Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 benim kedinin adı kedi, veya garfield diyin farketmez. edit: Daha fazla resmi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oda düzeltildi efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Çiko pek güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eheh epeydir yogunluktan bakaymıyordum..benim ekipe oy veren ya da vermeyen iltifat eden herkese cok tesekkurler ediyoruz.. kızım PHOEBE oglum FİDEL hee bide ben tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Sanıyorum ki artık sonuçları açıklamanın vakti geldide geçiyor bile.. :) Kazananlar: Köpek kategorisini kazanan pet adayımız "Fidel" olmuştur. Kedi kategorisini kazanan pet adayımız "Phoebe" olmuştur. Mansiyon Ödülleri: Köpek Kategorisi: Barny, Cino, Mavi (*Utterable), Efes Von Juliet, Resim, Sakız, Gisele, Puki Kedi Kategorisi: Bobo, Garfield, Mavi, Aris diğer tüm katılan pet adayları ve paticik kullanıcılarına teşekkür ederiz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 herkese tekrardan teşekkürler..olası bulusmada Fidel ve Phoebe sizlere katilmak isterler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 benim Phoebe'm de cennetten tebriklerini yolluyor bu ikiliye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Katılan tüm patilere tesekkurler,kazananlara tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kazananlara tebrikler, katılanlara ve oy verenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 orc_lord said: İsimsiz Siberian Husky (*Utterable) isimsiz değil ki mavi onun adı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bence monorail kedi en güzeliydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 utopia said: orc_lord said: İsimsiz Siberian Husky (*Utterable) isimsiz değil ki mavi onun adı=) tamam, düzeltme yapıldı artık tanıyoruz sevgili patimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahh ahh bu rahmetli phoebe ne kediydi be simdi gordum yine tuylerim diken diken oldu onu cok ozledim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ardeth said: ahah kedi sürekli "çakarım kafayı" modunda şunu nzm gorsem gülüyorum haha cidden efsane kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tripod =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Şuraya kazananların ve mansiyon alanların resimlerini koysanızda tek tek, sayfa sayfa aramak zorunda kalmasak negzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 pisi phoebe 3. resminde bire bir Murat Boz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 aquatik said: Şuraya kazananların ve mansiyon alanların resimlerini koysanızda tek tek, sayfa sayfa aramak zorunda kalmasak negzel olur.. mansiyon ne yenirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hayır efendim yenmiyor, oy alan diğer sevgili petlerimize verdiğimiz teselli ödülü diyebiliriz mansiyon ödülü için :) bu arada Sixoms'un sevgili dostu Puki'ye verilen oy gözümüzden kaçmış. tabloya eklendi ve sevgili dostumuz Puki'yede mansiyon ödülü verildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Fidel'i on gün önce kaybettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ailenin bir üyesi gibi oluyorlar zaman geçtikçe. sabır diliyorum. ikisinin de çok erken ölmesi dikkatimi çekti. şanssızmışsınız biraz pet konusunda. =( phoebe said: Kategori:Köpek İsim:Fidel Yaş:1 Cinsiyet:Erkek Cins:Golden Retriever phoebe said: Kategori:Kedi İsim: Phoebe Yaş: 3 Cinsiyet: Dişi Cins:Siyam phoebe said: ahh ahh bu rahmetli phoebe ne kediydi be simdi gordum yine tuylerim diken diken oldu onu cok ozledim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Fidel ile birlikte fotoğrafı olan Phoebe yaşıyor ölen ondan önceki kedimizdi(abimin kedisi idi),isim aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar