adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 beni engellemeyin hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Yükle bi plus sonra messengerin ana bölümünden plus sekmesine tıkla kişi listesini temizle de yada contact list clean up de gör ne istiyosan seni sileni , sende silik olup sildiğin kişide ne durumda olduğun vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 oha herkes beni engellemiş o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aquatik said: silenleri kendiniz de görebiliyorsunuz, çok kolay, ben hemen tesbit ediyorum silenleri. :D Hakikaten yani büyük ib sır değil ki. Ayarlarda "sizi listesine ekleyenler" diye bi liste var. Bloklayanları normalde görememeniz lazım, ama MS'a güven olmayacağından emin konusamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar