Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 benim kedinin adı kedi, veya garfield diyin farketmez. edit: Daha fazla resmi için
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oda düzeltildi efenim :)
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eheh epeydir yogunluktan bakaymıyordum..benim ekipe oy veren ya da vermeyen iltifat eden herkese cok tesekkurler ediyoruz.. kızım PHOEBE oglum FİDEL hee bide ben tabi:D
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Sanıyorum ki artık sonuçları açıklamanın vakti geldide geçiyor bile.. :) Kazananlar: Köpek kategorisini kazanan pet adayımız "Fidel" olmuştur. Kedi kategorisini kazanan pet adayımız "Phoebe" olmuştur. Mansiyon Ödülleri: Köpek Kategorisi: Barny, Cino, Mavi (*Utterable), Efes Von Juliet, Resim, Sakız, Gisele, Puki Kedi Kategorisi: Bobo, Garfield, Mavi, Aris diğer tüm katılan pet adayları ve paticik kullanıcılarına teşekkür ederiz.. :)
phoebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 herkese tekrardan teşekkürler..olası bulusmada Fidel ve Phoebe sizlere katilmak isterler..
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 benim Phoebe'm de cennetten tebriklerini yolluyor bu ikiliye...
irin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Katılan tüm patilere tesekkurler,kazananlara tebrikler
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kazananlara tebrikler, katılanlara ve oy verenlere teşekkürler
utopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 orc_lord said: İsimsiz Siberian Husky (*Utterable) isimsiz değil ki mavi onun adı=)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 utopia said: orc_lord said: İsimsiz Siberian Husky (*Utterable) isimsiz değil ki mavi onun adı=) tamam, düzeltme yapıldı artık tanıyoruz sevgili patimizi :)
phoebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahh ahh bu rahmetli phoebe ne kediydi be simdi gordum yine tuylerim diken diken oldu onu cok ozledim!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ardeth said: ahah kedi sürekli "çakarım kafayı" modunda şunu nzm gorsem gülüyorum haha cidden efsane kedi
aquatik Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Şuraya kazananların ve mansiyon alanların resimlerini koysanızda tek tek, sayfa sayfa aramak zorunda kalmasak negzel olur..
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 pisi phoebe 3. resminde bire bir Murat Boz..
Jandor Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 aquatik said: Şuraya kazananların ve mansiyon alanların resimlerini koysanızda tek tek, sayfa sayfa aramak zorunda kalmasak negzel olur.. mansiyon ne yenirmi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hayır efendim yenmiyor, oy alan diğer sevgili petlerimize verdiğimiz teselli ödülü diyebiliriz mansiyon ödülü için :) bu arada Sixoms'un sevgili dostu Puki'ye verilen oy gözümüzden kaçmış. tabloya eklendi ve sevgili dostumuz Puki'yede mansiyon ödülü verildi..
idilik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ailenin bir üyesi gibi oluyorlar zaman geçtikçe. sabır diliyorum. ikisinin de çok erken ölmesi dikkatimi çekti. şanssızmışsınız biraz pet konusunda. =( phoebe said: Kategori:Köpek İsim:Fidel Yaş:1 Cinsiyet:Erkek Cins:Golden Retriever phoebe said: Kategori:Kedi İsim: Phoebe Yaş: 3 Cinsiyet: Dişi Cins:Siyam phoebe said: ahh ahh bu rahmetli phoebe ne kediydi be simdi gordum yine tuylerim diken diken oldu onu cok ozledim!!
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Fidel ile birlikte fotoğrafı olan Phoebe yaşıyor ölen ondan önceki kedimizdi(abimin kedisi idi),isim aynı..
Öne çıkan mesajlar