Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
octopus said:
dinliyorum şu anda içim ürperdi master of puppets sırasında james'in tepkilerine ve gazına. bi daha olsa keşke.

dinlemek için satın almak mı gerekiyor ön dinleme yapabilceğimiz falan biyer varmı?
Mesaj tarihi:
Lethious said:
hayır. konserde ekranda gösterilenler dışında toptan profesyonel bir kamera çekimi olmadı.

bu arada oldu dediler bi yerde..
adamlar bütün konseri çekmişler dendi ama ya burda yada başka bi yerde hatırlıyamıyorum şuan
Mesaj tarihi:
"İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar."

Neden? Neden böyle bir şey yapmaya çalışsın oradaki insanlar, bunu anlamadım. O kırk bin kişi, orada ölen ve yaralanan zavallı insanlarımızın çığlığını neden bastırmaya çalışsın. Sözün bittiği yer, diyor yazar. O söz Maraş"ta da bitti, Çorum"da da bitti o söz...

O söz 12 Eylül"de de bitti, Sivas"ta da bitti, 1 Mayıs 1977"de bitti, 1 Mayıs 2008"de bitti, boşaltılan, yakılan köylerde de bitti, rüzgârımızı, suyumuzu satanlar varken bitti, gencecik çocuklar ölürken bitti; o zaman ne yapıyordu? Nerdeydi? Neden onları yazmaz hiç?

yazının tamamı için...
buyrun.
Mesaj tarihi:
Llama said:
Lethious said:
hayır. konserde ekranda gösterilenler dışında toptan profesyonel bir kamera çekimi olmadı.

bu arada oldu dediler bi yerde..
adamlar bütün konseri çekmişler dendi ama ya burda yada başka bi yerde hatırlıyamıyorum şuan

hayır çekilmedi konser filme.
  • Yeni Oluştur...