-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Videodaki kiza selam ediyorum ama.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 vücudu açmış tamam ama kafayı kapasa iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Of video win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Türbanlı bir kızla düşünce olarak, duruş olarak, yetiştirilme tarzı olarak vs. vs. çok uzak olduğum için muhtemelen arkadaş olamam, ancak bu üniversiteye türbanla girebilmeleri için bir engel değil. Üniversitedeki herkes arkadaşım olmak zorunda değil, arkadaşım olamayacağını düşündüğüm herkesi de eğitiminden mahrum bırakmaya hakkım olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 video win hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Adiemus said: Türbanını çeker kaçarım. ahaha ilkokul forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Burada yazılan birçok mesajda başını örten insanlara dolaylı yoldan hakaret ediliyor ve küçük düşürülüyorlar. Düzgün şekilde fikirlerini yazmak yerine bu tarz mesajlar yazılması doğru değil. Her insan nasıl giyinirse giyinsin , nasıl düşünürse düşünsün okuma eğitim alma hakkına sahiptir. Bu insanlarla iyi anlaşanlarda olabilir anlaşmayanlarda. Sevende olur sevmeyen de. Önemli olan saygı duymaktır. Ülkemizin kalkınmasını istemeyen toplum içindeki barışı istemeyen güçler tarafından devamlı olarak dile getirilen felaket senaryolarına kanmayıp , gerçek anlamda özgürleşebilmeliyiz. Yasaklar yasakları getirir , sonunda ne huzur ne birlik beraberlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Her türbanlı videodaki gibi olacaksa WHY NOT! asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Türbanlı bir insanla benimde fikirlerim uyuşmayacağı için değil birlikte dolaşmak.Aynı havayı tenefüs etmek bile istemiyorum amaaaaa videodaki gibi olucaklarsa kabul edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fikirlerinin uyuşmayacağı insanlarla aynı havayı solumaktan kaçınıyorsun yani.Fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Tam olarak o anlamda değil.Türban takıp üstüne 2 kilo makyaj yapan insanları kast ettim evet böle insanlarla aynı havayı solumak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bence türbanlılar yaşama hakkına bile sahip olmamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ozgurlestirilmek olarak yutturulan sey aslinda ozgurluklerin altinin oyulmasi ama bunu gorecek kafa nerde cahil Turk insaninda.Gazi verdinmi, ikide allah dedinmi kosup atlar bu enayi halkin ucte biri bogaz koprusunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 soulless çok iyimsersin, yükselt o oranı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Antimodes52 said: Türbanlı bir kızla düşünce olarak, duruş olarak, yetiştirilme tarzı olarak vs. vs. çok uzak olduğum için muhtemelen arkadaş olamam, ancak bu üniversiteye türbanla girebilmeleri için bir engel değil. Üniversitedeki herkes arkadaşım olmak zorunda değil, arkadaşım olamayacağını düşündüğüm herkesi de eğitiminden mahrum bırakmaya hakkım olduğunu düşünmüyorum. +1 video ile ilgilide asıl ismi ''Yolanthe van Kasbergen'' ve o hatun hollanda asıllı.Aslında müslüman bile olmayan ve müslümanları,aslında türk toplumunu aşagılamak icin yapılmış bir video oldugunuda biliyorsunuzdur sanırım onun.. bide marifet gibi ooo ne güzel demişiz.. gratz... yada söle dicem desenize biz isimize gelen seyleri tamam olsun diyoruz isimize gelmeyen seylere ooo bu laik degil bu yasa dısı hayır bu insan haklarına ayrıkırı diyoruz :D buda komik tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 dinim gereği donsuz girmem gerekiyo.Girebilirmiyim üniversiteye ? eğer kendim için kanun istediğimde çıkartmazlarsa ömrüm boyu hiçbir partiye oy vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Satanael doğru bir nokta ve çok önemli bir noktaya parmak basmışsın. Eğlenerek gülerek karşıladığınız video , Türk leri küçük düşüren ve orda kapalı olarak yaşayan kızlarımızı ahlaksız ve edepsiz olarak gösteren video. Bukadarmı halkınıza özünüze bağlılığınızı hassasiyetinizi kaybettiniz. KINIYORUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bleda said: Bence türbanlılar yaşama hakkına bile sahip olmamalılar. espri ya da ironi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yoo. Bence direk yaşama hakkına biel sahip olmamalılar. Eskiden amerikada silahı olan bir erkegin domuz gibi gördügü bir kızılderiliyi öldürme hakkı varmış, bunun aynısı burka, çarşaf, türban giyen herkez için Türkiyedede geçerli olmasından yanayım ben. Bu arada vidyodada türbanlıların gerçek yüzünü çok güzel göstermiş Hollandalılar tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 peki. işin politik ya da dini boyutuna girmem, giremem. ama insan olma açısından peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bleda faşizmi çocuk oyuncağı sanıyo, tabi iktidarda senin partin olursa ne ala. ama karşı parti olursa bu sefer nicki bleda olanların yaşama hakkına sahip olmadığına kanaat getirilebilir ve çaatt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Farketmez bana sir. 2 seney naslsa bu ülkeden kalıcı olarak giderek gidiyorum. @asinanyavuz: Tnaımıyorum öyle bir beyanname, survival of the fittest .(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 @Bleda pek alâ. İnsan Hakları'nı tanımadığına göre, ev senin evin değil girip kurcalama hakkı var her türlü insanın (mesela hırsızlar girince gık diyemezsin), özel hayatın gizli değil (tüm sırlarını ifşa etme hakkına herkes sahip). Canına kastetseler hak iddia edemezsin. Hukuken hiç bir hak iddia edemezsin, çünkü senin kişi olmadığını bile söyleyebilirler. Ya da polisin biri tutup seni 999999 gün hiç bir neden öne sürmeden tutup alıkoyabilir. ya da madem ülkeyi terk ediyorsun, uyrukluk hakkını da tanımadığına göre hangi ülke seni alıyor bakalım uyruksuz olarak? ya da tamamını geçtik, madem bu belgeyi tanımıyorsun, fikirlerini açıklama özgürlüğünde yok ki? bakalım o zaman da survival of the fittest mı? bu arada, gittiğin ülkede de insan haklarını reddedersen ne olacağını merak ediyorum açıkçası. konu başlığından uzak bir yerdeyim ama kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar