Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otellerde evlilik cüzdanı gerekli midir?

wEll

Öne çıkan mesajlar

Turistlik otellerde problem yaşamazsın Uludağda filan hiç yaşıcagını sanmıyorum ama tabı sorman daha mantıklı. Bu arada sorarsanda adamları kıllandırma problemı yaşayabılırsın. Bırde tur aldıysa 3-4 gunluk paket zaten birşey olmaz sorarlarsa tur şirketine çemkirirsin en kotu 2 ayrı oda vermek zorunda kalırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye kadar 3678 otelde kalmışımdır kız arkadaşımla, foçadaki pansiyondan (öğlen gelip akşamüstü anahtarı bırakıp çıkmıştık) marmaristeki fethiyedeki otellere kadar, hiç birinde sormadılar. bu konuda tek geri çevrilişim bornovadaki mescitten bozma "konaklama evi"nde yaşandı. onda da evlilik cüzdanı falan deil girdik bunların resepsiyonuna abi dedim oda lazım uyucaz gece, imamdan bozma amcam da "bu küçük hanım da mı sizinle kalacak" dedi, evet dedim, sonra bir süre düşündükten sonra boş odamız yok genç adam dedi. evet toydum o zamanlar, daha dış görüntüsünden anlamalıydım. senin ne işin var alsancakta bilimum otel varken bornovadaki camii-otelde, ama işte gençtik güzeldik heyecanlıydık..

kısacası şimdiye kadar evlilik cüzdanı soranına rastlamadım. çok düşük bir oranda 18 yaş olayını soranlar var ama genellikle hatunun kimliğini göstermek yetiyor erkeğinkini sormuyorlar.

ha şimdi aklıma geldi artık çoğunda kaydettikleri için iki kişinin de nüfus cüzdanını istiyorlar ama yanımda yok hede kem küm deyip bi kişininkiyle yırtabiliyorsunuz. yahut kayda tek kişi gidiyorsunuz iki kişilik oda ayırttım özel günümüz falan diyince zorlamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi soyle bişi var bana lazım oldu arastırdım...:D
iki kosul var bu iş için...

1) iki kişinin de 18+ olması gerekiyo ve nufus cuzdanlarının yanında olması gerekiyo
2) bunu kabul eden yani polis yada benzer bi seyde sorun cıkmayacak oteller 3 yıldız ve ustu diye soylemişlerdi...

yani otel 3 yıldız ustunde ve 18+ uyguluamasına yasınız tutuyosa tamamdır gerisinde bişi yok bildiim kadarıyla.

ama sen yinede gidecegin otele sor ara bi sonra yamuk olmasın karın kısın altında:D
Sosyal ağlarda paylaş

aynisini bizede kayseride yapmislari bonepart boyle karli bir yolda saatler sonunda otele ulasmistik

neyse otele girdik hepimiz yikiliyoruz

adam babama evlilik cuzdani sordu

babamin kafa atti

ulan aldim metresimi geldim bunlarida yolda yaptim
dangalak versene anahtari cildirtma adami deyince adam ozur dileyip vermisti.

ama soyle soliyim

evlilik cuzdani sormak kanunen yasak, ama hala soran salak oteller var anadoluda. toplumun namusunu koruyorlar ya guya. uludag gelince bir halt olmaz git gir odana agzini acmazlar. nufus cuzdani sart cunku otellr her ne kadar uymasalarda en yakin karakola otelde kalanlari bildirmek zorundalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...