sandino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 rüyadaydım sanki. 40.000 küsür kişinin aynı anda haykırmaları. james amcanın "yeah" lemeleri ahh ahh!
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Vay annesini be. Aslında, keşke verse miydik bi 350 de girseydik içeri :P
unK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 One da bir an ölücem sandım, yalnız o sıcak üfleyen olaylar bizi kulelerin orda yakıyodu, acaba öndekiler yaşıyor mu? Konser tek kelimeyle mükemmeldi, teşekkür etmek lazım. HD ekranlar harikaydı, çekimler falan. Oldschool diyordu siyah beyaz çekim falan.. Playlist'te bi ben bir de memory remains eksikti. Sağlık olsun teşekkürler Metallica tekrardan. ARE YOU STILL IN THERE ISTANBUL??
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 off bu nelan http://bp3.blogger.com/_IQQuyZ3HI6c/SIzq24EC03I/AAAAAAAAABs/KUySw_nkOgk/s1600/13.JPG
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi o bis olayı süperdi ya, geldiler geri, james sordu hala gitmedinizmi lan dedi, yoh dedik, durdu durdu then... I'VE GOT SOMETHING TO SAAAAY, I KILLED YOUR BABY TODAAAAY
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 çok coşamasamda (anasını sattıgımın numaralı kısmından çıkan beleş bilet sagolsun) hoş konserdi. yıllar geçtikçe safi dinleyici olma yolunda ilerledigimi anladım. playlistleri gayet hoştu seyircinin katılımıda gayet güzeldi. yeni albümleri burnumuza sokmadılar sagolsunlar. mp3 olarak kendi playlistime metallicadan ne koyucaksam 3 aşşagı 5 yukarı onlarda aynısını çaldılar. helal olsun metallicaya çok güzel tat yaşattı. 93teki konseri ballandıra ballandıra anlatırlardı ozmnlar 8 yaşındaydık gidemedik ama bugünkü konser 99'daki konseri solladı sanki. ozmn sahaiçindeydim dışarıdan göremiyodum kesin bi kıyaslama yapamıyorum o yüzden ama bana öle geldi. bu arada harbiden o alevleri taa en arkadan bile hissetmişler her parladıgında bi sıcaklık geliyodu. çok enteresan bi hadise.
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 thanks goodbye kısmıda cok iyidi playlistte cok süperdi ama susuzluktan bi ara ölüyodum nerdeyse neyse genede süper bir konserdi bir daha baska gideceğim hiç bi konserden bu kadar zevk alamıycagıma eminim
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Do you know why I'm here? YEAAAAAAAH Why? süperdi :) saat 8 bucuk gibi girdim numaralıya. down'ın sonlarını seyrettim. numaralı koltuguma oturdum rahat rahat. iyi ki sahne ici almamısım, yerim harikaydı valla yukardan inanılmaz guzel gozukuyor hem sahne hem kalabalık. tek bir anı bile kacırmadım. one baslangıcında super sahne sovu vardı. bi ara aha dedim teroristler burayı da bastı. o kadar hayvani bir ses cıkıyodu ki. valla helal olsun hepsine, seyirciye de. kusursuzdu benim icin, ruya gibi gecti gitti.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi herşeyiyle süperdi ne demek ya?iğrenç rezalet bir organizasyondu. sahnesi hariç güzel olan hiçbir şeyi yoktu,lojistik sıfırdı tamamen.hele ki girişler,en az on onbeş kişi dövecektim bariz,3de kapı açılış dendi 4.5ta adam alınmaya başlandı (saha içi,8 numara) onlar da 5er 5er ve 10-15dk arayla. ama içeri girdikten sonra insan bir ferahlıyor bi rahat ediyor..e kalabalık olmadan sahneye yanaşmadan bi yemek yiyelim falan dedik.bi gittik yemek yok?neyse kola ver dayı..kola yok? fazla uzaklaşmadan oralarda dikilmeye başladık bir süre sonra zuladan sigara çıkartır gibi masa altından koliyle soğuk sandviç çıkarıp satmaya başladılar bir anda ve gene kapıdakinin üç boy altı bir izdiham.güç bela aldık atıştırdık bira içtik vs.Ama kızgınlığım the sword'u sahnede görünce o an geçti gitti.Dediğim gibi gruplar dışında organizasyonun adam gibi bir yönü yoktu.Ama gruplar bu siniri geçirmeyi iyi başardılar. MEtallica'nın setlist yazılmış ben de pentagram'ı yazayım bari. in esir like an eagle 1000 in the eastland şeytan bunun neresinde dark is the sunlight take my time bir lions in a cage gündüz gece
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 CthuLhu said: bi gittik yemek yok?neyse kola ver dayı..kola yok? fazla uzaklaşmadan oralarda dikilmeye başladık bir süre sonra zuladan sigara çıkartır gibi masa altından koliyle soğuk sandviç çıkarıp satmaya başladılar bir anda ve gene kapıdakinin üç boy altı bir izdiham.güç bela aldık atıştırdık bira içtik vs. başkan nası yemek yok kola yok ya? sahaiçinde ekmek arası köfteci vardı 2-3 tane ayrıca plastik bardakta bira da satılıyodu kola da. hatta tereyaglı mısır bile vardı be
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 stadyum konserine gitiyosun Cthulhu, helikopterle sahaya indirmelerini beklemiyosun herelde. 50 bin kişi giriyor boru değil, giriş işkencesini tahmin etmiş olmanız gerekiyordu.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 saat sekizde oradaydik. gotu gobegi baglamis, saclari dokulmus adamlar olarak gayet rahat girdik, numarali ciftteki yerimizi bulduk. costuk eglendik, biramizi ictik. saglam nostalji yaptik bir ara, agladik filan :). alev makinalarinin yakinlarinda sayilirdik saglam isi veriyorlar. dibinde olanlar ne yapti bilmem. ps: maclarda da bira ve bu kadar kiz isteruk.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 masanın altında duran şeyi çıkartıp satacak adam. köfteci sağ taraftaymış ve yemek varmı dediğimizde direk yok denince yürümedik abi.ayrıca mısır sux =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 toggie said: stadyum konserine gitiyosun Cthulhu, helikopterle sahaya indirmelerini beklemiyosun herelde. 50 bin kişi giriyor boru değil, giriş işkencesini tahmin etmiş olmanız gerekiyordu. ne alaka?kapının dışına koyacaksın 5-10 görevli.orada bir sıra yapacaklar.benim derdim girmek çok uzun sürdü değil benim derdim hayvanlar gibi girdik içeri.düzen yok bir şey yok,herkes birbirini itip öne geçme çabasında. maça giderken 25k adam nasıl giriyor içeri?uzun sürüyor ama tek bir itiş kakış,laf etme oluyor mu?hayır.ayrıca bir kapıyı 2.5 saat geç açıyorsun,dışarıdaki haklı tepkiyi de görmezden geliyorsun.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oha hiç derbiye gitmemişsin. kombinem olmadıgı zamanlar ne itiş kakış yaşanır aklın durur. 50 bin kişiye kaç görevli vereceksin de sıra yapacak orda. millet dün geceden başlamış sami yen'in cevresinde bekleyeme, sen kapılar acıldıgında izdiham oldu diyosun :)
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Valla beklediğimden iyidi ama benim hobit arkadaşlarımın " sahneyi göremiyoruz ya uf puf." tripleriden dolayı sword ve pentagram yalan oldu sürekli yer aradık adam gibi ama sonunda resimde görülenen sağ alttaki platformun üzerine çöndük çok güzeldi http://img262.imageshack.us/img262/5779/27072008qc4.jpg
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dün geceden gelenler sabah 8.30'ta dışarı çıkarılmış.maç zamanı nasıl arama ekibini dışarı koyuyorsun,aynen öyle aramayı dışarıda yapacaksın,güvenlik görevlin yetmiyorsa demir barikatlardan kullanarak sıra yolu yapacaksın o insanların insna gibi içeri girmesini sağlayacaksın.ben kapı açılınca itiş kakış oldu demiyorum işte,öyle itiş kakış denecek bir şey değildi o.abim ben kız arkadaşım gittik.o ikisinin girişten önceki o demirlerin içine benim yanımda girmeleri için en az on insana bağırdım çağırdım,itip geçmeye çalışan maları geri itmekle ve onlara da adam gibi davranmalarını söylemekle uğraştım..insanlar hepiniz .... ....sunuz diye tempe tutup kapıları(çıkışta kullanılan büyük sarı kapılar) tekmelemeye ymruklamaya başladılar artık çünkü hem söz verilenden 2 saat sonra kaı açıyorsun,kapı açtığın halde içeri mal gibi 5er 5er alıyorsun hem de dışarıdaki insanların düzenini sağlayamıyorsun. neyse bence organizasyon kötüydü,gruplar iyiydi.
raider Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şu an üstümdeki tişörtde 1000 kişinin farkı ter kokusu mevcut.bu arada circle pit iyiydi motorbreath de. :)
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Çekilmez ya. Gerek yoktu sanki
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kardesim gitti konsere, down fanatigidir, pankart acip sahneye ciktik falan dedi, bilmiyorum olayi izleyen kimse oldu mu? oldu mu oyle birsey? :P
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 biri oymus anladigim kadariyla, pek heycanliydi. neyse sevindim heh.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tekrar metallicacıyım artık yıllardan sonra.
raider Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Azmodai said: kardesim gitti konsere, down fanatigidir, pankart acip sahneye ciktik falan dedi, bilmiyorum olayi izleyen kimse oldu mu? oldu mu oyle birsey? :P Olmaz olurmu.kardeşinmiydi onlar. :)
Öne çıkan mesajlar