wEll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şimdi sevgilimle 2 gece uludağa gidicez.e haliyle aynı oda.. evli olmamak sorun yaratıyo mu otellerde.. evlilik cüzdanı istenmese bile nüfus cüzdanından anlaşılıyo nihayetinde evli olmadığımız.. bu konu hakkında hiçbi bilgim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 18+ iseniz sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oteli arayıp sorsan daha kolay olmazmı ? bazı yerler kabul eder bazı yerler etmeyebilir sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok artık :D 18+ dan bile emin degilim gerektiginden gecen gun 4 erkek 2 kız aynı odada kaldı arkadaşlarım en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 turistik bölgelerde sorun değil sormazlar şehir otellerinde falan sorarlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 18den büyüğüz.. 3-4 yıldızın altındaki otellerde sorulabiliyo falan diyolarda bizimkisi 2 yıldızlı o biraz düşündürdü.. tedirgin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kanunen evlilik cuzdani sormak suc. Ama iste milletin namusunu dusunen gerizekalilar varya bizim ulkede bakiyorlar. Ama dert etme uludagda hic birsey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 benim gordugum ise cok farkli. cogu otelde evlilik cuzdani soruyorlar diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oteli arayıp sormak en iyisi otelden otele değişiyor sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Uludağ'da problem olacağını sanmıyorum. Çoğu zaman otel sahibinin kıllığı ya da o bölgede polisin otelcileri sıkıştırması sonucu evlilik cüzdanı sorma yoluna gidiyolar. Ha bu arada imam nikahlılara nası bi uygulama var onu bilmiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 matama said: kanunen evlilik cuzdani sormak suc. Nasıl ya,gercek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 soruyorlar istanbulda. Ama kartalkaya,uludağ gibi yerlerde 1 kız 1 erkek aynı odada kalıyorsa kıllatıyor, 4-5 kişiyseniz sorun cıkarmıyor, ama 2 yıldız cıkarabilir. Kurallara göre sormak zorundalar. Kanunen yasak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Uludağ'da olmazda kızılcahamam da termal otel'e gidersen olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 otelcisine göre değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Turistlik otellerde problem yaşamazsın Uludağda filan hiç yaşıcagını sanmıyorum ama tabı sorman daha mantıklı. Bu arada sorarsanda adamları kıllandırma problemı yaşayabılırsın. Bırde tur aldıysa 3-4 gunluk paket zaten birşey olmaz sorarlarsa tur şirketine çemkirirsin en kotu 2 ayrı oda vermek zorunda kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şimdiye kadar 3678 otelde kalmışımdır kız arkadaşımla, foçadaki pansiyondan (öğlen gelip akşamüstü anahtarı bırakıp çıkmıştık) marmaristeki fethiyedeki otellere kadar, hiç birinde sormadılar. bu konuda tek geri çevrilişim bornovadaki mescitten bozma "konaklama evi"nde yaşandı. onda da evlilik cüzdanı falan deil girdik bunların resepsiyonuna abi dedim oda lazım uyucaz gece, imamdan bozma amcam da "bu küçük hanım da mı sizinle kalacak" dedi, evet dedim, sonra bir süre düşündükten sonra boş odamız yok genç adam dedi. evet toydum o zamanlar, daha dış görüntüsünden anlamalıydım. senin ne işin var alsancakta bilimum otel varken bornovadaki camii-otelde, ama işte gençtik güzeldik heyecanlıydık.. kısacası şimdiye kadar evlilik cüzdanı soranına rastlamadım. çok düşük bir oranda 18 yaş olayını soranlar var ama genellikle hatunun kimliğini göstermek yetiyor erkeğinkini sormuyorlar. ha şimdi aklıma geldi artık çoğunda kaydettikleri için iki kişinin de nüfus cüzdanını istiyorlar ama yanımda yok hede kem küm deyip bi kişininkiyle yırtabiliyorsunuz. yahut kayda tek kişi gidiyorsunuz iki kişilik oda ayırttım özel günümüz falan diyince zorlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şimdi soyle bişi var bana lazım oldu arastırdım...:D iki kosul var bu iş için... 1) iki kişinin de 18+ olması gerekiyo ve nufus cuzdanlarının yanında olması gerekiyo 2) bunu kabul eden yani polis yada benzer bi seyde sorun cıkmayacak oteller 3 yıldız ve ustu diye soylemişlerdi... yani otel 3 yıldız ustunde ve 18+ uyguluamasına yasınız tutuyosa tamamdır gerisinde bişi yok bildiim kadarıyla. ama sen yinede gidecegin otele sor ara bi sonra yamuk olmasın karın kısın altında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 taksim de kalmistik 2 kere sormadilar, ama duymustum sagdan soldan sorduklarini. ara sor sen bi edik: yukarda denildigi gibi nufus cuzdani vs gerekiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hayatimda babamlarla kaldiklarim dahil bi kere kayseride sordular babamda rsepsiyoniste donup ulan bu 2 tanesinden daha iyi evlilik cuzdani mi olur diyip bizi gostermisti adam halyle haklsin abi deyip vermisti odayi ASFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 aynisini bizede kayseride yapmislari bonepart boyle karli bir yolda saatler sonunda otele ulasmistik neyse otele girdik hepimiz yikiliyoruz adam babama evlilik cuzdani sordu babamin kafa atti ulan aldim metresimi geldim bunlarida yolda yaptim dangalak versene anahtari cildirtma adami deyince adam ozur dileyip vermisti. ama soyle soliyim evlilik cuzdani sormak kanunen yasak, ama hala soran salak oteller var anadoluda. toplumun namusunu koruyorlar ya guya. uludag gelince bir halt olmaz git gir odana agzini acmazlar. nufus cuzdani sart cunku otellr her ne kadar uymasalarda en yakin karakola otelde kalanlari bildirmek zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bu arada uludagda kesinlikle sormazlarda rahat ol yane sorsalar 3 sen eonce kaldigimiz 3 gece cinde 2 yanimizdaki odalardan gelen seslerden uykumuz kacmazdi anasini satiyim sevisiyo musunuz alen mi cikiyo ciinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kalma sevgilinle falan ya boşveeer gitme tatilede paran cebinde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 adamınbiri said: kalma sevgilinle falan ya boşveeer gitme tatilede paran cebinde kalsın sevgilisiyle gitmese naapcakki. sigara alkol oyun içki ne bilem benzer bi seye vericek pok yoluna gidicek para:D en azından anı olur gitgit guzel olur cocuklarınıza anlatırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 artık nekadar zamandır çıkıyosunuz bilemem ama patiden biri sana montla sıç dediğinde sen onu kız arkadaşının yanında yapamazsın öyle kolay kolay.. oof feci tespit yaptım o ye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 insan evli olsa bile yanında o belgeyle mi dolaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar