Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How to: One Shot


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Benzer bi olayı ben de yaşadım geçen gün. Un'Goro'ya gelmiş iki gültmeyt, güya genkleyecekler. Biri 54 ne rogue, öbürü 51 gınom mage.
50lik çıtır troll huntardımla az önce kestiim bi hayvana skinning atmış, bineğe binmeye hazırlanıyorum ki bi anda mage olan frost bolt atmaya başladı. İzin verir miyim, belki ilkine, ama sonrakilere ı-ıh. Hemen bi hunter's mark attım. Ardından aimed shot'a bastım. Henüz başlarındayken ilk frost boltu yedim. Adam ikinci frost boltunu atmaya başladığı sırada aimed shot tamamlandı, hemen ardından arcane shot attım. İki shot da critleyince(800+400), adam daha 2. frost boltu yarılayamadan öldü. Öbür adam da şöyle bi an durdu, sonra zaten önceden arkama geçmişken backstab, vs atıp öldürdü beni. İçerlemedim tabii.

Bi keresinde de Tanaris'te ogre kesen 43 bi huntarda vurmuştum arkadan. O da aynı şekilde, hunter's mark+aimed shot+arcane shot ile inmişti. Çok güzel oluyo o ikisi critledi mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımın duelini hunterımla yaptım , tbc nin gelmesine az kalmıştı bende arcane shot ı denemek için çıktım iron forge dışına tabi.. o sırafa bizim guildin rogue class liderini gördüm mage in birine duel verdi (bizim eleman fullt2 bi elde bwl den düşen kılıç var ismini hatırlamıyorum diğer eldede naxx tan düşen hayvani bi hammer) neyse başladılar rogue çıktı kidney ile mage kaçıp pom pyro attı 2sn de bitti duel .. ileri atıldım o mage e duel verdim (ismi magerage ;fire mage , fire of dune dan sağlamdı baya BL de oynayanlar bilir :D) 3 2 1 derken koşmuştum adamın üstüne scatterı patlatıp altına trapi yerleştirdim markıda diktim kafasına işte olaylar bundan sonra koptu zaten *aimed = 1600* *multi = 1500* *arcane shot = 1400* auto shot = 800* adam ne olduğunu anlamadan diz çöktü önümde huaehahu tabi rövanş istedi ama ben çoktan kaçmıştım ortamdan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe benim one shotım biraz ilginc olmuştu aslında

arkadaşım bize gelmiş ölesine takılıoduk wow gösteriyorum nedir ne deildir slyvanası görmek istedi girdik nelf hunterim ile UC ye slyvanas ın odasında FD attım sonra shadowmeld bekliorm kenarda sohbet edioruz arkadaş ile o sırada bi UD mage BG den cıktı oturdu Afk oldu :D
ahah dur la keselim dedik aimedshot patlattım beynine güm yerde ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...