Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 of mükemmel ya. WE WILL SEE YOU VERY FAKING SUUN METALLICA LOVES YOUUUUUU TENK YUUUUUU.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 özele çağırmak da yasak aslında.. internet bölümünde olsanız uçurulmanız için bi hafta şikayet etmiştim =)
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Seek and destroy un sonunda konuşanlar oluyor kim ne diyor yazabilir misiniz?Biri de sizinle yakında tekrar görüşeceğiz diyor ya ne güzel olur gelseler.
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 arkadaşlar lars abimiz oneda kickleri ne yapmış öyle? batırmış! konserde farketmemiştim :D
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bende dinledim de ortada kick bile yok nerdeyse hehah.Ama konserde bu tarz ufak şeyler fark edilmemiştir tabi.Ayrıca orda bir hatadan çok bilinçli bir "yapmama" var gibi.Yaşlandı falan sanırım etkisi.Yeteri kadar hızlı değil bacaklar herhalt.Birde sonlara doğru olmasının etkiside vardır belki.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 benim kanka kardeşine doğum günü hediyesi olarak metallica fırtınasına :) bilet almıştı.ne abiler varya.ahh ahh emrah moduna girdim şimdi:D
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Akhlaur said: Seek and destroy un sonunda konuşanlar oluyor kim ne diyor yazabilir misiniz?Biri de sizinle yakında tekrar görüşeceğiz diyor ya ne güzel olur gelseler. ilk konuşan james, ikinci konuşan kirk, üçüncü konuşan robert, sonuncuda lars..
Öne çıkan mesajlar