı yerde oturduğumuzdan eve de o bıraktı, ben tabi elim böğrümde kalmıştım çoktan. bütün gece ya ben seni bi yerden tanıyorum, aa tiyatro mu geçen sene ben de gittim vs ortak noktalar, çocuğun bakışlarıyla geçirdim, ama sorun kaçanın kaçmış olması tabii.

hangi çeşidi tercih edersin şimdi? ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi.

ilk olayda x ile y yeni çift. z eski sevgili.

y, z'nin ve x'in beraber bulunduğu ortamda, t diye bir arkadaşı bulunuyo ve z'nin yanında oturuyo olmasına rağmen, ilk olarak masadakilerin içinden "naber bilader" şeklinde samimi bi hitapla z'ye sarılıyo. eski sevgili-yeni sevgili piştisi.

ikincisinde ben, başka bir x ve y var. ben de y'den hoşlanıyorum, x de. ama x elini çabuk tutuyor. y'den hoşlandığı beyanatını benden önce yapıyor dost meclisinde barış biladerim. sonra tanıştırılıyolar. ben de çok mutluymuş gibi kimse bişi anlamasın diye, beraber dışarıya çıkıp kadeh falan kaldırıyorum x ile y'ye.

nası?
Sosyal ağlarda paylaş

ya biraz ağır kaçacak ama söyleyesim geldi.

eski kız arkadaşımın yeni sevgilisi, benim eski erkek arkadaş olduğumdan habersiz, erkek evinde ortamda kızı övüyor şöyle güzel böyle güzel. çok tatlı çok masum abiiiiii dedi.

Baktım şöyle* "onun masumiyeti bende kaldı " dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
ya biraz ağır kaçacak ama söyleyesim geldi.

eski kız arkadaşımın yeni sevgilisi, benim eski erkek arkadaş olduğumdan habersiz, erkek evinde ortamda kızı övüyor şöyle güzel böyle güzel. çok tatlı çok masum abiiiiii dedi.

Baktım şöyle* "onun masumiyeti bende kaldı " dedim.

ohahah naptın abi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...