PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Quel-Thul said: of harikaydı konser, rahatladım geldim playlisti de yazayım gelmeyenler ağlasın ecstacy of gold creeping death for whom the bell tolls harvester of sorrow ride the lightning sanitarium leper messiah and justice for all no remorse fade to black master of puppets whiplash nothing else matters sad but true one enter sandman last caress motorbreath seek and destroy
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yazılmış yeni gördüm. istanbul'lu olmak olmak vardı.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 offff. hayatımda izlediğim en iyi konserdi, resmen ağladım ilk çıktıklarında. sahnenin en önündeydim (saha içi) onlara o kadar yakın olmak çok farklı bir duygu. kendimi bir dvd filminin içinde hissettim, rüya gibiydi. harikaydı, süperdi, müthişti.
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 konserden çıkanlara konuşma yasağı getirilsin. : )
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 walla bay aiyiydi en uzuldugum sey para pasa 50 milyona eski acik alip oturmamak oldu saha ici en komik saha iciydi biz ortalardaydik yane 50 mete otesi oluyo sahnenin ki saneyide yer ekursalarmis daha iyiymis insan az yukari kurar bi bok goremedik ama yane ruh hali felan efsaneydi
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sahneyi 1 metre daha yüksek yapsalarmış harika olacaktıda olmadı işte. rüya gibi bir konserdi, o performansları paha biçilemez. dün gece yaşadığım 1 saniyeyi bile hiçbir şeye değişmeyeceğime eminim. bundan sonra bu denli harika konser tadı veren bir etkinlik olmayacak benim için ve 2. metallica konserinde bu sefer sahne önü alıp, götlerinin dibinde izleyeceğime and içtim :)
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 şu konseri şükrü saraçoğlunda yapsalar ya off süper olurdu.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Devilmanta said: şu konseri şükrü saraçoğlunda yapsalar ya off süper olurdu. niye ki ali samiyen en uygun saha nerdeyse onunden kopruye ve taksime direk yol war 3 tane otobus merkez duragi war etrafinda metro duragi war konser bitti yaklasik 15 dakkaya yollar acildi kadikoyde her mactan sonra temiz 1 2 saat trafik oluyor mecidiyekoyde tek sorun araba parketmek oda ara sokaklari biliyosan sorun olmuyo her taraf otopark
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kat otaparkı var araba için de. ayrıca şükrü saraçoğlu için aziz amca sıcak değil o işlere.. milli maç bile ayda yılda bir oynanır farkındaysan
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 benim evime yakın ondan :) stada girmeden önce giriş için sıra beklerken(saha içi kapısı cadde tarafı bekleyenler bilir) ingiltereden konser için gelmiş bir eleman vardı adamla ayaküstü muhabbet ettik, 1 saat falan bekledikten sora birine organizasyonun bokluğu hakkında bi msj attı, ardından çok salakça size iyi eğlenceler diyip çekti gitti herif :)
matama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ulan bir unforgiven calmadiniz be butun gece bekledim
matama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 birde dayi sunu farkettim bu ulkede metal dinleyen acik ARA CIRKIN ulan bu kadar cirkin hatunu kassan yanyana getiremezsin ama konser superdi o ayri :)
cocacola Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 giriş çok rahattı 2 de gittik 2:40 gibi içerdeydik :) demirlerden atlamak baya kolay oldu :D
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 walla ben aksam 8 30 da gittim 10 dakkada girdim en onde izlicem diye kasamam saatlerce
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 fede said: hiçbişey yoktu bende metallica geliyo filan dediklerinde. lan sabah bi kalktım. metallica gelmiş istanbulda. kosner verecek filan. bi gaz oldum, tüm gün metallica dinledim. seneye filan bidaha gelirlerse kesin gidiyorum. ahauha ulan ne adamsın, heralde ilk kez istanbul'da yaşamaya bu kadar özenmişimdir (:D staj yapmıyor olsaydım kesin gidiyordum konsere..
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Açık ara hayatımda gittiğim en iyi konserdi.Özellikle One çalmadan once yapılan sahne gösterisini görünce vay be türkiyedede artık boyle şeyler oluyor dedirtti.Seek&destroy muhteşemdi.Master Of Puppetsda muhteşemdi,Herşey Muhteşemdi:D
unK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yok mu şöyle konser resimlerinin toplandığı bir site ya
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BonePART said: walla ben aksam 8 30 da gittim 10 dakkada girdim en onde izlicem diye kasamam saatlerce aynı sekilde girdim bende 8.30'da hic sıra beklemeden. saha icinde daha onceden deneyimlerim oldugundan bu sefer tribünden aldım. ve inanılmaz sanslı oldugumu farkettim. yukardan harika gozukuyordu, hem saha icindekiler, hem de sahne.
unK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 very f*cking soon'da geleceklermiş öyle dedi lars ulrich
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 99da seneye denmiş 9 sene geçmiş..very fuckng soon next year'dan daha kısadır inşallah
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 unK said: very f*cking soon'da geleceklermiş öyle dedi lars ulrich 5 sene önceki bir röportajda da öle demişlerdi. Bu külliyen yalan aslolan bizim prodüksiyon şirketlerinin bu işe el atması. Adamları çağırmazsan gelmezler tabiki...
aytimania Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 çekilen onca eziyete rağmen sahaiçinde olmayanlar çok şey kaçırdı bence
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu arada down efsane ezikti ya biz gelsek gelir misiniz? gelmessiniz tabe. hepiniz enfes grup efsane metallica icin geldiniz dedi cry moar qq demek geldi icimden ya ne eziksiniz ya
sandino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BonePART said: bu arada down efsane ezikti ya biz gelsek gelir misiniz? gelmessiniz tabe. hepiniz enfes grup efsane metallica icin geldiniz dedi cry moar qq demek geldi icimden ya ne eziksiniz ya adam gerçeği kabüllenmiş işte :D bu arada konseri ciddi ciddi kaydettiler. acaba dvdsi çıkar mı?
Öne çıkan mesajlar