Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "language of metallica" dedi. pek bir şey farketmiyor gerçi sdf.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 raider said: Xelee said: bu bilmemkaçıncı metallica konserinizse "raise your hand" olayında bi die rezalethe oldu ama neyse artık... (bu arada o 5 veya daha fazla die el kaldıranların hepsi yabancıymış, ark görmüş.) bide o raise hand olayının sonunda " You dont know what i am talking about are you?" gibi bişey dedi. akabinde de "it wont matter ,today we talk with language of metal" dedi sanırım. açıkcası gücendim james e orda.Ordaki elemanların %80 i anlamışdır en az ne dediğini. ayıp ama adadasda makara yaptı orda alınacak bişey yok
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ah bi de sahne biraz daha yüksek olsaydı.. o kadar bekledim davulu üst platforma kurarlar diye hem orda monitörümsü şeyler de vardı baya inandırmıştım kendimi yani:/
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi meksika dalgasını ne olay olmuş ya bilseydim diğer konserlerde de yaptırırdık yani anam millet konserde dalga mı görmemiş çok büyük bi olay gibi anlatılıyor şımardık resmen arkadaşlarla naptık biz diye :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 diğer konserde meksika dalgası nasıl yaptıracaksın ki?kaç stadyum konseri oluyor? ayrıca -ARE YOU STILL OUT THEREE!!??!
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 raider said: bide o raise hand olayının sonunda " You dont know what i am talking about are you?" gibi bişey dedi. akabinde de "it wont matter ,today we talk with language of metal" dedi sanırım. açıkcası gücendim james e orda.Ordaki elemanların %80 i anlamışdır en az ne dediğini. ayıp ama adadasda onu dedikten sonra no i know diyesim geldi ama nerdee:) hatta düşündüm acaba bitek benmi anladım diye :D
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ahah bide şey çok iyiydi ya, hangi şarkıydı hatırlamıyorum tam solo girecek durdu james böyle "DO YOU FEEL IT ISTANBUL?" diye bagırdı, millet nası gaza geldi belli degil sonra solo başladı gümbür gümbür harikaydı
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 e kıç kaldırmaya üşenmemek önemli bi hareket =)
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konser dönüşünde mecidiyeköyden taksime giden metroya binen ve gelsin diye bekleyen herkes konserden dönüyordu, olaylardan habersiz olduğunu düşündfüğüm bir "uzaylı" da görevliye "her pazar böyle kalabalık oluyor mu?" diye soru soruyordu. O an orada olan ve olaya tanıklık eden yüzlerce insan sanırım adama dötleriyle gülüyorlardı. Sonra otobüse bindim konserden dönen iki kişi konuşuyordu, -"bu sene giriyo musun üniversiteye?" +"bu sene kesin giriyorum, çok iyi geldi puanım." -"hangi bölüme girmek istiyorsun?" +"matbaa öğretmenliği" -"ahaha o ne lan? ahahah kaç puan aldın ki?" +"280 yaptım, kaç senedir uğraşıyorum sınırlarımı zorladım sonunda oldu." Ben gülecektim çocuk adına utandım gülmedim.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bekledigimden cok daha iyi bir konserdi, turkiyede veriyorlar diye takmazlar pek sanmistim ama beni yalanci cikardilar, ayrica bu konseri tribunlerden izlemek lazimmis saha ici direk yalan.
irin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya ben olayın bilincine şimdi şimdi varıyorum,dun gercekmiş gibi gelmedi bir garipti,off off yedi sulaleme anlatacagım,yalnız keske saha içinde terleyen leş metalci arkadaslarımız tişörtlerini cıkarmasalardı,ben de ter kokusundan baymayıp tek basıma tribune cıkmasaydım.daha cok tepinseydim daha cok tepinseydim.ama tek basına tribunde oturup one soyleyen insan karizması yaptım sdfg
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bi daha gelsinler lan of ne konserdi ya
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tribünler güzeldi, sahaiçi biraz fazla sıkıştı gibi geldi bana, yukarıdan sadece kafa görebiliyorduk bir de kollar kalkınca kolları xD
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sen ne diyon ya, akraba oldum en az 3-5 kişiyle
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 löl tenha olur diye arkalarda kalalım dedik. sen nediyon önden millet arkaya akın etmeye başladı. hepimizin 3 çocuğu olcak işten tayyip karlı çıkıcak.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 irin said: ya ben olayın bilincine şimdi şimdi varıyorum,dun gercekmiş gibi gelmedi bir garipti,off off yedi sulaleme anlatacagım,yalnız keske saha içinde terleyen leş metalci arkadaslarımız tişörtlerini cıkarmasalardı,ben de ter kokusundan baymayıp tek basıma tribune cıkmasaydım.daha cok tepinseydim daha cok tepinseydim.ama tek basına tribunde oturup one soyleyen insan karizması yaptım sdfg ha bi de gitmicem ayağı yapiodun!
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 benim asıl merak ettiğim o hıyar sucular içeriye neyle nasıl giriyo? anlaşmalılar mı nedir yani bunun püf noktası? tanesi 2 liradan bardak su satmak nedemek lan keşke piskopat bi katil olsaydım ya...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 insanlarin "kro" olduklarini belirtmek icin etnik kokenlerinden dem vurmanin amaci bellidir, bunun yeri ne bu topic ne de muzik bolumudur. butun iliskili mesajlar silindi, bu tarz muhabbetleri muzik bolumunden uzak tutun.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 benim ilk attıgım mesaj konserle ilgiliydi ve beni en çok rahatsız eden oydu. konserle ilgili olmayan tarafı ne ise bilmiyorum fakat sildiğin için senide kınıyorum hellhound!111 * kın kın *
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mesela "organizasyon kotuydu, gorevliler bagirip cagirdilar, kabaca davrandilar. Organizatorler bu konuda ciddi sinifta kaldi, daha profesyonel kisiler gorevlendirilmeliydi" demek bir organizasyon elestirisidir, tecrubeye gore insanlar katilir/katilmaz. Ama benzer bir elestiride insanlarin etnik kokenlerine atifta bulunmanin amaci ve anlatmak istedigi farklidir. Bunun yeri burasi olmadigi gibi, boyle bir tutuma izin veremem sahsen. Dedigim gibi konu temizlendi, daha fazla uzamasin, ilerde insanlar daha dikkatli olsun.
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Quel-Thul said: sen ne diyon ya, akraba oldum en az 3-5 kişiyle konserde topun biri omzumu tuttu hadi konser heyecanıdır birazdan bırakır dedim baktım inmiyo eli arkayı döndüm: "indir kolunu ağırlık yapıyosun." dedim "bişey olmaz ya" dedi "iyimisin" dedim kolunu elimle indirdim. baktım bidaha koymaya kalkıyo "indir lan" dedim indirdi tam bir top oğlu toptu. ah bi indirmeyeydide kafayı gömseydim alnının çatısına
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 one öncesi sahne şovu http://www.metacafe.com/watch/1554755
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mayhem gözlerime inanamıorum bu saatte nasıl uyanıksın nan sen
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 uyku tutmuyorki metallica rüyalarıma giriyor bayılıyorum sonra :)
Öne çıkan mesajlar