Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
raider said:
Xelee said:

bu bilmemkaçıncı metallica konserinizse "raise your hand" olayında bi die rezalethe oldu ama neyse artık... (bu arada o 5 veya daha fazla die el kaldıranların hepsi yabancıymış, ark görmüş.)

bide o raise hand olayının sonunda " You dont know what i am talking about are you?" gibi bişey dedi. akabinde de "it wont matter ,today we talk with language of metal" dedi sanırım. açıkcası gücendim james e orda.Ordaki elemanların %80 i anlamışdır en az ne dediğini. ayıp ama adadasda

makara yaptı orda alınacak bişey yok
Mesaj tarihi:
ah bi de sahne biraz daha yüksek olsaydı..

o kadar bekledim davulu üst platforma kurarlar diye hem orda monitörümsü şeyler de vardı baya inandırmıştım kendimi yani:/
Mesaj tarihi:
Abi meksika dalgasını ne olay olmuş ya bilseydim diğer konserlerde de yaptırırdık yani anam millet konserde dalga mı görmemiş çok büyük bi olay gibi anlatılıyor şımardık resmen arkadaşlarla naptık biz diye :D
Mesaj tarihi:
raider said:

bide o raise hand olayının sonunda " You dont know what i am talking about are you?" gibi bişey dedi. akabinde de "it wont matter ,today we talk with language of metal" dedi sanırım. açıkcası gücendim james e orda.Ordaki elemanların %80 i anlamışdır en az ne dediğini. ayıp ama adadasda

onu dedikten sonra no i know diyesim geldi ama nerdee:) hatta düşündüm acaba bitek benmi anladım diye :D
Mesaj tarihi:
ahah bide şey çok iyiydi ya, hangi şarkıydı hatırlamıyorum tam solo girecek durdu james böyle "DO YOU FEEL IT ISTANBUL?" diye bagırdı, millet nası gaza geldi belli degil

sonra solo başladı gümbür gümbür harikaydı
Mesaj tarihi:
Konser dönüşünde mecidiyeköyden taksime giden metroya binen ve gelsin diye bekleyen herkes konserden dönüyordu, olaylardan habersiz olduğunu düşündfüğüm bir "uzaylı" da görevliye "her pazar böyle kalabalık oluyor mu?" diye soru soruyordu. O an orada olan ve olaya tanıklık eden yüzlerce insan sanırım adama dötleriyle gülüyorlardı.

Sonra otobüse bindim konserden dönen iki kişi konuşuyordu,

-"bu sene giriyo musun üniversiteye?"
+"bu sene kesin giriyorum, çok iyi geldi puanım."
-"hangi bölüme girmek istiyorsun?"
+"matbaa öğretmenliği"
-"ahaha o ne lan? ahahah kaç puan aldın ki?"
+"280 yaptım, kaç senedir uğraşıyorum sınırlarımı zorladım sonunda oldu."

Ben gülecektim çocuk adına utandım gülmedim.
Mesaj tarihi:
ya ben olayın bilincine şimdi şimdi varıyorum,dun gercekmiş gibi gelmedi bir garipti,off off yedi sulaleme anlatacagım,yalnız keske saha içinde terleyen leş metalci arkadaslarımız tişörtlerini cıkarmasalardı,ben de ter kokusundan baymayıp tek basıma tribune cıkmasaydım.daha cok tepinseydim daha cok tepinseydim.ama tek basına tribunde oturup one soyleyen insan karizması yaptım sdfg
Mesaj tarihi:
irin said:
ya ben olayın bilincine şimdi şimdi varıyorum,dun gercekmiş gibi gelmedi bir garipti,off off yedi sulaleme anlatacagım,yalnız keske saha içinde terleyen leş metalci arkadaslarımız tişörtlerini cıkarmasalardı,ben de ter kokusundan baymayıp tek basıma tribune cıkmasaydım.daha cok tepinseydim daha cok tepinseydim.ama tek basına tribunde oturup one soyleyen insan karizması yaptım sdfg

ha bi de gitmicem ayağı yapiodun!
Mesaj tarihi:
benim asıl merak ettiğim o hıyar sucular içeriye neyle nasıl giriyo? anlaşmalılar mı nedir yani bunun püf noktası? tanesi 2 liradan bardak su satmak nedemek lan keşke piskopat bi katil olsaydım ya...
Mesaj tarihi:
insanlarin "kro" olduklarini belirtmek icin etnik kokenlerinden dem vurmanin amaci bellidir, bunun yeri ne bu topic ne de muzik bolumudur. butun iliskili mesajlar silindi, bu tarz muhabbetleri muzik bolumunden uzak tutun.
Mesaj tarihi:
benim ilk attıgım mesaj konserle ilgiliydi ve beni en çok rahatsız eden oydu.

konserle ilgili olmayan tarafı ne ise bilmiyorum fakat sildiğin için senide kınıyorum hellhound!111

* kın kın *
Mesaj tarihi:
mesela "organizasyon kotuydu, gorevliler bagirip cagirdilar, kabaca davrandilar. Organizatorler bu konuda ciddi sinifta kaldi, daha profesyonel kisiler gorevlendirilmeliydi" demek bir organizasyon elestirisidir, tecrubeye gore insanlar katilir/katilmaz.

Ama benzer bir elestiride insanlarin etnik kokenlerine atifta bulunmanin amaci ve anlatmak istedigi farklidir. Bunun yeri burasi olmadigi gibi, boyle bir tutuma izin veremem sahsen. Dedigim gibi konu temizlendi, daha fazla uzamasin, ilerde insanlar daha dikkatli olsun.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:
sen ne diyon ya, akraba oldum en az 3-5 kişiyle

konserde topun biri omzumu tuttu hadi konser heyecanıdır birazdan bırakır dedim baktım inmiyo eli arkayı döndüm:
"indir kolunu ağırlık yapıyosun." dedim
"bişey olmaz ya" dedi
"iyimisin" dedim kolunu elimle indirdim. baktım bidaha koymaya kalkıyo
"indir lan" dedim indirdi
tam bir top oğlu toptu. ah bi indirmeyeydide kafayı gömseydim alnının çatısına
  • Yeni Oluştur...