Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 octopus said: dinliyorum şu anda içim ürperdi master of puppets sırasında james'in tepkilerine ve gazına. bi daha olsa keşke. dinlemek için satın almak mı gerekiyor ön dinleme yapabilceğimiz falan biyer varmı?
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 evet satın almak gerekiyor ya da kötü çocuğu oynamak. "to."pu alıp "rrent." verir gibi davranmak ya da :p
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bunun video şeklindesi dvd si neyin çıkacak mı biliyor musunuz?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 mp3ler kapış kapış gitse belki. ama işte biz beleş dl'cu olduğumuzdan..
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 konsere 85 milyon vermişim,yol parasına 100 milyon vermişim,içerde suya 2 şer milyonları bayılmışım, bi de 10 dolar veremicem . D:
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben hiç para vermedim barış senden otlanıcam hadi : ) çabuk rapidle
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 110 mb 2 mbitle upload ediom uğraştırıo % 70 =) isteyenler pm atsın :D
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende satın aldım ve indirdim. gerçekten süper. tavsiye ediyorum herkese.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 başladım indirmeye : ) saolsun var olun barış beycim
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 video olarak yayınlanmıcak mı peki?
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nie yayınlamıyolar keşke yayınlansa
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dvdsi falan da mı çıkmayacak yani
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hayır. konserde ekranda gösterilenler dışında toptan profesyonel bir kamera çekimi olmadı.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Lethious said: hayır. konserde ekranda gösterilenler dışında toptan profesyonel bir kamera çekimi olmadı. bu arada oldu dediler bi yerde.. adamlar bütün konseri çekmişler dendi ama ya burda yada başka bi yerde hatırlıyamıyorum şuan
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 "İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar." Neden? Neden böyle bir şey yapmaya çalışsın oradaki insanlar, bunu anlamadım. O kırk bin kişi, orada ölen ve yaralanan zavallı insanlarımızın çığlığını neden bastırmaya çalışsın. Sözün bittiği yer, diyor yazar. O söz Maraş"ta da bitti, Çorum"da da bitti o söz... O söz 12 Eylül"de de bitti, Sivas"ta da bitti, 1 Mayıs 1977"de bitti, 1 Mayıs 2008"de bitti, boşaltılan, yakılan köylerde de bitti, rüzgârımızı, suyumuzu satanlar varken bitti, gencecik çocuklar ölürken bitti; o zaman ne yapıyordu? Nerdeydi? Neden onları yazmaz hiç? yazının tamamı için... buyrun.
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hersey iyi guzel fakat konserde olmakla alakasi yok, sadece yillar sonra dinleyip arada bir bi kac dakikasini metalika gorduk demeye yarar bi kayit. baya sicmislar =/
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Llama said: Lethious said: hayır. konserde ekranda gösterilenler dışında toptan profesyonel bir kamera çekimi olmadı. bu arada oldu dediler bi yerde.. adamlar bütün konseri çekmişler dendi ama ya burda yada başka bi yerde hatırlıyamıyorum şuan hayır çekilmedi konser filme.
Öne çıkan mesajlar