Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
One da bir an ölücem sandım, yalnız o sıcak üfleyen olaylar bizi kulelerin orda yakıyodu, acaba öndekiler yaşıyor mu?

Konser tek kelimeyle mükemmeldi, teşekkür etmek lazım. HD ekranlar harikaydı, çekimler falan. Oldschool diyordu siyah beyaz çekim falan..

Playlist'te bi ben bir de memory remains eksikti. Sağlık olsun teşekkürler Metallica tekrardan.

ARE YOU STILL IN THERE ISTANBUL??
Mesaj tarihi:
çok coşamasamda (anasını sattıgımın numaralı kısmından çıkan beleş bilet sagolsun) hoş konserdi. yıllar geçtikçe safi dinleyici olma yolunda ilerledigimi anladım. playlistleri gayet hoştu seyircinin katılımıda gayet güzeldi. yeni albümleri burnumuza sokmadılar sagolsunlar. mp3 olarak kendi playlistime metallicadan ne koyucaksam 3 aşşagı 5 yukarı onlarda aynısını çaldılar. helal olsun metallicaya çok güzel tat yaşattı. 93teki konseri ballandıra ballandıra anlatırlardı ozmnlar 8 yaşındaydık gidemedik ama bugünkü konser 99'daki konseri solladı sanki. ozmn sahaiçindeydim dışarıdan göremiyodum kesin bi kıyaslama yapamıyorum o yüzden ama bana öle geldi. bu arada harbiden o alevleri taa en arkadan bile hissetmişler her parladıgında bi sıcaklık geliyodu. çok enteresan bi hadise.
Mesaj tarihi:
Do you know why I'm here?
YEAAAAAAAH
Why?

süperdi :)

saat 8 bucuk gibi girdim numaralıya. down'ın sonlarını seyrettim. numaralı koltuguma oturdum rahat rahat. iyi ki sahne ici almamısım, yerim harikaydı valla yukardan inanılmaz guzel gozukuyor hem sahne hem kalabalık. tek bir anı bile kacırmadım.

one baslangıcında super sahne sovu vardı. bi ara aha dedim teroristler burayı da bastı. o kadar hayvani bir ses cıkıyodu ki. valla helal olsun hepsine, seyirciye de. kusursuzdu benim icin, ruya gibi gecti gitti.
Mesaj tarihi:
abi herşeyiyle süperdi ne demek ya?iğrenç rezalet bir organizasyondu.
sahnesi hariç güzel olan hiçbir şeyi yoktu,lojistik sıfırdı tamamen.hele ki girişler,en az on onbeş kişi dövecektim bariz,3de kapı açılış dendi 4.5ta adam alınmaya başlandı (saha içi,8 numara) onlar da 5er 5er ve 10-15dk arayla.

ama içeri girdikten sonra insan bir ferahlıyor bi rahat ediyor..e kalabalık olmadan sahneye yanaşmadan bi yemek yiyelim falan dedik.bi gittik yemek yok?neyse kola ver dayı..kola yok? fazla uzaklaşmadan oralarda dikilmeye başladık bir süre sonra zuladan sigara çıkartır gibi masa altından koliyle soğuk sandviç çıkarıp satmaya başladılar bir anda ve gene kapıdakinin üç boy altı bir izdiham.güç bela aldık atıştırdık bira içtik vs.Ama kızgınlığım the sword'u sahnede görünce o an geçti gitti.Dediğim gibi gruplar dışında organizasyonun adam gibi bir yönü yoktu.Ama gruplar bu siniri geçirmeyi iyi başardılar.

MEtallica'nın setlist yazılmış ben de pentagram'ı yazayım bari.
in esir like an eagle
1000 in the eastland
şeytan bunun neresinde
dark is the sunlight
take my time
bir
lions in a cage
gündüz gece
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

bi gittik yemek yok?neyse kola ver dayı..kola yok? fazla uzaklaşmadan oralarda dikilmeye başladık bir süre sonra zuladan sigara çıkartır gibi masa altından koliyle soğuk sandviç çıkarıp satmaya başladılar bir anda ve gene kapıdakinin üç boy altı bir izdiham.güç bela aldık atıştırdık bira içtik vs.

başkan nası yemek yok kola yok ya? sahaiçinde ekmek arası köfteci vardı 2-3 tane ayrıca plastik bardakta bira da satılıyodu kola da.

hatta tereyaglı mısır bile vardı be
Mesaj tarihi:
stadyum konserine gitiyosun Cthulhu, helikopterle sahaya indirmelerini beklemiyosun herelde. 50 bin kişi giriyor boru değil, giriş işkencesini tahmin etmiş olmanız gerekiyordu.
Mesaj tarihi:
saat sekizde oradaydik. gotu gobegi baglamis, saclari dokulmus adamlar olarak gayet rahat girdik, numarali ciftteki yerimizi bulduk. costuk eglendik, biramizi ictik. saglam nostalji yaptik bir ara, agladik filan :). alev makinalarinin yakinlarinda sayilirdik saglam isi veriyorlar. dibinde olanlar ne yapti bilmem.

ps: maclarda da bira ve bu kadar kiz isteruk.
Mesaj tarihi:
toggie said:
stadyum konserine gitiyosun Cthulhu, helikopterle sahaya indirmelerini beklemiyosun herelde. 50 bin kişi giriyor boru değil, giriş işkencesini tahmin etmiş olmanız gerekiyordu.

ne alaka?kapının dışına koyacaksın 5-10 görevli.orada bir sıra yapacaklar.benim derdim girmek çok uzun sürdü değil benim derdim hayvanlar gibi girdik içeri.düzen yok bir şey yok,herkes birbirini itip öne geçme çabasında.
maça giderken 25k adam nasıl giriyor içeri?uzun sürüyor ama tek bir itiş kakış,laf etme oluyor mu?hayır.ayrıca bir kapıyı 2.5 saat geç açıyorsun,dışarıdaki haklı tepkiyi de görmezden geliyorsun.
Mesaj tarihi:
oha hiç derbiye gitmemişsin. kombinem olmadıgı zamanlar ne itiş kakış yaşanır aklın durur.
50 bin kişiye kaç görevli vereceksin de sıra yapacak orda. millet dün geceden başlamış sami yen'in cevresinde bekleyeme, sen kapılar acıldıgında izdiham oldu diyosun :)
Mesaj tarihi:
Valla beklediğimden iyidi ama benim hobit arkadaşlarımın " sahneyi göremiyoruz ya uf puf." tripleriden dolayı sword ve pentagram yalan oldu sürekli yer aradık adam gibi ama sonunda resimde görülenen sağ alttaki platformun üzerine çöndük çok güzeldi

http://img262.imageshack.us/img262/5779/27072008qc4.jpg

Mesaj tarihi:
dün geceden gelenler sabah 8.30'ta dışarı çıkarılmış.maç zamanı nasıl arama ekibini dışarı koyuyorsun,aynen öyle aramayı dışarıda yapacaksın,güvenlik görevlin yetmiyorsa demir barikatlardan kullanarak sıra yolu yapacaksın o insanların insna gibi içeri girmesini sağlayacaksın.ben kapı açılınca itiş kakış oldu demiyorum işte,öyle itiş kakış denecek bir şey değildi o.abim ben kız arkadaşım gittik.o ikisinin girişten önceki o demirlerin içine benim yanımda girmeleri için en az on insana bağırdım çağırdım,itip geçmeye çalışan maları geri itmekle ve onlara da adam gibi davranmalarını söylemekle uğraştım..insanlar hepiniz .... ....sunuz diye tempe tutup kapıları(çıkışta kullanılan büyük sarı kapılar) tekmelemeye ymruklamaya başladılar artık çünkü hem söz verilenden 2 saat sonra kaı açıyorsun,kapı açtığın halde içeri mal gibi 5er 5er alıyorsun hem de dışarıdaki insanların düzenini sağlayamıyorsun. neyse bence organizasyon kötüydü,gruplar iyiydi.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
kardesim gitti konsere, down fanatigidir, pankart acip sahneye ciktik falan dedi, bilmiyorum olayi izleyen kimse oldu mu? oldu mu oyle birsey? :P

Olmaz olurmu.kardeşinmiydi onlar. :)
  • Yeni Oluştur...