RecepIvedik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bu etkinlikte backstage de çalışcak arkadaşım var. çok büyük ihtimal gelcekler beyler,organizasyon için hazırlıklar başlıcak yakında...
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gelirler mi den cok gidilir mi diye sormak lazim, ''meteliqa'' nin turkiye de her kesimden dinleyeni mevcut. hani ben hicbir sekilde gitmicem, ama metallica dinleyicisi olsaydim da gitmezdim.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 metalica'nın ilk 4 albümüne olan büyük hayranlığım ve saygımdan ötürü gün geçtikçe ne kdr kendilerini bozsalar da bişiy diyemicem...çünkü onlar metal müzik piyasasına ölümsüz eserler bırakmış bi gruptur ve her geldiklerinde de koşa koşa gidicem
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ya insallah biletix'te falan satısa cıkmadan once bi haber gecerler. satısa cıkacagı gun saldırıcam cunku.
Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 PrudenT said: gidilir ege merak etme full çeker. full çekmez dememiş ki adam? ortamın rezil olacağını dile getirmiş?
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Marl0_on said: gelirler mi den cok gidilir mi diye sormak lazim, ''meteliqa'' nin turkiye de her kesimden dinleyeni mevcut. hani ben hicbir sekilde gitmicem, ama metallica dinleyicisi olsaydim da gitmezdim. şu elitizm anlayışını sindiremiyorum açıkçası demeyin ki bulunduğunuz 10 metrekarede bir mal olsun, kendi değerleriniz mi zedelenir? veya bulunduğunuz sosyal çevre sizi metalika konserine gitmiş diye mi etiketler merak ediyorum. Seviyorsan gider sallarsın kafanı(misal; sallamasan da olur tabi.)
Selamon Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 14 Ağustos'ta da Fransa'dalarmış efendim zat-ı muhteremler. Elin Avrupalısı cayır cayır anlaşıyor, takır takır koyuyor listeye konserini, bizde eşşeğiz ya, ha canım Purple Concerts, ha güzelim Purple Concerts diye bekliyoruz burda. Çok özür dilerim de, okkalı küfürler sayıyorum buradan kendilerine.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Yukarda elitizm denmiş ama,Metallica funboylarını sevmiyorum,büyük ihtimal konser onlarla dolu olacak...Kitleye göre etkilenmemek kendi sevdiğin grubu dinlemek oda konseri olmayacağına göre sosyal ortamla gelen bir durum,karşımda Metallica varken gerisini bi tarafıma takmam aga mentalitesinide artık 20li yaşlarda aşıyor çoğu kimse,ustalara saygı kuşağı zihniyetinde gidiyor,tıpkı gidersem benim gideceğim gibi.Coşmaktansa takdir etmek istiyorum ortaokul günlerimin en güzel anılarına arka fon olmuş grubunu,ama malesef ortam rezil olacağı için bu konsere gitmeyeceğim kişisel görüşüm bu. Ha zaten Massive Attack konseri açıklanmış,yemişim Metallica'yı =]
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kendinle çelişiyosun ki, gitmeyişinin asıl sebebi diğer gidenler değil.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kendimle çelişiyorum =]]. Bi sebep tek olmaz,birsürü faktörle major faktör oluşur bi tane,minorlerimin en etkilisi de funboylar evet,iade-i ziyaretimi esirgemeyebilirdim yoksa Metallica'dan. Neyse gelirler umarım şu anki yazımı doğru da bulmuyorum heves kaçırıcı etkisi bile olabilir bilemem,gidecek arkadaşlara da şimdiden iyi eğlenceler. Bye
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ya tamam tabii ki etraftakiler gitmek konusunda akıllarda kuruntu bıraktıran, vazgeçirtebilen bir etken ama METALİKA YAHU BU!1 her sene gelen kendi çapında bir grup değil, yapmayın etmeyin =) cu.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 konseri izlemeye gelen kesim beni etkilemicek olsa, onlarla orda bulunmak hicbir sorun yaratmaz benim icin, ama orda durduk yere kafana bir tas gelicek belki, durup dururken birbirinin ustune atlayan bir ton punk cakmasinin arasinda kalicaksin ya da sarki sozu diye bogure bogure kulaginin dibinde anlamsiz sesler cikartan tiplerle birlikte izlemek zorunda kalicaksin, ben boyle bir ortamda izledigim bir konserden zevk alamam mesela.
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Olasılıklardan bahsediyorsunuz :) Zira konser öncesi ufak gruplar sosyokültürel açıdan incelenir, kuyruğa bu doğrultuda uygun bir güruhun peşinden girilir, alana yaklaşıldığında yine bu tarz arıza tiplerden kaçmak suretiyle eli ayağı düzgün yaşıtların, abilerin,ablaların(!) bulunduğu yerler tercih edilmeye çalışılır. Olası funboy yaklaşmalarına karşı kötü,cins bir bakış surata oturtulur. Ve konser izlenir.olmamı? Arkadan taş atacaklarını ise pek sanmıyorum O_o
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Alt grup için DOWN ve The Sword diyorlar?!?!?!?!
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Down duydum ben de, hani pentegram olcaktı böhü Ayrıca metallica son olarak henüz daha duyuracakları konserlerin olduğunu ve 48saat içinde diğer yerleri de duyuracalkarını söylemiş resmi sitesinde. Ek$i'de de 15 Nisan günü biletler satışa çıkacak diyen kimseler var. Hadi be ya yalan olmasın öhü
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Abi senin DOWN dedigin grup Anselmo,Rex ve Kirk'in oldugu gruptur(Anselmo ve Rex Panteradaydılar Kirk de Crowbarda zaten)Metallica için değil DOWN için giderim o konsere!
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Marl0_on said: konseri izlemeye gelen kesim beni etkilemicek olsa, onlarla orda bulunmak hicbir sorun yaratmaz benim icin, ama orda durduk yere kafana bir tas gelicek belki, durup dururken birbirinin ustune atlayan bir ton punk cakmasinin arasinda kalicaksin ya da sarki sozu diye bogure bogure kulaginin dibinde anlamsiz sesler cikartan tiplerle birlikte izlemek zorunda kalicaksin, ben boyle bir ortamda izledigim bir konserden zevk alamam mesela. rock metal konserleri yerine şiir dinletilerine alalım sizi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Tremour77 said: Abi senin DOWN dedigin grup Anselmo,Rex ve Kirk'in oldugu gruptur(Anselmo ve Rex Panteradaydılar Kirk de Crowbarda zaten)Metallica için değil DOWN için giderim o konsere! Kirk hiç inmeyecek mi sahneden?
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 CthuLhu said: Tremour77 said: Abi senin DOWN dedigin grup Anselmo,Rex ve Kirk'in oldugu gruptur(Anselmo ve Rex Panteradaydılar Kirk de Crowbarda zaten)Metallica için değil DOWN için giderim o konsere! Kirk hiç inmeyecek mi sahneden? of felaket, tbr:D
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 AHANDA KESİNLEŞMİŞ!! ABAREY!!!::o::o::o Türkçe Açıklama!!!
Öne çıkan mesajlar