Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yalnız athene hiç oynamamış. Adamın ratingler sezon2'de cidden iyiydi. 2v2 3v3 5v5 hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kız arkadaşı filan oynuyordur belki gerçi çizmişmi çizmiş gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 @wayne: yanlis okumusum zaten senin editi :D valla sct var zaten, sct cooldowns var ayriyetten cdlar bitince yaziyor ekranin ortasinda. bu addon da onun gibi ama iconlari gosteriyo. sct daha iyi bence. wowace.com da bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Athene'nin tania derveaux ile alakası var, hatta onun bir arkadaşı yada direk o oynatıyor sanırım. Tania Derveaux kim bilmeyenlerde paticikte bir ara çok meşhur olan 40.000 blowjob hikayesini hatırlarlar belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 videoyu yapanında athene den bi farkı olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 video'da çalan şarkıyı bilen var mı? soilwork'e çok benziyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kesin soilworktür dedim ben de ^^ yeni albümlerinden bir şarkıya benziyor, emin değilim. videoyu yapan kişi de geyiğine yapmıştır diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Soilwork - Distortion sleep atheneye de üzüldüm :) adam saka maka gecenlerde baktıgımda avrupa birincisi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Wayne said: innunendo o deil ekranın ortasında cıkan kullandıgı skill yada kullanacagı herneyse ne işe yaradıgını bile bilmiom addonun :P böle şefaf halde cıkan skilleri gösteren addonu dedim bi yerde daha görmüştüm galiba jamoron un videosunda o addon u tam ne işe yaradıgını falan bilen varmı pulse yaz bulursun addon sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 /tar 1vs1 holy paladin yenen mage /yawn athene değil isterse athena olsun. geyik olduğu o kadar belli bir adamı ciddiye almamışlardır umarım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 athe dover sam hele mesela o undead "abi" falan desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahah onu kastetmedim, x'li zaten o. (:P) o döver ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 farkindayim :P boyle videoya boyle geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 feci kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 athene gibi biri işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamlar şaka maka battlegroup 1. siydi yalnız. Oynayan o olamaz açıkçası odun gibi oynuyordu kim oynuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 odunluk bir durum yok, dmg yok holy paladinde. yanına yaklaşsa vuracağı max dmg 500 filan olur judgement crit ile. her vuruşta da gene max 200 dmg verir 1h ile. shield'i kullanmış, pyro crit ile yapılan açılışı dragon's breath ve counterspell ile devam ettiriyor mage. yapacak birşey yok zaten hp %10'lara inmiş cs etkisi geçtiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bencede yapmıs bi paladin olarak herseyi bankaya flm kasca daha komik olurmus video =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 athene kalbimizin şampiyonu, athene'e laf yok cok kral adam. onu gectim naapsın adam gidip yanına cnseceratemi atsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hani retri felan olsa eyvallah da adam holy. bi de kesen herif de caster. hani rogue yada warrior olsa cok ugrastirirda caster a hele mage e yapacak pek bisiy yok. zaten herif yazmis youtube da niyetini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ya pardon ama birileri helal, çok süper olmuş, iyi çıkarmış vs gibi yorumlar yapınca insan ister istemez birşeyi merak ediyor. Holy paladinin dmg yapıp rakibini öldürmesini hangi mantıkla bekliyorsunuz ? Ben yapabilirim bu Athene mal işi bilmiyor diyenler mümkünse bi ara ptrler açık olduğunda gidip char açsın deneyip görelim. Bu son derece normal bir olay. Bunu üstün bir başarı gibi videoya çekip yayınlamak bence daha büyük bir lamerlik göstergesi. En azından ben öyle düşünüyorum.. Kaldıki bu herif wowa fazlaca kafayı takıp gerçek yaşamla sanal alem arasındaki ipin ucunu kaçıran tiplere son güzel göndermeler yapıp kafa bulan, kendi çapında başarılı ya da başarısız oyunculuk sergileyen birisi. Açıkçası bazılarınında bunu çok feci şekilde ciddiye alması tuhaf geldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ezik mage, afferin denmesini bekliyorsa eğer diyecek laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 pwned de gec... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Lindoras said: Ya pardon ama birileri helal, çok süper olmuş, iyi çıkarmış vs gibi yorumlar yapınca insan ister istemez birşeyi merak ediyor. Holy paladinin dmg yapıp rakibini öldürmesini hangi mantıkla bekliyorsunuz ? Ben yapabilirim bu Athene mal işi bilmiyor diyenler mümkünse bi ara ptrler açık olduğunda gidip char açsın deneyip görelim. Bu son derece normal bir olay. Bunu üstün bir başarı gibi videoya çekip yayınlamak bence daha büyük bir lamerlik göstergesi. En azından ben öyle düşünüyorum.. Kaldıki bu herif wowa fazlaca kafayı takıp gerçek yaşamla sanal alem arasındaki ipin ucunu kaçıran tiplere son güzel göndermeler yapıp kafa bulan, kendi çapında başarılı ya da başarısız oyunculuk sergileyen birisi. Açıkçası bazılarınında bunu çok feci şekilde ciddiye alması tuhaf geldi ;) abi durum şudur ironforge nin içinde gank yemiş bu adam. ayrıca holy paladin dmg yapamaz falan diosunuz da, son pyro cast ederken mage in ve palanın hplere bi bakın isterseniz. son bu healing bonusların spell dmg de vermesiyle holy shock baya güzel dmg de veriyor. judgement lar da spell dmg den etkilendiği için onlar da baya guzel dmg vuruyorlar. hayır bi de mage i kesmek için kovalamış adam yani. gidip guardların arasına falan dalmamış ölmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar