cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Evet yaktım ama hala unutamıyorum .. tam unuttum derken rüyama giriyor yine herşey yeni baştan başlıyor Neden hediyeyi yaktın derseniz ; belki benim yaşadığım acıyı birazcık bile olsa ona hissetirebilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 banada sevgilim peluş köpek alsa bende yakarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kanımca çok büyütmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 4 yıl... azmı ? edit: bu arada slickers bunu ben almıştım 4 yılımı harcadığım kız gelip 1 kalemde siliyorsa bende yakarım. :) onuda yakarım kendimide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yürü be romayı da yakarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 cekdenyils said: 4 yıl... azmı ? az + kız bu videoyu görse kıçıyla güler ve der ki : çok ta tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ne yapayım ? sen bişeyler söyle zaten akıl almak için konu açtım bu topiğe ... kızın benim yaşadığım acıyı yaşamasını istiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 azına azına wur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yol ver. olmıcaksa olmaz yani anlamı yok ki zorlamanın? hediye yakarak da bir yere gelemezsin 2-3 saat sonra yeni bir gün doğacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 cekdenyils said: ne yapayım ? sen bişeyler söyle zaten akıl almak için konu açtım bu topiğe ... kızın benim yaşadığım acıyı yaşamasını istiyorum ;) uLan at gitsin be bi ogrenemediniz... Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir ise yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptım" derken o, "Şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı " deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Nazım Hikmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 herşey tamam da o şarkı ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 PhysX said: cekdenyils said: 4 yıl... azmı ? az + kız bu videoyu görse kıçıyla güler ve der ki : çok ta tın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 cekdenyils said: konu açtım bu topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ozon tabakasina neden zarar veriyorsunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 rahatladıysan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Niye rahatlasin olm adam resmen nefretini besliyor :( There are 2 types of wolf which is keep fighting inside mans heart... Love and Hate ... WHICH ONE WILL WIN ¿ .. The most you feed ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dayıço öle şunu yaktım, gemileri yaktım, senide yakarım hulennn vs vs vs ile olmaz ki. Yaksan ne olacak. Bir ilişkide ip kopmuşsa bir kere bağlansada bir boka yaramıyor afedersin. Bağladım ondan biliyorum. Aç bi beyaz sayfa, kafana göre karala. Sen ne kadar iyi olursan o o kadar kıskanır. Bu böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 az yapmisin kariyada benzin dokup yaksaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hayatınızda biraz gerçek sıkıntı yaşayın da herhangi bir k-a-r-ı için bunalıma girip sağı solu yakmanın ne kadar boş bir şey olduğunu görün. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 8-) yorumlar çok etkileyici sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Slat said: Hayatınızda biraz gerçek sıkıntı yaşayın da herhangi bir k-a-r-ı için bunalıma girip sağı solu yakmanın ne kadar boş bir şey olduğunu görün. (td) Aynen zaten insanı kız arkadaşından ayrılmak OLGUNLASTIRMAZ(Hiç bir zaman)Bunu böyle bil. Kendine yeni bi kız arkadaş bul 1 hafta ya kalmaz düzelirsin. Bak ben mesela kızın birine teklif ettim kabul etmedi ama dünyanın sonu değil,Mesela boy olarak omuzlarıma bile gelmiyodu,zayıftı,gözleri de yeşil değildi.... Diyerek den kendimi kandırıyorum sende yap iyi gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Slat said: Hayatınızda biraz gerçek sıkıntı yaşayın da herhangi bir k-a-r-ı için bunalıma girip sağı solu yakmanın ne kadar boş bir şey olduğunu görün. (td)(tu) yorum +1925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Baluu said: Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir ise yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptım" derken o, "Şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı " deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Nazım Hikmet ahauhauha abi yarildim ya :D senle ilgili olan bisi degil.. su Nazim Abi beni yakti ya :D ahahahah.. son 2 sevgilimde feysbuk ve space lerine bu yaziyi koymuslardi. kimden ayrilsam bu yaziyi gordum. artik tik oldu ne zmn gorsem yariliyorum ! :D kizlarin, ben herseyi yaptim demeye kendilerini inandirmak icin kullandiklari yazi :D ahahuahuhah cok komik ya. herseyi yapmismis.. neyse. balonlu sende sal gitsin yakma bisileri :) iki gun sonra yenisi gelir :D.. hayat guzel ya doya doya yasayin yemisim Nazim abimin yazisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 video sağlammış lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yanan : hayallerim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar