phoebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 video da eklemeyi istiyorum mumkun demi? edit: ilk mesajda yazıyomus dikkat etmemisim..eklicem becerebilirsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 phoebenin ilk resmi masaüstümü süslüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben kalorifer üzerindeki poza bittim ya siyam kedisi bile olsa demek ki sıcağı buldu mu mayışıyo patiler direk kalorifere sarılma pozisyonuna geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Kategori: Köpekİsim: BarnyYaş: 1 aylıkCinsiyet: Erkek Cins: Golden Retriever Daha dün tanıştık :) Gelir gelmez ağladı kardeşlerini özledi.Ama hemen alıştı.Ayrıca gazeteye çişini ve kakasını yapmasını birinci yapışında öğrendi.Çok zeki sıpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Barny ne tatlı bişeymiş ya.. çok güzel nazar değmesin valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Teşekkürler desolator :) daha dün gelmesine rağmen çok çabuk kaynaştık barnyle :) Yatağımda benle yatmak istiyor illaki.Yatırmazsam ağlıyor ya kafayı yiycem büyüyünce ne olacak allah bilir :) Ama en çok garibime giden herkes tuvalet eğitimi en az 1 hafta sürüyor çok uğraştırıyor dünyanın çilesini çekiyorsun falan dedi fakat barny eve gelir gelmez ilk çişini yakaladım ve gazetenin üzerine koydum.O andan itibaren yani dünden beri yaklaşık 10-15 kere işedi 3 kere kakasını yaptı gazetenin üzerine. Zeki oğlum benim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Kategori: Diğerİsim: BıdıkYaş: 1.5Cinsiyet: ErkekCins: Hamster fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Barny süpermiş :) aman diyim o yatağa alma işine alışırsa sonra çok sıkıntı çekersin, mesela phoebe'nin Fidel'i öküz kadar oldu ama yatağa girip yatıyo bazen hoş olmuyo tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ahh Sultanım olsaydı şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Benim oyum Sixoms'un yorkie'sine.. Hayalimdeki köpek cinsi, çok sevimli süper bayıldım bana ver benim olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kedi ve köpeğe karar vermedim ama diğerlerde oyum bıdığa heheh hamsterları çok seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Jandor said: Kategori: Köpekİsim: BarnyYaş: 1 aylıkCinsiyet: Erkek Cins: Golden Retriever Daha dün tanıştık :) Gelir gelmez ağladı kardeşlerini özledi.Ama hemen alıştı.Ayrıca gazeteye çişini ve kakasını yapmasını birinci yapışında öğrendi.Çok zeki sıpa Barny'den bikaç poz daha geldi :) Birazda video :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Golden yavrusu nere, pitbull yavrusu nere. Haksızlık böyle yarışma olmaz ! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 benim fettanı kimse begenmiyomu...?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 doruk'un cino'suna hasta oldum oyum direk onaydi ama simdi phoebe'nin fidel'ine de bayildim ikisi arasinda gidip geliyorum :D cok sekerler ikisi de =) şuna bakın ya heuhua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Kategori: Kedi İsim: Keti Yaş: 7 Cinsiyet: Dişi Cins: Siyam Keti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ahuahau butun siyam kedileri , şaşı ve günün 22 saatini uyurkenmi geçirir ya tipe bak aynı benim kedi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 valla bi de sesi çok kötü, çok konusur u da eklersen tam olucak :) ama boyle olmıyanını da gordum burmez ler biraz daha uysalı siyamların ama siyamlar daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kategori: Kuş İsim: Bızdık Yaş: 12 Cinsiyet: İrkek Cins: Singapur kucuk bızo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kategori:köpek İsim: Gisele Yaş: 5 Cinsiyet:bayan Cins: golden bunlarda yavruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kategori: Köpekİsim: MikiCinsiyet: ErkekIrk: Safkan değil, ırkı belirsiz ama avcı köpeği Yaklaşık 4 yıldır beslediğimiz Miki. Tüyleri kırpıkken çok asil duruyor, tüyleri normalde uzunken de çok haşarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 İkisinin aynı köpek olduğuna inanmam :) Papyonluyken süper ya yerim ülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 biliyorum başvuru tarihi doldu fakat ben yinede koymak istedim, dahil ederseniz sevinirim =) Kategori:Kedi İsim:Bıcır Yaş:4 ay Cinsiyet:Erkek Cins:Van Kedisi Bıcır http://img145.imageshack.us/img145/5686/dsc02219dx6.jpg http://img409.imageshack.us/img409/9409/dsc02334jj4.jpg http://img213.imageshack.us/img213/5373/dsc02330jy3.jpg http://img213.imageshack.us/img213/9466/dsc02336fx4.jpg Bıcır son adayımız olarak kabul edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Efenim üzülerek bildiriyorum ki sürüngen,kuş ve diğer kategorilerimiz kapanmıştır.Devilmanta,Apeiron,Mayhem,Alomatik ve Pascalnouma' katılımlarından ötürü teşekkür bir borç biliriz=)Zaten amaç şenlik şakraklık yoksa güzellik görenin gözünde malumunuz,tüm hayvanlarımız güzel şüphesiz.... Kedi ve köpek kategorilerine gelince, oylamalar resmi olarak başlamıştır. Oylama mesajlarınız kedi:sahip ismi ve hayvan ismi,köpek:sahip ismi- hayvan ismi şeklinde olursa bizi mutlu eder,sayımı kolaylaştırır.Daha önce yazdığınız yorumlar(oyum şuna gibi) sayıma alınmayacaktır zira tüm adayları görmeden oylamak,haksızlık olur(du).Oylama yine 1 hafta surecek 24 şubat gecesi son bulacaktır.Hayde bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ben diğer kategorisine dramatic chipmunkı aday göstermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar