cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Öncelikle ses kayıtı tamamen benim tarafımdan yapılmış ve tamamen geyik üzerine kuruludur :) dilimi biraz şiveli yapmaya çalıştım ama güzel oldu sanırım öncelikle 2 tanesini veriyim beyenirseniz 10 tane var. xD (bu arada kürtlükle alakam yok böğğ aksine karadeniz kökenliyim :)) Genç kızlar beklerken birazda hüsrana uğradım ama olsun dipnot: 2. ses kayıtı manevi kardeşime yaptırmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o balon patlar hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 18+ başlık da noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bambaşkaymışsın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 :) sadece geyik amaçlı yaptım yoksa canlısohbet yerine canlı rus a giderdim orası sorun diil (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 denyols 2. bi ercik istemiyoruz pls yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pauahua ne erciği manyakmısınız abi bi geyik çevirelim dedik mahfettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 proggorp said: bambaşkaymışsın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 beni ara .. "cekdenyils sıcak sohbet hattı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Aykan said: pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 iyimiş iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ya birşey soracağım,küfür sadece buraya yazıyla yazıldığı zaman mı yasak? Bu videodaki kullanılan kelimeler resmen iğrenç,hiç komik birşey değil bu;aptalca çocukça. 3-5 ergen küfür ettikleri kaydı buraya koyuyor ve bunun yayınlanmasına izin mi veriliyor? Burası nasıl olmak isteyen bir forum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Rakursi güzel bi noktaya değinmişsin.Nezamandır aslında düşünüyodum bunu :) Bi ara küfür forumumu ne vardı,işte ana bacı sövenler,baba amca sövenler falan gibi saçma bölümleri falan vardı.Bukadar rahat ise bu olay bizde bi küfür bölümü açalım,en okkalı küfürü edenide mod yapalım falan..Anlamsız,komik olmayan,gereksiz bişey bencede.Kemal sunal filmlerinde edilen küfürlere gülündüğü dönemi baya bi geride bıraktık diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar