PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 öSS ye hazırlanıyorum fakat muzdaribim arkadaslar :S nedense sınavın ortalarında boynum ağrıyor uykum geliyor ve konsantremi kaybediyorrum diyebilirim. ve son 3 sınavdır puanım 224 geliyor(sayısal 2). bu puanlarda artış olur falan diyorlarda ne zaman olur nasıl olur.tamam eksik konular var ama insanın morali bozuluyor. not:dersane uğur(puan hesaplarında bi şeylik olabiliyorsa diye) yardığm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bnm puanlar da artmadı bi türlü sene başı 240dı son sınav 246 geldi. şu wow u kapasam dotayı felan bıraksam verilen ödevleri yapsam artar mı :) ps:sene başından beri ders kaçırmadım dvmsızlık 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 son dönem arttırarak bol bol deneme çözün tamamlayamasanız bile. her kuşak tavsiye edilen birşeydir, ikinci döneme geçtikten sonra olduğunca sınav koşullarına uygun koşullarda deneme çözün bir sürü gibi tavsiyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Düzelir düzelir...Panik yapma. ayrıca konsantre için---> nefes egzersizleri çok yararlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 nisan-mayıs aylarında herkesin puanları aşırı yükselmeye başlar, çünkü konular genelde o dönemde bitiyor. konu eksiği varken çok fazla deneme çözmenin pek bir faydası yok, mutlaka denemelere girmek lazım çok abartmaya gerek yok bu dönemde. deneme ayı mayıstır. şu an tatildesiniz sanırım, benim tavsiyem 1.dönem konularından eksiklerini tamamlamanız, mümkün olduğunca soru çözün ve açık bırakmayın. çünkü 2.dönem baba konular gelecek ve açıklarınızı kapatmak için bu tatil en iyi fırsatınız. ayrıca şu dönemki puanlarınızın moralinizi bozmasına izin vermeyin, sistemli giden insanlar sene başında gayet vasat-ortalama puanlarla başlasalar bile mayısta tavan yapıyorlar. yeter ki disiplinli olun ve temponuzu düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 evet, dersinizi çalışmaya bakın. ilk dönem 220 lerde gezinen insanlar, rapor vs alabilmeleri (çoğu anadolu lisesinde de derslerin yapılmaması) sayesinde 270 280 lere çıkmıştı. yanımda oturan adamın 210 lardan 2 hafta içinde 297 lere çıkmasını buna bağlıyorum , int buff pls diyip arcane intellect almış olamaz yani. (dershane : matfen) oldum olası tembelsen ve okulunuz da size boş zaman vermemek konusunda diretiyorsa (bkz:ben) açıkçası biraz zor, yalan söylemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oldum olası tembel değilim ve okulda istediğim şekilde çalışma imkanım var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bende 215ten yüksek yapamıyorum. Fizik kimya ve matematikten özel ders almama + dershaneye (fbm) gitmeme rağmen hocaların ve derhanenin verdikleri ödevleri yapmadığım için böyle oluyor. Ama yapamıyorum çalışamıyorum, bu hayatım boyunca hep böyle oldu. Hiç bir zaman programlı çalışamadım mesela. Böyle giderse de bi bok olacağı yok zaten. Hedefim itü bilgisayar mühendisliği. Gerçekten çok istiyorum çünkü kazanırsam hayatım inanılmaz iyi olacak fakat yalan olmasından korkuyorum. Ama korkmama rağmen birşey yapmıyorum off. Napıcam bilmiyorum nolur yardım edin =( Ha ayrıca lise 1 2 ve 3'te hiçbir dersi dinlemediğim için bütün lisenin konularını yetiştirmeye çalışıyorum fizik ve kimya için. Olmuyo tabi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 topiclerde polyannacılık oynayabiliyormuyuz :S neyse çalışalım güzelleşelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bende zamanında 220lerde sürünüyordum hep yükselir yükselir konular bitince dediler ama çalışmayınca yükselmedi össde 230 aldım sonuç ne olacağımı bile bilmiyorum kimyacı/kimyager :S işin aslı çalışmadan bi bok olunmuyor ama çalışırsan gerçekten puanların 1.5-2 ay sonra artıcaktır eminim 2 kez hazırlandım çalışanlar hep arttırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 2005 yılında girdiydim ben össye o sene 210 üstü görmemiştim hiç, ama sınavda 260 yaptıydım okul puanı hariç. Gerçi benimki rahat bir adam olmamdan ve denemeleri umursamamamdan kaynaklıydı. Hayatımda ilk kez bu sene (üniversite bitiyor seneye işte) ders çalışıyorum o da projelerimi hocalara beğendirebilmek için. Ha bu arada "bilgisayar müh. kazanırsam hayatım süper olacak" diye bir şey yok. Keninizi ona endekslemeyin sadece. Bir hedef koymak güzel ama hayatınızın güzel olup olmamasını ona bağlamayın. Bir de şunu söylemek isterim, adam gibi testlerinizi çözün, günlük bir tempo yakalayın, dershanenin tüm nimetlerinden faydalanın. Dota, wow vs. her zaman oynayabilirsiniz ama hayatınızda ÖSS stresiyle geçirdiğiniz her an sizin için kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 PassivE_KesH said: oldum olası tembel değilim ve okulda istediğim şekilde çalışma imkanım var =) tamam artacak o puanlar. çalış çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Umarim bir gün sinavsiz gireriz. Ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 265 yaptım bugün nihahahahah sene sonuna 285 inş her topie yazıcam =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 lise 1 ve lise 2'yi bomboş geçirmişim bir insanım. sene başında 220 ile başladım şu an 250 seviyelerindeyim. fazla soru felen de çözmüyorum malesef alışkanlık yok, ders dinlemek çok önemli diye düşünüyorum =). bence sınavda yaptığın puandan çok arkadaşların arasındaki yerini felen tayin et sıralama daha önemli biliyorsun. mesela herkesin 210 aldığı sınavda 215 almak başarısızlık değildir. öss de bu mantıkla işliyor sonuçta. bir de etraftaki arkadaşlarda gözlediğim bişi var: inanmıyor kimse. bunun da çok etkili olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi geçmişten deli gibi eksiğim olmasına rağmen hiç kazanamıcam demedim ve benden daha çok çalışan insanlara göre daha iyi işler yapıyorum şu an(çok da kıstas değil ama örnek olarak). öss'ye girmedim henüz ama paylaşmak istedim düşüncelerimi rakibin olarak =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 10 gün sonra türkiye geneli var girmez işallah bi taraflarıma eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 heh türkiye genelleri hep saçma sonuçlar verir =) bi de ben denemelerde max 220 yapmıştım össde de 228 ham yaptım o sene sağolsun sayısal puanları yterlerdeydi ve yerleştim..=) şans da gerek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: 10 gün sonra türkiye geneli var girmez işallah bi taraflarıma eheh girerse Rakinişular kovalasın seni Murat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: 10 gün sonra türkiye geneli var girmez işallah bi taraflarıma eheh hangi dersanede? Bide dışarıdan girebilirmiyiz yabancı olaraktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya arkadaşlar ben dershaneye gitmiyom da . bu özdebir fem final uğur dershanelerin türkiye çapındaki sınavları ne zaman ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar