Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer misiniz?

Killer

Öne çıkan mesajlar

ya şu msn'de "yokum yazmayın" "sinirliyim bişey yazmayın" diyen LAMERLERE ayar oluyorum.niye diye sorarsanız ki anlamışınızdır.lan kardeşim milletin yazmasını istemiyosan ve ayrıyetten yoksan NİYE BİLGİSAYARIN MSNNİN ACIK NİYE YANİ?sırf artislik olsun, garizma yapim 2 3 garı gız kapiyim veya bayanlar için ayy trip atiyim de millet ne olduğunu sorsun derdine böyle aptal aptal yazıları yazıyolar.

lamer misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen lamersın.evet yokum yazıyorum.dışardayım yazıyorum.ofisteyken @ofis yazıyorum @fikirtepe @kasımpaşa yazıyorum

isteyeyen isteiiğini yazar.karı kız kaldırmak falan bırak allasen diyorum.kmse şekil için yazmıo bu tarz şeyleri

senin nickin niye killer ise millette o kadar istediğini yazabilir

yani.okby
Sosyal ağlarda paylaş

zuaha

benim öyle arkadaşlar var
hep çevrimdışı takılan(hadi o bi derece,mantıklı falan) veya hep dışarda+yokum şeklinde takılan
ben ki bilgisayarı odamdayken müzik dinlemek adına hep açık bırakan dolayısıyla msninde genelde aşağıda açık olduğu şahıs, bu yokumcuların "lan hep msndesin asosyal çocuk" triplerine maruz kalıyorum..

Ya da şöyle oluyor,
dışarda(piyano dersi)
dışarda(spora gittim)

yazıcam ben de artık
dışarda(ebemizikiyolar) diye
öeheeh

arkandayım killer =D
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
bence sen lamersın.evet yokum yazıyorum.dışardayım yazıyorum.ofisteyken @ofis yazıyorum @fikirtepe @kasımpaşa yazıyorum

isteyeyen isteiiğini yazar.karı kız kaldırmak falan bırak allasen diyorum.kmse şekil için yazmıo bu tarz şeyleri

senin nickin niye killer ise millette o kadar istediğini yazabilir

yani.okby

adam ofiste,evde olduğunu belirtenlere bişey dememiş ki
"sinirliym yazmayın" falan diyenlere laf söylemiş. Milletin kendi kendine yaptığı tripleri izlemek zorunda mıyız canım haklı yani, sinirliysen kapa msni =P
cu
Sosyal ağlarda paylaş

orange county?

ya msn işte bir nevi facebook gibi. sürekli açık senin durumunu belirten ve insanların istediği zaman mesaj atabileceği alet sdf facebooktan bir farkı yok yani toptan facebook kullananlara gıcık olman lazım. bir nevi "biri beni gözetlesin lütfen" örneği gibi. herkes arada yapar ben de yaparım. yani gidip facebooka neden yaptığın projeleri eklersin (ben) orası cv sitesi mi? (hoş gerçi biri ordan bana genetik algoritmalar konusunda ulaşıp yardım istemişti o da ilginç oldu)
Sosyal ağlarda paylaş

yok neden yazılır?
a) karşıdaki kişinin gelince mesaj at yazabilmesi için.
b) karşıdaki kişinin sizin ona cevap vermediğinizi sanıp triplere girmemesi için.
c) karşıdaki kişinin söyleyeci birşey varsa söylemesi için. offline olunca haliyle söyleyemiyor pek.

şurdayım neden yazılır?
a) x kişisinin sizi arayıp bende oraya geliyorum diyebilmesi için.
b) yok neden yazılırdaki bütün nedenler.

yok veya şurdayım yazmanın size kaybettirdiği hiçbir şeyde yoktur. bazı hıyarlar gelip topik açar bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum.
msn iletilerinden, facebook statusüne, giyim kuşamdan, konuşma tarzına her hareketteki tek amaç karı kaldırmak, karşındakine kendini beğendirmektir. ben dahil hepimiz böyleyiz.
bak mesela bu uzun cümleyle yaptığım durum değerlendirmesi bana karı kız kaldırmada bir avantaj sağlayabilir. o hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
yok neden yazılır?
a) karşıdaki kişinin gelince mesaj at yazabilmesi için.
b) karşıdaki kişinin sizin ona cevap vermediğinizi sanıp triplere girmemesi için.
c) karşıdaki kişinin söyleyeci birşey varsa söylemesi için. offline olunca haliyle söyleyemiyor pek.

şurdayım neden yazılır?
a) x kişisinin sizi arayıp bende oraya geliyorum diyebilmesi için.
b) yok neden yazılırdaki bütün nedenler.

yok veya şurdayım yazmanın size kaybettirdiği hiçbir şeyde yoktur. bazı hıyarlar gelip topik açar bazen.

+1. Nerdesin hayvan yazmamışsın msnine gelemiyorum sırf o yüzden =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...