Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lütfen bilet almak istediğiniz fiyat kategorisine tıklayınız.
Aşağıdaki fiyatlara; indirim, bağış, teberru, hizmet bedeli vb. dahil değildir.

340.00 YTL Sahne Önü

67.00 YTL Numaralı/Kapalı Trb. 2

45.00 YTL Yeni Açık Trb.

kalanlar,sitesinin satın al bölümünde kalanlar yani,

evet benim konser yalan oldu gibi,yani umarım kapalı 2'ye yetişirim yoksa yeni açıktan asla almam.
Mesaj tarihi:
Biz 4 kişi kesin gidiyoruz, elimde 5 sahaiçi bileti var.. Bi arkadaşın kesin değildi, eğer gelmezse baya kazık bir fiyata satmayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Bayaa kazık bi fiyata satmayı düşünüyorsan acele etmeni tavsiye ederim. Roger'daki gibi ekstra bilet çıkma ihtimali göz önüne alınırsa elinde patlar, ayrıca, bir çok yerden davetiye trafiği de başlar kısa zaman içersinde, konsere gidemeyecek olup bir şekilde elinden bilet çıkartmak isteyecek olanlar da cabası. Acele et, karaborsacıların kan emici güruhuna katılmak için fazla zamanın olmayabilir.
Mesaj tarihi:
biz bikaç arkadaş planımızı yaptık.
konser saatlerinde ali sami yen çevresinde şarap içip içeriyi dinlicez konser bitene dek.
katılacak arkadaşları beklerim :)
Mesaj tarihi:
anlamadığım biletler ucuzluyo niye ucuzluyo biz 85 e aldık 77 ye inmiş hani deselerki siz önde durcaksınız onlar arkada o da yalan bişey saha içinde numara fln yoktur heralde tammuzda alan 5 milyona fln mı alcak bileti nie böle laaan
Mesaj tarihi:
draedan said:
tamam da ahi gitmis vahi kalmis metallica icin niye heyecanlaniyorsunuz ? guldum gectim ben.

kendimi ezik gibi hissettirdin bana ya...ne kdr salağız saçma sapan şeyler için nakit ve vakit harcıyoruz böyle...böle devam et sen
  • Yeni Oluştur...