irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Merhabalar sevgili patiler,2007 sonunda yapmayı planladığımız yarışmamız 1 ay gecikmeyle de olsa başlamıştır. En son 2005 yılında yaptığımız Patipet Star'ın 2. sine hoş geldiniz.. Katagorilerimiz söyledir: -köpek -kedi -kuş -sürüngen -diğer Herhangi bir kategori 5 den az adaya sahip oldugu takdirde kapatılacaktır.Oylamalar tüm patilere açıktır. Basvurular bu topikte olacaktır.Adaylık basvuruları 7 Subat saat 24.00’te son bulacaktır.Oylama bu tarihten sonra başlayacaktır ve yine bir haftadır. 14 şubat gecesi oylamalar son bulacaktır. Adaylardan en az iki adet fotoğraf istiyoruz, isterseniz kısa bir özgeçmiş bırakabilir(ırk, cinsiyet, ne zamandır beraber yaşadığınıza dair) ya da video ekleyebilirsiniz=) Not: daha çok yarışmacı katılmasını sağlayabilmek için yarışmaya başvuru süresi 16 şubat'a kadar uzatılmıştır, bilgilerinize :) Not: en son oy kullanma tarihi 1 Mart Cumartesi gününe uzatılmıştır. oy kullanım sürecinin uzatılma sebebi oy kullanan kişi sayısının henüz az olmasıdır. biraz daha katılım bekliyoruz, bilgilerinize :) Herkese Başarılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 isteyen adaylarımız video ekleyebilirler. tüm adaylarımızın video ekleme zorunluluğu bulunmamaktadır. aday başvuruları tamamlandıktan sonra gerekli konu başlığı ile oylamalarımız başlayacaktır :) tüm pati kullanıcıları soru, öneri veya fikirlerini bu başlık altından paylaşabilir. tüm adaylara şimdiden başarılar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hmms, baslangıcı yapalım o zamn =)kategori: muhabbet kuşuyaş: 8cinsiyet: erkek neyse, şmdilk bu kadar sanırım :p ahanda fotolar :D 1. foto 2. foto (deli cevat mode: on :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Kategori: KediTaş:Tam bişe veremicemCinsiyet: Erkekİsim: Tripod :D Kendisi bildiğimiz sokak kedisidir.Gördük, beğendik, aldık :D 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Kategori: Köpekİsim: Efes Von JulietYaş: 5.5 ayCinsiyet: ErkekSecere: Pedigree Fotoğraf 1 Fotoğraf 2 Fotoğraf 3 Video http://www.youtube.com/watch?v=xG2M6QK_eZg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Kategori: KöpekYaş: 9 HaftaCinsiyet: Erkek Pitbull' dur kendisi. Katil, vahşi, cani, adam öldüren bir hayvan. Ona göre puan verin. Oyarım. Foto 1 Foto 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Kategori: Köpekİsim: CinoYaş: 1.5Cinsiyet: Dişi Cins: Golden Retriever Güneşli bir bahar sabahı Fethiye'de dünyaya gelen bu ufak kız, 6 kardeşten diğer ikisiyle birlikte amansız egzema hastalığına yakalanmış ve sahipkeri tarafından dışlanmıştı. Diğer 3 kardeş çuval çuval paralar ödenip satın alınırken bu zavallı ise makus talihiyle başbaşa kendisini kurtaracak kişinin gelmesini beklemekteydi. Ta ki bize rastlayana kadar. Onu alıp ailemizden biri gibi davrandık, o da hastalığını atlatıp sağlığına kavuştu. fazlasıyla şirin ve sevimli olan kızımız, aynı zamanda bir o kadar karamsar ve mağrur idi, kimi zaman oldukça hareketli, kimi zaman ise düşüncelerle doluydu ismini koyan ise ailenin küçük ferdi; benim kardeşimdi. tutturdu cino olsun diye, dişi olmasına rağmen. cino büyüdükçe daha kafadar bir arkadaş olmaya başlamıştı. en son artist olmaya karar verdiğinde onlarca ajans peşinden koşturur oldu işte böyle, ilk başlarda eve gelen misafirlere sevinip tuvaletini tutamıyordu, şimdi biraz daha kontrol edebiliyor kendisini, ama içindeki arkadaşlık duygusu ve mükemmel sevgi hiç kaybolmayacak gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kategori: Köpek İsim: Bailey Yaş: 9 Cinsiyet: Dişi Cins: Border Collie Kizimiz cok zekidir. Otur, kalk, gel, git, uzan, yuvarlan, yatagina yat, kapi ac, yakala, getir, patilerini havluya sil(!) ve daha bir suru komutlari basariyla yerine getirir ve cok arkadas canlisi bir hayvandir. Foto 1 kurallari cignerken yakalaninca beni sev pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 pitbull a rep verdim çok tatlı hayvanmış :) @dodo ; sen nerde yaşıyosun kardeşim ? o klubeler falan nedir öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kategori: Kedi Yaş: 5.5 ay Cinsiyet: Erkek Cins: İran Fotoğraf 1 Fotoğraf 2 http://img227.imageshack.us/img227/4605/rscn1228zc9.jpg Fotoğraf 3 http://img219.imageshack.us/img219/8533/dscn1196wo9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Kategori: Köpek Yaş: 17 Aylık Cinsiyet: Dişi Cins: Siberian Husky Şöyle birkaç fotoğrafının bulunduğu bir albüm; http://www.petarkadas.com/uye/utterable/fotoalbum Buda bilgisayarımdaki tek fotoğrafı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 katılım niye bu kadar az ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bizde daha çok olmasını isterdik ama napalım :) belki daha duymamış olanlar olabilir, katılım az olursa başvuru süresini biraz daha uzatabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sanırım bir tek köpek kategorisi 5 yarışmacıya ulaşabilmiş. şu ana sayfada duyurular bölümünde çıkan yerde reklamı falan yapılsa çoğu kişi görür, gerçi böyle de görmüştür bence herkes ama üşenmiştir millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kategori : kopekisim: Eyezyaş : dun 2 yasina girdicins : dobermann pek tek resmi yok suan pc de beraber olanlar var koyayim. bende konu mankeni olurum hem. egitim videolarini koymaya usendim :( ama kisaca gecersek temel itaat - tasmasiz itaat focus tamamlanmis ve BH sinavini gecmistir. protection a gecmis baya ilerlemisken cok yogun iş temposuna girmem nedeniyle son 2 aydir zerre itaat calismasi yapmamistir. kisacasi sanirim jubilesini yapmak zorunda kaldi bizim it egitim bakimindan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 arada kendi resimlerinide koymuşun :D güzelmiş dobermanın loyality tam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kategori: kedi yaş: 1.5 tür: iran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Utterable said: Kategori: Köpek Yaş: 17 Aylık Cinsiyet: Dişi Cins: Siberian Husky Şöyle birkaç fotoğrafının bulunduğu bir albüm; http://www.petarkadas.com/uye/utterable/fotoalbum Buda bilgisayarımdaki tek fotoğrafı =) oyum buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 iran kedilerinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 İsim: Sütlaç Kategori:Kedi Yaş:2 Cins:Tekir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Fly said: iran kedilerinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kedileriniz çok çi rkin tekir haricinde iran miran suratsız bişi ya zegnanın itine zaten bi aşığım güzel it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu yarisma degil de, paticik pet albumu olsa. neden ille yarisiliyo anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben kopegimle katildim yarismaya kedilerimle de katilmam mumkun mu yoksa sadece tek petle mi katilabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sütlaç sevimliymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar