Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bugün diş doktoruma gittim.kanal tedavisi olan bi dişimin 4 te 3 ü kırılmıştı porsalen kaplama yapıldı.%90 kalır orda dedi.dedim kuru yemiş falan yerken sakata gelirmiyiz.başladım işte mısırdı antepti fındıktı.adam dedi birden o işlenmiş mısırlar genetiği değiştirilmiş ürünlerin başında geliyo,ondan sonra amerikan fıstığı dediğimiz hilale benzeyen fıstıklarda oyleymiş. tuzlu mısıra ve amerikan fıstığına boykot artık:/.tuzlu mısırı ne kadar sevsem de. Tabi bu gerçek olmayabilir de ama adam doktor bi bildiği vardır herhal. gorüşlerinizi alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 araştırmak lazım ama dediğin gibi doktor adam sanırım pek sallamaz , ama bişey sorim ne kadar tuttu diş yuapımı :) porselen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yüğs seğsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ee bi ömür mü yeme dio toktor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 mısırların çoğunun[%90] genetiğinin değiştirildiği doğru ama rahat rahat yiyebilirsiniz çünkü etkilerini tam olarak ortalama 50 sene sonra fln görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 biz türküz bize bişi olmaz yiğin gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yiğin nolcak ya bu arada o hilale benziyen fıstıkta überdir canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 benim de canım çekti, tansaşa gidecektim zaten.. mısır da alayım x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 resmini koy plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 virgül fıstık dimi o? kaju fıstığı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 badem içi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben hicbirine inanmiyorum bu meyve sebze gida geyikelrinin haberlerde 3-4 gun arayla amerikanyali (hatat onalrda uyup yakinda USA li dicek) bilim adamalri acikladi: yumurta kanser yapiyor! yumurta kansere iyi geliyor! yumurta yiyenin pipisi dusuyor! kanser yumruta yapiyor! tavuk yumurta yapiyor! yumurta tavuk yapiyor! horoz tavuk yapiyor! seklinde bitmek bilmiyen gida geyikelri duyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yediğiniz birçok şey üzerinde oynanmış zaten.. en basit örneğide 'hıyar'dır. eskiden acı olan hıyar artık acı değildir. o yüzden hıyar yiyip yamyamlık yapmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 valla son kez yedim mısırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 annene çiğnettirip öyle ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Aklıma Unakıtan mısırları geldi. Daha deneyemedim=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Lopeth said: annene çiğnettirip öyle ye aga olay çiğnemede değil içi fesat mısırın dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 zlorwf said: Aklıma Unakıtan mısırları geldi. Daha deneyemedim=/ Bir ara Unakıtan marka konsantre yumurta vardı o ne oldu? Piyasada görünmüyor, elinde patladı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Vingthor said: yediğiniz birçok şey üzerinde oynanmış zaten.. en basit örneğide 'hıyar'dır. eskiden acı olan hıyar artık acı değildir. o yüzden hıyar yiyip yamyamlık yapmayın :P bu sene bunu farkettiğimde çok şaşırmıştım. eskiden hıyarın kıçından bir parçayı kesip kestıgın yere sürtermişsin acısı gitsin diye. sisteme bak lan :D 8 tane porselen var bende. doktor hiçbirşey demedi. kaju yenmezmi , mısır yenmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 kanal tedavisi açıtıyomu ya son aşama kaldı bende ama korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Kanal tedavisinde bi tek siniri çekerken bazen inanılmaz bi acı duyuyosun. Onun haricinde bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben hiç acı duymadım.tabi oyarken falan duyduğun acılar var.onlar da olcak.ee cürütmeseydik :=). bu arada anlatamadım derdimi.OLAY CIYNEMEKTE DEĞİL OLAY MISIRIN GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ MADDE OLMASI gsdksd cıynemeği kasten yazdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bi de şu var; her genetik olarak değiştirilmiş bitki zararlı olmak zorunda mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Genetiği değiştirilmiş ürünlerin zararları bilinen bir gerçek ama dünyanın gelecekteki gıda sıkıntısı sorunlarına şimdiye kadar bulunabilen yegane çare. Açıkçası bir ikilem içindeyim. Karşı mı olayım taraf mı? Millette zaten benim fikrimi bekliyordu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 genetiği değiştirilmiş ürünlerin zararı fln bilinmiyor :F daha doğrusu zararlı mı yararlı mı bilinmiyor. Şu an gözüken bir zararı yok ama asıl etkileri 50 sene içinde gözüküyor, 50 sene sonra aaa çocuklar sakat doğuyor denirse o zaman dicez aaa genetiği ile oynanmış mısır yemiştik :F demek zararlıymış tüh dicez ama 50 seneye kim öle kim kala hele ki Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar