ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ehere bugun izledim hani telefonla konu$uyor , Sonra Saati soran gence ilerliyor Hijyen diyerek kafasına galo$ geciriyor , Sonra simitten susamları cıkartıyor , Kırmızı biber ekliyor o sırada polis geliyo felan :D -Bunları insan yicek insan kucuk yap muahhuahua koptum :D[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ewt insan yicek yeri mükemmel bide ''basına sızmasaydı iyi olcaktı'' yeride süper ya hehehe[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 "eğitim şart" :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ewt ya eğitim şart bölümünü unuttum orasıda süper ya CEM YILMAZ ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 daha güzelini beklerdim ama yine de çok eğlenceli yan karakterler sanki daha iyi olabilirdi[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya zaten adamın komikliğine şartlandık ama höh dese gülesimiz geliyor ama espirileri tam yerine oturtuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yoo gayet güzel.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 cemyılmaz diyince gülesiniz geliyor da, insan penguen okuya okuya basındaki imaj veya popülerlik pek etki etmiyor.. espri bekliyor... ilk reklam çok güzeldi bakalım bu reklam nasıl? haberlerde felan orasını burasını göstermişlerdi ben pek beğenmedim.. umarım tamamı güzeldir..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ulenn sabhtan Berı Tv Ye bakıyom bulamadım reklamı cok merak ettım[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Finans Cafe'mi Star Endeksi'mi ne oraya katıldı ya Cem Yılmaz. Dağıtmış cnbc-e'yi. "Herkes gülüo, ne biçim kanal burası" felan demiş hehehe. Kaçırdım ben salak gibi haberim yok. Sonraki programın spikerinin başına gelmiş okuduğu kağıdı alıp gitmiş spiker 10 dakka kendine gelememiş hehehe. Reklam zaten süper.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yaaa...ben daha izleyemedim...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Eğitim $art[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 spikerin kağıdını almadı bi anda çekime girip espri yaptı falan iyiydi baya , canlı izleyemedim ama sonradan tekrarını verdiler orada izledim :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ulen ya nerde ızlersınız konyaiya geçmi geliyor alla alla len bı dek gelmedı :-([signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Önce spiker normal normal haber okurken bir anda gülmeye başlıyor ama toparlayamıyor sonra CY yanına geliyor gülerek ve 2-3 satır okuyup bir anda kızın yanından uzaklaşıyor gene gülmeye başlıyor herkes.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bende Finans Cafe'nin tekrarının sonuna yetiştim seyrettim biraz :D O spikerin kağıdını okuma olayını seyredemedim :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yaşlı adamın yaptığı cipsler süper. böyle kol kadar üçgenler yapıyo, cem yılmaz kaldırıyo: "bu ne lan ? insan yicek oğlum küçük yap biraz" diyo. orası mükemmel. cips resmen kenarları 40 santimlik bi eşkenar üçgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Evt Arkadaşlar sonunda izledim reklami dediğiniz kadar hatta daha fazla komikk ya medyaya vurmasalar baari :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 - temizlik mi?? HİJYEN HİJYEN :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 cok iyi reklam bencede :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ilkini izlerken ikincisini umutla bekledik şimdi de üçüncüsünü bekliyoruz.. muhteşem üçlü kaldıkları yerden herhalde hapiste devam edecekler...[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: melun, 23 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki: yaşlı adamın yaptığı cipsler süper. böyle kol kadar üçgenler yapıyo, cem yılmaz kaldırıyo: "bu ne lan ? insan yicek oğlum küçük yap biraz" diyo. orası mükemmel. cips resmen kenarları 40 santimlik bi eşkenar üçgen. Onu ya$lı olan yapmıyor , Kafasına galo$ gecirdigi salak elemana soyluyor onu :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Susam fikrini veren benim eğiitim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar