efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 16 gunluk karakterim, learning skill'ler soyle boyle :) Bir de daha yeni evemon kurdum, onun sayesinde learning aliyorum artik. Moss pek saol guzelce anlatmissin, lakin senin atesin ve baska forumlara biraz baktiktan sonra arbitrator'ın daha benim oyun stilime uygun bir gemi olduguna karar verdim. Daha sonra uzerine force recon gidip; ufak uyuz solo pvp tribine girmek de hos olacak gibi. Cloak gibi hos noktalari var. Zaten su siralar biraz PvP'i biraktim; genelde CVA kontrollu bi 0.0 a gidip; 20dk da surse punisher'imla bs'leri aliyorum. En azindan duzgun arbitrator kullanacak skill'ler cikana kadar. Su an daha drone 3'um var. Onu once 5liyip; sonra diger drone skill'lerini bitirecegim. Gerci cok uzun surecege benziyor. Forumlarda o kadar cok fitting var ki arbitrator hakkinda, yardimci olacagina kafa karistiriyor. galiba Bir secenek menzili 130km falan yapip, sirf dronelari kullanarak gatecamp yapmak, warp scram icinde drone kullanmak gerecek sanirim boyle yapinca Diger bir secenek ise, probe skill'leri alip; yakin mesafe giren bir arbitrator yapip; low-sec de gorev yapan masum frigate-destroyer sahibi yeni oyunculari bulup; eve dunyasinin aci gercegi ile tanistirmak olacak gibi geliyor. Sanirim ilk yapacagim ikinci secenek olacak; drone 5'ten sonra hull upgrades'i 4 liyip; %90 amarr gemisine sahip oyuncularin gorev yaptigi alan gidip; uyuz dronlarimi kullanmayi planliyorum. Sanirim soyle bir fitting uygun olacak: 4 nos distruptor, web, ab, cap recharge med rep, 3x active hardener 5 uyuz drone aklima takilan, bu nos'lari genelde karistiriyorlar; 2med 2 small gibi; neden oldugunu pek cozebilmis degilim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bir fitting için sıpmıyo genelde cunki, iki cycle ları hep farklı kalsın , targetın cap booster kullansada anında capini cekebil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 nos' lari kullanmak icin yakina girecegimi varsayarsak distrup'i scram II ile degistirim herhalde bir de weapon disturp koydum mu tamamdir; 10km mezilliyip; optimal'lari 5km dusurdugum emileri avlayabilirim. Gorev yapan birinde tracking computer olacagini hic zannetmiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kendi kendimi yenileyeyim heh h: small neut: 6.3km missile launcher: 18km 2x med Nos: 10km m: tracking distruptor: 60km -%50optimal falan olacak sanirim web scrambler II: 9km Medium cap battery l: medium armor rep eanm power x2 5xhammer head Nos'lari acabilirsem +3 artiyor Acamazsam da, 10dk boyunca yetiyor bana enerjim. hersey acik olarak. Simdi bu hammerhead'leri koydum ama sahsen hicbir fikrim yok, damage mod. yuksek diye onlari sectim. 43'luk bir defans'a ulasabiliyorum boylece; disturo kullandigimdan; full missile tasiyan caldari gemileri haric rahatim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 uzileri takıp gelimmi abi =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hız avantajın sayesinden missellerden az dmg alırsın zaten onlarda cok sorun yaratmaz, ama ben valkarie tavsiye ediyorum drone için, friglerle sorun yasar hammerhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 netrualser kullan nos eskisi gibi ise yaramiyor drone diyeceksen oldugun systeme gore drone skilleri daha iyi olur genelde gallante kullaniyor herkez ama belt yapan birine thermal damage kullanan dronlarla saldirmak mantiksiz tavsiyem eger angelcartel bolgesinde deilsen minmatar drone speclemen explosive damage type Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tamam, zaten minmatar gidiyordum cuce de dedikten sonra; drone V ve t2 medium drone kullanmak icin ayin 3-4'unu falan beklemem gerekecek.. o zamana kadar arbitrator'umu garaja cekiyorum heh. Sonra drone interfacing i 4 liyip, cruiser' 5 lemeyi planliyorum; uzun vadede pilgrim ya da curse giderim aksiyon olur heh. Simdilik 0.0 da punisher'ımla bs e kadar aksiyona girmeye devam etmek en iyisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mantıklı, bide ilerde projectile weapon ksmayıda düşünebilirsin, bir cok insan projectile weapon kullnıyo amarr gemilerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 evet soyle bir yenleme yapalim.. Punisherimla 0.0'larda safespotlardan basimi cikardigim anda kafama binmek icin firsat kollayan envai cesit recon - assault korkup, high sec alanlara dondum. 0.5 bir high secde ufak rat'lere saldiran bir baska punisher sirf acaba bana saldirir mi diye patlatdigi bir gemiyi loot'ladim; ve evet saldirdi : ). İkimizinde kalkanlari ayni zamanda bitti; ama armor'a gelince ben yavas yavas one gecmeye basladim. hem frig V oldugundan; hem de small armor rep II oldugundan olsa gerek. Tabii ben de 3 adet cap relay oldugundan small armor rep'i hic kapamadan devamli acik tutabiliyorum. Sonuc olarak onu minik guzel parcalara bolup uzay bosluguna serpistirdim. Uzerinden 2m'lik bir true sansha loot'u cikmasi ayri bi guzel oldu. Daha sonra bizim corp'un sektoru olan 0.4 Mai'e dondum; local'de bir kisi daha vardi; 15 gunluk bir oyundu.. Scanner'da baktigimda punisher'i oldugunu gordum ve pek sevindim heh. Bir station disinda afk bir sekilde bekliyordu. Belki inanir diye; gel birlikte belt'lerdeki npc'leri alalim falan dedim ama cevap vermedi. Daha sonra bir belt'e isinlandi; hemen ben de onun warplandigi yone isinlandim.. kilitlendim 2 dual light modulated anode ve 1 medium modulated anode + 3 amarr navy mulsepc ile adeta deldim gectim : ). Uzerinden herhalde 20'e yakin skillbook cikti (yaklasik 500k); convo acip ona 0.4'lere girmemesi scanner'a bakmasini falan ogrettim. Yine ayni gece icersinde high sec'lere geri donup; madencilerin container'larini rastlantisal olarak acamaya basladim. Ve bir baktim bir bestower bana saldiriyor. Guzel.. Beni web'ledi ve uzerine neut atip ani anda galiba "medium pulse II" ile ates acti. Ama dayanikli ve sadik punisher'im direndi; 3 cap relay'im oldugundan ab'i kapatip; enerji kapasitemi korumayi basardim (small rep'de ayni anda devamli calsimakta) Yaklasik bir 10dk savastan sonra; milim milim ilerliyerek structure'ini %30 civarina indirdim. Ransom istemek icin convo actim ama beni blokladi (hmpf). Ben de buyuk bir ahmaklikla local'a yazdim. Bana uygun bir sey ver gemin patlamasin vs. Tam patlatmaya 10 atis falan kala.. 2 bc gelip adama remote rep ve energy transfer uygulamaya basladi.. Kapsulumle station'a geri donmek durumda kaldim heh. Boylece baskalarinin high sec'de ikili bir savas durumana dolayli olarak yardim edebileceklerini de ogrenmis oldum (aci yoldan).. Daha sonra bir executioner bir bestower bir de rifter patlattim; onlar artik ayri bir post'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ya benıde bı huggın ınsta lock edım temızledı ühü aglamak ıstıorm ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eet benimde bu aralar belaliarim hugin ve rapie rpilotlari ozellike rapier pilotlari cok can yakiyolar force recon olmasina karsilik high dps ve duel web ile bs ye kadar bi cok gemiyi al asagıya edebiliyorlar.. Bende boyle olmayacagını dusunerekten minmatar cruiser V ve med turretleri V lemeye karar verdim bolelikle minmatar bs harici her gemiye full binmis olacam. Tabikide bunun yapmamin tek nedeni solo gzemek icin şu anda solo icin 4 gemi cok iyi: İshtar hugin rapier vagabond Bunlari neden anlatiyosun diyecekseniz; bu gemilerin scan ettiginiz anda direk safe bi alana uzayin gidin hepsi nano fitlenmistir web atsaniz bile nafile olur vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 e guzel maceralarınız olmuş, ve evet hugginn'ın acıması yok ciden, 3 arti 3 launcher 45m drone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 evet uzun zaman oldu.. yaklasik 1-2 hafta once sonunda arbitrator'uma gectim; hedef kitlem bayagi genisledi boylece : ) Son raporlarimdan beri yaklasik 25 gemiyi, salvage edilesi bir pozisyona soktum. Toplamda bakarsak 1-2 industrial 3-4 cruiser, 3-4 destroyer gerisi de frigate hedef kitlemin. Sadece bc'ler beni tokatladi, onlardan olabildigince uzak geziyorum; ozellikle drake korkunc bir counter bana. Cogu frigate savasi 3v1, 4v1 gibi olsa dahi bana pek birsey yapamiyorlar. Genellikle mai - amarr arasi dolasip, high sec'lerde maden caliyorum; olabildigince kil bir oynuyorum heh. Sec status'um -1.7 'e dustugunden artik cok fazla mai'e donemesem de bizim corp guvenli bir 0.0 olanagi kazandiginda hemen beltlere geri donecegim. Aslinda anlatmak istedigim hos bir olay yasadim. Yine mai'de etrafa arbitrator'um la bakinirken,bir gallente navy frigate gordum. Bir turret'in yanina cekmis duruyor. Tabii arbi ile turret atesi altinda frig almak pek zor oldugundan pas gecip beltlere girdim. Bu sirada onunla chat actim, daha 5 haftalik bir oyuncu oldugumu ve sorun istemedigimi sadece npc'leri patladip gidecegimi falan soyledim. O da etrafi scan'lemek icin gelmis; uzerinde silah yokmus.. Neyse bana ne kadar zengin oldugundan eve geyik sohbetlerinden falan bahsedip durdu. Amacim onu bir sekilde belt'e cekmekti. Ona mai'nin tehlikeli oldugunu emd diye baska corp'un gelen herkesi oldurdugunu, bizim drek olarak onlardan durmadan kactigini falan anlattim; so sirada sansa bizim kardes corp olan emd'den biri mega'si ile sektore geldi. Ondan rica ettim, frig'in uzerine yurudu biraz. bizim frig coktan kendisini gate'den 100km uzaga cektigini; kimsenin falan dokunamayacagi soz etti. Emd'den arkadasimdan rica ettim, gate'de beklemeye basladi; bu sirada ona emd'lerin boyle oldugunu onu oldurmeden asla gitmeyecegini falan soyledim. Kendimin cok iyi bir ss oldugunu oraya gelirse ancak ulasmayacaklarini soyledim. Buna pek kanmadi ve bi sure sansini denedi. Belt belt atladi falan. 1-2dk vazgecip yanima gelmek istedigini soyledi (bingo). Onu fleet'e invite ettim ve ikimizi de planet 1'e isinladim ss yerine. Gelir gelmez kafasina neut scram web ne varsa kustum :). Stab falan vardir diye, bizim mega'i cagirdim; guzelce patlattik. Aslinda tum bunlari yaparken bir amacim hem hos bir navy gemi patlatmak, hem de yeniden uzerine en azindan 1-2m degeri bir bounty koydurmakti. Aksam eve gelip heyecanla bilgisayarimi actim bounty koymus mu diye.. 50.000.000 isk'i gorunce ne kadar sevindigimi anlatamam heh. Hemen bir jump clone'a gecip; bir arkadasima kendime pod kill yaptirttim. Bu bounty sistemini cozmeleri lazim resmen parayi bana veriyorlar gibi oluyor. Daha sonra hemen adama mail atip; koydugu bounty'nin ne kadar hayatimi zorlastirdigini; kendi arkadaslarimin bile pesimde oldugunu implantlerimi kaybettigimi gibi palavralar soyledim. Amacim uzerime en azindan bir kez daha bounty koydurtmak; en azindan bi 20m falan iyi olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Güzel hikaye ;).Bence bu korsanlık olayında çok iyi gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 heh saol.. Bu arada dedigim gibi adama mail attim: ben -------------------- 2008.03.14 21:59 Man did you put that 50m bounty ? even my own corp started firing at me.. lost implants worth like 25m.. Just barely bought a new set.. Thanks for the unneeded trouble adam 2008.03.15 01:34 Mabey next time you'll think about tricking someone who has a LP Ship that cost 4 mil Have fun with that sonra adam yeniden: would you like to continue complaining because I can put another 50 mil bounty on you ve ben: I dont think you would. If you were planning/eager; you would have done that already so this is probably end of this bounty game son olarak adam: You just don't know when to shut up Have fun with that 50 mil bounty on your head again Aha.. 50m daha koydu :)).. hemen parayi cevirdim tabii. Son bir mail daha atip, bi 3. kez koyacak mi diye bakacagim simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 heheheehehehe en hizli korsan olcan boyle giderseX( yeni hikayeler bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hala tech 2 gemilere gecemedin mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 amarr da t2 gemiler genelde fleet icin curse haric hem arbitrator t2 gibi kb lerde cok goruyorum soloda arbitrator un nanovagabond ve rapier leri indirdigini hic kucumsencek gemi deyil :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Efendin yine selamlar, arada zaman yine cokca gecmis Soze ugrasip herseyi ekledigim kb ile baslayalim: http://1072.griefwatch.net/?p=pilot&pilot=1072 Sonunda arbitrator'umun yeteneklerini duzeltince, yer yer etkili olmaya basladim. Artik low-sec'de 1001 sekilde sopar olmaktan biktigimdan (sec status icin rat yapmak, buble, gate camp, geri donmek.. hedef aramak gibi ayri rahatsiz edici unsurlarindan dolayi da) Resmi savas sistemine yonelmeye karar verdim ve bir merc corp'a girdim. Benim sansima ben girince ilk aldigimiz ciddi is, providence'i savunmak oldu (zzz). Vızır vızır gecip giden vagabond'lari kovamaktan tukendim bittim. Tamamen her turlu insiyatifi ellerinde bulundurduklarindan (istedigi zaman istedigi hedefe istedigi yerde saldirmak) pek tatlı bir oldugunu soyleyemeyecegim. Bundan sonra soyle guzel bir empire kontrati beklerken, gelgelelim yine bir 0.0 kontrati aldik.. BRUCE'a saldirmak ve tnt alliance'ina girmek gibi. Eh ben zaten 15-25 kisilik filo savaslarindan pek haz etmiyordum, yine onlar ortasinda kaldim. Oturup 20 kisiyle gatecamp yapmak, ya da bizi fark etmeyen, ratting yapan zavalli bc'ler uzerine 30 inty ile binmekten baska birsey yapilmayinca, ceketimi aldim ciktim heh. Kendi ufak corp'umuzu kurup (ben ve gimli, bir arkadasimiz daha gelcek) empire'da kucuk, pvp uzmanligi pek olmayan diger sirketlere savas acmaya karar verdik, ve kurar kurmaz ilk savasimizi actik : ). 25 kisilik bir madencilik sirketi, bir kac tane 1-2 senelik oyunculari var ama cogunlukla 3-4 aylik yeni madencilere %10 vergiyi dayayip somuruyorlar gibi gozukuyor. Onceden hq'lerine gidip can calarak, bir retreiver'lari patlattim; uzerine bir de thorax pilotlariy 1e1 yapip patlativerdim : ). Yardim etmek icin isinlandilar ama agro sistemi hakkinda hic bir fikirleri olmadigindan ancak izlediler heh... Bakalim savas epostasi gelince ne yapacaklar : ) Bu arada sirf tiplerine hayran oldugumdan ve amarr irki cok cok kati (sıkıcı) oldugundan; gallente'e gectim. Hatta daha dun yeni bir myrmidon aldim. t2 gemiler cok cok egitim istiyorlar; onun yerine bir bc'i iyi kullanacak genel yetenekleri cikarttiktan sonra t2'e gecmek cok daha akilci gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 corplara savas acmak iyi cok eylencelidir cok iyi yapmisiniz oyle ufak corp acip bunlari yapmakla sonra iyi gelisirseniz merc lik ypainca sizi tutan adamlar oldurdugununz basina para yada haftalik ucret veriyo... bu arada 0,0 ufak gemilerle dusman sagsinda dolasip 15-30 kisi buble yada beltteki adamlari yakalayip oldurmegi genelde cogu kisi sever (ben sevmem sahsen) teske genel savaslara girerken pos warfaresinede girseydin bazen cok iyi oluyo o ama pc kasmamasi icin iyi sistem iyi internet baglantisi gerekiyo(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 evet savas actigimiz corp'dan savas baslamadan ransom aldiktan sonra hemen ikincisine geciverdik: "lets build corp".. Boyle bir isime sahip olusuma nasil olusuma nasil olurda savas acilmaz.. tabi acar acmaz ayni tripler ve irili ufakli eposta yagmuruna tutuldum 1-Size karsi mercenary tutucagiz: Tutun tabii, aksiyon olur :) 2- asla oyuna girmeyip wow oynayacagiz well, wow sucks. 3- Biz sadece madencilik ve endüstri ile ugrasiyoruz neden bize saldiriyorsunuz ? Cunku sadece madencilikle ve endüstri ile ugrasiyorsunuz, bu da sizi harika bir hedef yapiyor :) Neyse savas ilk savasimiz oldugundan ben ve gimli'de baslar baslamaz heyecanla aktifdik. karsimizda 13-14 kisilik bir hedef vardi, isimini bildigimiz 6 adet uyesini biraz kampladik ama istasyondan cikmadilar. Kendi aramizda bir iki pvp denemesi yapip geceye son verecekken, karsi corp'tan birini stargate'de bir hyperion'da gordum Gimli kendi hurricane ile 2-3 jump otedeydi. Ben myrmidon'umdaydim. Birazcik oyalamam gerektiginden, bana saldirmasina izin verip sadece tankladim, sonra da gate'den atladim. gate'in diger tarafinda beklemeye basladim ve o da atladi, gimli 1 jump kaldi dediginde dayanamiyip saldirdim heh. İlk basta tank'imi hizlica indirmeye basladiysa da, dronelarini avladiktan sonra hasari dramatik bir bicimde dustu; tam savas ortasinda bir de bir arkadaslari drake ile gelip bana vurmaya basladi ama myrmidon'umum leziz 242 defence'lik tanki dayandi ve gimli de gelir gelmez salvo ustune salvo bindirmeye basladik. Son kalan drone'larini da gimli temizledikten sonra tum zirhimi %100'e cekmistim. Zaten bundan sonrasi bir vahsetti :) http://1072.griefwatch.net/?p=details&kill=133 http://1072.griefwatch.net/?p=details&kill=134 Drake'i zaten saymiyorum, sacma sapan bir tank'i vardi. Ya da yoktu mu desek bilemiyorum. Etrafta rig'li hyperion ile geziyorlar ama ilginctir 40m verecekleri paralari yokmus. Bana fazlasiyla acaip/sorunlu mesajlar attilar.. Mesela onlar sıkılmasın diye savası durdurmamı istediler ?!?. Onlara ransom odeyebilsinler diye gecici ateskes onerdiysem de kabul etmediler. Nasil bir mantik, ya da mantiksizlik hic bir fikrim yok heh : ) Neyse sonunda akilci bir is yapip, bilmeden alliance'i olan bir sirkete gectiler ve mevcut sirketlerini kapattilar.. Alliance 50m haftalik saavs odemek istemedigimden, rahat birakmak durumunda kaldik.. Yine de eve'den ilk sirketimizi silmis olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 savas zevklidir disinize gore kisilere savas acin bence daha cok eylenirsiniz bu arada sirketi niye siliyonuz senmedinizmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 2 kisi mi yapiosunuz butun bunlari yav? bide oyundaki isimleriniz neydi? 2.8mil sp var şuan biraz daha gelişip katılmak isterim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Super is cıkarmıssınız ama bunu aynı tip 2 gemiye karsi bidaha denememeni oneririm cunku 2 gemininde setuplari hic bi ise yaramaz hypernion full dps fitli olsaydi guzel bi savas oldu diye anlatacaktın bu olayı =) Bıraz daha dikkatli davranırsan hic canın sıkılmaz cok iyi yoldasın o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar