Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya şu msn'de "yokum yazmayın" "sinirliyim bişey yazmayın" diyen LAMERLERE ayar oluyorum.niye diye sorarsanız ki anlamışınızdır.lan kardeşim milletin yazmasını istemiyosan ve ayrıyetten yoksan NİYE BİLGİSAYARIN MSNNİN ACIK NİYE YANİ?sırf artislik olsun, garizma yapim 2 3 garı gız kapiyim veya bayanlar için ayy trip atiyim de millet ne olduğunu sorsun derdine böyle aptal aptal yazıları yazıyolar. lamer misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bence sen lamersın.evet yokum yazıyorum.dışardayım yazıyorum.ofisteyken @ofis yazıyorum @fikirtepe @kasımpaşa yazıyorum isteyeyen isteiiğini yazar.karı kız kaldırmak falan bırak allasen diyorum.kmse şekil için yazmıo bu tarz şeyleri senin nickin niye killer ise millette o kadar istediğini yazabilir yani.okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ya da birinden mesaj bekledikleri icin onlinelar ama senden mesaj gelmesini istemiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zuaha benim öyle arkadaşlar var hep çevrimdışı takılan(hadi o bi derece,mantıklı falan) veya hep dışarda+yokum şeklinde takılan ben ki bilgisayarı odamdayken müzik dinlemek adına hep açık bırakan dolayısıyla msninde genelde aşağıda açık olduğu şahıs, bu yokumcuların "lan hep msndesin asosyal çocuk" triplerine maruz kalıyorum.. Ya da şöyle oluyor, dışarda(piyano dersi) dışarda(spora gittim) yazıcam ben de artık dışarda(ebemizikiyolar) diye öeheeh arkandayım killer =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Dangalaklıkta sınırlar zorlanmış, tbrv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Red said: bence sen lamersın.evet yokum yazıyorum.dışardayım yazıyorum.ofisteyken @ofis yazıyorum @fikirtepe @kasımpaşa yazıyorum isteyeyen isteiiğini yazar.karı kız kaldırmak falan bırak allasen diyorum.kmse şekil için yazmıo bu tarz şeyleri senin nickin niye killer ise millette o kadar istediğini yazabilir yani.okby adam ofiste,evde olduğunu belirtenlere bişey dememiş ki "sinirliym yazmayın" falan diyenlere laf söylemiş. Milletin kendi kendine yaptığı tripleri izlemek zorunda mıyız canım haklı yani, sinirliysen kapa msni =P cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 lamer ne desen ne olduğunu bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 baska işlerim oluyo oaellikel konusmam gerekn seyler oluyo. bazı msn i ekli ve nezaketen silemedigim kişiler birden atlıyıp salak salak muhabbet yapıyolar. konusmak istemedigim zaman cevap vermiyorum yokum yazıo oluyo. ne biliym haa duygu somurusu yapmak bencede kotu bişi ama yokumun bi mantıgı var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 "bir catapult bile osmandan daha faydalı !" benim iletim bu ben lamermiyim peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 şu doğru ama böle 'aşırı sinirliyim kimse bişe yazmasın' falan tarzı takılanlara bende genelde tav oluyorum. Attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sen lamer değil iran cumhurbaşkanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 http://forum.paticik.com/profile.php?62,257060 lamer budur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sende apepesin ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 o.c. olmak parayla değil ki. bir kahve yetiyor ülkemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 orange county? ya msn işte bir nevi facebook gibi. sürekli açık senin durumunu belirten ve insanların istediği zaman mesaj atabileceği alet sdf facebooktan bir farkı yok yani toptan facebook kullananlara gıcık olman lazım. bir nevi "biri beni gözetlesin lütfen" örneği gibi. herkes arada yapar ben de yaparım. yani gidip facebooka neden yaptığın projeleri eklersin (ben) orası cv sitesi mi? (hoş gerçi biri ordan bana genetik algoritmalar konusunda ulaşıp yardım istemişti o da ilginç oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yok neden yazılır? a) karşıdaki kişinin gelince mesaj at yazabilmesi için. b) karşıdaki kişinin sizin ona cevap vermediğinizi sanıp triplere girmemesi için. c) karşıdaki kişinin söyleyeci birşey varsa söylemesi için. offline olunca haliyle söyleyemiyor pek. şurdayım neden yazılır? a) x kişisinin sizi arayıp bende oraya geliyorum diyebilmesi için. b) yok neden yazılırdaki bütün nedenler. yok veya şurdayım yazmanın size kaybettirdiği hiçbir şeyde yoktur. bazı hıyarlar gelip topik açar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aslında mesela uyudum yazmak mantıklı. adam seni msnde göremese belkit elefon edip uyandırıcak ama msnde uyudumu görünce aramıyor da. ben bundan sonra öğlenleri uyuduğum zaman uyudum diye msni açık bırakıcam insanlar genelde önce msni falan kontrol ediyor zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ardeth :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 katılıyorum. msn iletilerinden, facebook statusüne, giyim kuşamdan, konuşma tarzına her hareketteki tek amaç karı kaldırmak, karşındakine kendini beğendirmektir. ben dahil hepimiz böyleyiz. bak mesela bu uzun cümleyle yaptığım durum değerlendirmesi bana karı kız kaldırmada bir avantaj sağlayabilir. o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 moralim bozuk bu topice bi daha bişi yazmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Cons said: yok neden yazılır? b) karşıdaki kişinin sizin ona cevap vermediğinizi sanıp triplere girmemesi için. hepsinden önemlisi bu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 eet dün çons pushtuna yazdım cevap vermedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Cons said: yok neden yazılır? a) karşıdaki kişinin gelince mesaj at yazabilmesi için. b) karşıdaki kişinin sizin ona cevap vermediğinizi sanıp triplere girmemesi için. c) karşıdaki kişinin söyleyeci birşey varsa söylemesi için. offline olunca haliyle söyleyemiyor pek. şurdayım neden yazılır? a) x kişisinin sizi arayıp bende oraya geliyorum diyebilmesi için. b) yok neden yazılırdaki bütün nedenler. yok veya şurdayım yazmanın size kaybettirdiği hiçbir şeyde yoktur. bazı hıyarlar gelip topik açar bazen. +1. Nerdesin hayvan yazmamışsın msnine gelemiyorum sırf o yüzden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar