Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hocam bi nokta bi virgül bişey koysaydın ya... Wow foruma yazdığın şeyler hep birbirine girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Server türkiyede olsa bu yurt dışı çıkışı geyiğinden kurtulur düzgün pinglerle oyun oynardık iyi olurdu bence... (ama türk pvp serverındada level alınmaz yani:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Türk server mi ,knayt onlayn gibi olurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 edit olur lan o realmda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Turkish Realm olursa hemşehri lokali gibi guildler olur. Malatyalılar Guildi downed KaelThas!! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 türk realmi açılsın aslında, yurtdışı çıkışları azcık rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Werewolf said: Gerekirse 150bin şehit verir Ironforge'u alırız. +rep Bide. Lady Vasch Tatile ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 O sunucuya mahkeme kararı ile erişim yasaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gangren osman kılıcımı çaldı said: muaha ben hatırlıyorum bunu. gm, osman katanamı çaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aluriel said: aynen oyundaki her tanıştığım yunanlıyla çok iyi anlaştım. gereksiz adam olarak bir sürü türk gösterebilirim ama oyunda tanıdığım malesef. Nereden oynuyorsun sorusuna istanbul yanıtını verdikten sonra. Istanbul ? ah oke .. u mean constantinople yanıtını alıp since 1453 ayarı verince onlarında bizimkilerden pek farkı kalmıyor pek bi sevimsizleşiyorlar bu yüzden çok sahiplenme derim ben :) En azından şuana kadar 20 tane yunanlıyla karşılaştıysam 5-6 tanesi bu kafadaydı, seni bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Greeny said: O sunucuya mahkeme kararı ile erişim yasaklanır. HAHAHAH of ya HHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Lindoras said: Aluriel said: aynen oyundaki her tanıştığım yunanlıyla çok iyi anlaştım. gereksiz adam olarak bir sürü türk gösterebilirim ama oyunda tanıdığım malesef. Nereden oynuyorsun sorusuna istanbul yanıtını verdikten sonra. Istanbul ? ah oke .. u mean constantinople yanıtını alıp since 1453 ayarı verince onlarında bizimkilerden pek farkı kalmıyor pek bi sevimsizleşiyorlar bu yüzden çok sahiplenme derim ben :) En azından şuana kadar 20 tane yunanlıyla karşılaştıysam 5-6 tanesi bu kafadaydı, seni bilemiyorum. abi genelleme yapmayın yaw yazık edersiniz kendinize. benim karşıma mal milliyetçi yunanlarda çıktı çok kafa elemanlarda çıktı. insan işte hepsi bi çeşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 x tane türk, y tane yünan'ın olduğu bir gült ortamında uzun süre oynadık. hepsi şahane adamlardı. 300 türlü insan var işte demekki biz iyisine denk gelmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 katılıyorum hatta en çok muhabbet ettiğim yabancılar grubunun başında da yunan taifesi gelir. Ortak özellikler çok ne de olsa. Ama şu lanet pkk destekçisi tipler çıkıyo arada, hatta biz sınırötesi operasyonlar girişince guildchatte bi baktım bizim türklerden bir adam atıp tutuyor, o zaman anladım hemen gm report guildden attık, bir süre sonra gene gördüm bunu bir guilde girmiş hemen oraya da bir mesaj oradan da anında şutladılar. sonra da bir daha görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 GMleri falan da türk olsun, eğlence çıkar baya, report ediyorsun "bana Horde corpsecamping yapıyor dedittiremezsiniz" tarzı açıklamalar of. bırakır oynarım valla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Turkish realmde female karakterler türbanla BG ye girebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 TarrenMill deki dwarf female priestlerin başı kapalı lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ombakkombak said: Turkish realmde female karakterler türbanla BG ye girebilecek mi? lol bu güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 haha turk vs yunan süper olurdu cidden wow milli dava haline gelir milliyetçi guruplardan mali destek alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Aluriel said: aynen oyundaki her tanıştığım yunanlıyla çok iyi anlaştım. gereksiz adam olarak bir sürü türk gösterebilirim ama oyunda tanıdığım malesef. Valla serhat Yunanına karsı ayrı konusan, Turkune karsı ayrı konusan insanlarda biliyorum ben. Tabi alınan alınır mı bilmem. Yunanlıların iyisi de var kotusu de ama Turklerin cogu gereksiz adamlar, yaramaz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Normal gmler gelmiyo ticket atınca , türk gmle ne yaparız ki? of düşünsenize "sen bizim gm in yengeye /lick yapmışsın..ne iş?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 İnce iş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Yaklaşık bir yıldır WoW oynamıyorum. Ama ana dili resmi olarak Türkçe olan bir sunucu bence mükemmel olurdu. Bunu yapacaklarına imkan vermiyorum o ayrı. Maddi olarak pek bir kazançları olmaz çünkü. Nasıl olsa oynayacak olan Türkler gidip İngilizce konuşulan sunucularda oynuyor. Türkçe konuşulan sunucu açıldı diye WoW'a yeni başlayacak kişi sayısı tatmin etmez onları. Fransızca ve İspanyolca konuşulan sunucular için durum çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Herkes de sorun vardır bunu böyle milletlere ayırmak ne kadar b.ktan bir durumdur. Hatta kendi milletini aşşalamak, hor görmek, küçümsemek nedir? Ben 3 yıldır wow oynuyorum. Yabancı guildlerim de oldu hepsi Türk olan guildim de vardı. Benim oynadığım yabancıların arasında gerizekalılar da vardı akıllılar da aynı Türklerin arasında da olduğu gibi. Böyle sizin gibi Türk takıntım olmadı. Biraz kendinizi aşşalamayın, millet dışardan baktığında kendinizi ne kadar aşşalık pozisyonuna soktuğunuzu görmüyor musunuz? Ben açıkcası Alman'da olsam İspanyol'da olsam sadece kendi milletimin yer aldığı bir serverda oynamazdım. Türk serverlarında da oynamam. Türk server açmayın diye bağıracağınıza, oynanması için KESİNLİKLE ORJİNAL olması gereken bir oyun için aylık ücret ödeyen binlerce TÜRKLER İÇİN ÖNCELİKLE OYUNU TÜRKÇELEŞTİRSİNLER. Nüfusu 80 milyon olan ve neredeyse yüzde 70'i genç olan bir ülkede böyle bir oyunun Türkçeleştirilmeden satılması DANGÖZLÜKTÜR! Yok siz hala birbirinizi aşşalayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bence Türkçe realm açılırsa baya tatmin edici miktarda insan WoW'a yeni başlar. Ama bu başlayacak adamalar sizi tatmin edermi onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar