Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid Guide


Farinal

Öne çıkan mesajlar

1) balance gitme lvl kasarken en kolay feraldır
2) çok heycanlandım bi an biri druid guide yazdı diye keşke istek filan yazsaydın başına :D
3) surekli cat formda takıl gerektiginde war stomp u kullanıp regrowth rejuv at kendine sonra tekrar cat e geri dön
4) uff frostmane de 300 kişlik sıra var :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de kılım aslana : çok itici.

pek de tecrübeli değilim ama level atlama bazında birkaç önerim :

talentlar feral olmalı. balance ile de yaparsın yapmasına (hatta outlande geçince ikinci bir opsiyon olarak kabul ediliyor) da daha yavaş olur. hem mobları öldürmen hem de mana bitince otur su iç olayı yüzünden. benim 55 için hedeflediğim build :

http://www.wowhead.com/?talent=0ZxGMsfdogzioV

furor'a vermeyip 50'de de mangle alabilirsin ama örneğin feral charge gerektiği zaman hemen yapabiliyorsun kediden ayıya dönüşüp. pvp serverında isen gerekebiliyor , sana kalmış yine de. feral charge demişken, o da birazcık opsiyonel ama almanda fayda var.

shredding attacks'a 1 verip savage fury'e 2 verebilirsin, 55 e kadar mangle'ım olmadığı için pounce > 2x shred yapmak için gerekiyor, mangle gelince pounce > mangle > shred yapmak daha mantıklı olduğundan mangle gelince respec olurum belki.

bazı noktaları yanlış olabilir verdiğim talentin, itirazım yok.

balance'dan caydığını varsayaraktan :P :

- cat form'da olacaksın genelde, ravage gelene kadar stealth olup tiger's fury + shred / ravage gelince shred yerine ravage / pounce gelince de pounce ile aç.

- ferocious bite için %40 civarlarına inmesini bekle mobun sağlığının. 5 cp olmuşsa ferocious bite yap, yoksa bekle. hp'si yüksekse 4-5 cp'lik rip uygula. kendi seviyelerindeki moblar için tabi bu.

- heal gerektiğinde bear form -> bash -> heal. veya süre yetmeyecekse war stomp -> travel form yapıp uygun bir anda heal.

- frenzied regeneration geliyor bir levelda, onu da çok fazla çektiğin zaman kullanabilirsin bir tane daha mob alabileceğini hissediyorsan. mesela stv'deki grom'gol a yakın olan harabede bir trole saldırınca bazen 4-5 tane oluyorlar. birini vakit varsa cat formda ölüdürüp hp azaldığı zaman bear oluyorum, ardından fr, birini daha ve travel form.

gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben tek tuşla oynuyorum :) spam "T" mangle

şaka bi yana, feral druid lvl 70 te en iyi grind sınıflarından birisi. quest olsun, primal farm olsun.

instant shapeshifting ile mount casting olayından kurtulyosunuz, moblar birbirine yakınsa kedi formda sürekli 30% hızlısınız herkesten.

imp LotP in heali ile kendi levelinizde 10-15 mob kesebilirsiniz. Hp niz azaldığında, hiç duraksamadan, bi lifebloom bi reju, tekrar farma devam.

epic form icin grinde başladım, elemental platu farmlıyorum, müziği açıp yanıma içecek çerez ne varsa alıyorum, ve tek bastığım tuş mangle :P çok sıkıcı!

moblar o kadar kolay ölüyo ki stealth+pounce+mangle+shred, üşeniyorum.

düşük levellerde de bu farklı değil, eğer çok instance yapıp rare gear topladıysanız kendi levelinizdeki mobu sadece mangle spamleyerek kesebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:
3 tuşa basarak oynanabiliyormuş diye duydum ama beceremedim. 3 tuşa basarak oynayan arkadaşlara sormak lazım bu konuyu...


Sen ne hard core pvp yapmış ne resto oynayan bir adamsın. Konu resto diğer topicte. Şöyle absürd absürd konusacaksanız daha konunun hangi spec oldugunu bilmedem hiç tartışmayalım.

Lock yemiş topic zaten, wissy gidip spellbook'unu kopyalayıp ben bunları yapıyorum demiş zaten, güldüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...