Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yeni Cmylmz Reklamı

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

Ehere bugun izledim hani telefonla konu$uyor , Sonra Saati soran gence ilerliyor Hijyen diyerek kafasına galo$ geciriyor , Sonra simitten susamları cıkartıyor , Kırmızı biber ekliyor o sırada polis geliyo felan :D

-Bunları insan yicek insan kucuk yap muahhuahua koptum :D[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cemyılmaz diyince gülesiniz geliyor da, insan penguen okuya okuya basındaki imaj veya popülerlik pek etki etmiyor.. espri bekliyor...

ilk reklam çok güzeldi bakalım bu reklam nasıl?
haberlerde felan orasını burasını göstermişlerdi ben pek beğenmedim..
umarım tamamı güzeldir..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

Finans Cafe'mi Star Endeksi'mi ne oraya katıldı ya Cem Yılmaz. Dağıtmış cnbc-e'yi. "Herkes gülüo, ne biçim kanal burası" felan demiş hehehe. Kaçırdım ben salak gibi haberim yok. Sonraki programın spikerinin başına gelmiş okuduğu kağıdı alıp gitmiş spiker 10 dakka kendine gelememiş hehehe.

Reklam zaten süper.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

spikerin kağıdını almadı
bi anda çekime girip espri yaptı falan
iyiydi baya , canlı izleyemedim ama sonradan tekrarını verdiler orada izledim :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

said:
melun, 23 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
yaşlı adamın yaptığı cipsler süper. böyle kol kadar üçgenler yapıyo, cem yılmaz kaldırıyo: "bu ne lan ? insan yicek oğlum küçük yap biraz" diyo. orası mükemmel. cips resmen kenarları 40 santimlik bi eşkenar üçgen.

Onu ya$lı olan yapmıyor , Kafasına galo$ gecirdigi salak elemana soyluyor onu :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...