Bonus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sparkcaster arkadasımız yapmış bunu walla tebrik etmek lazım her ne kadar Drizzt'in surat olmamışsada[signature][hline]MKC_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);Ayağımda ayak var
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Artemis Drizzt 3.sü kim?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Driizt'in yamuklusu Austriel :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 icq olayından uzak kaldık bu tip şeyleri takip edemiyoruz.. itemları, levelları da açıklansın, bu modülü nerden indirceğimiz söylensin :) bir de conanı da isteriz[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ah şimdi farkettim Alustriek bacımızın yüzü ters köşe yapmış.Pek güzel olduğunu söyleyemem ama idare eder yüzler.İtemlar tamamen orjinale sadık kalınmıştır.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Modül benim modül hala devam ediyor.Conan kasar en iyisi başka bir öneri[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 nesi kasacak abi ehehe.. level 20 barbarian level 4 rouge level 3 fighter yap olsun bitsin.. bir de atağa ve damage'e aşırı bonus veren bir great sword yap.. gaunlet of hill giant felan eklersin bir de..[signature][hline]I'm stuck in this game.
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Gaunet of hill giant'a ne gerek var adam dogustan kaslı[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 olsun ekstradan güçlenirmek için[signature][hline]I'm stuck in this game.
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 [signature][hline]MKC_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);Ayağımda ayak var
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Drizztle artemisi n arasında ço kfrk olmuş ya artemis bi koysa kesin ölür drizzt[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Abi insaf Drizzt sonuçta elf(ve +4 mithril zırh giyiyo) Artemis ise bi insan olacak o kadar vuramaz zaten[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben kas gücü açısından kastemiştim hani mesela artemisle drizzt bi çayırda güreşe falan tutşsa drizztin şansı yok diyodum[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Öne çıkan mesajlar