Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bize okulda bir devletin en iyi bu şekilde yönetileceği öğretildi. İlkokulda liseye kadar. Dünya üzerindeki büyük devletlerin hepsi bu sistem ile işledi. Ben ise bugün bilmem kaç ay önceki seçimlerden sonra bi yazı yazmıştım zaten. Bügünde onu yineliyorum. Demokrasi buysa ben yokum. Demokrasi bize neler getirdi... Sayın Cumhurbaşkanımızda seçildikten sonra hızlanan abudik gubidik çalışmalar var. *Öyle bir cumhurbaşkanımız varki 1 hafta asya tatili yapıp gelip bir gece içerisinde çıkan anayası onaylıyor.(Okuduğunu bile zannetmiyorum). Bana onun bi sürü danışmanı ıvırı zıvırı var demeyin. *Öyle bir başbakanımız varki terörist başına önce sayın diye hitap edip sonra politikaları doğrultusunda kendisine lanet yağdırabiliyor. *Saçma sapan özelleşiyoruz. *Kendi aramızda bi güzel bölünüyoruz.(Türk-Kürt) (Türbanlı-Türbansız) (Dinci-Dinsiz) *O kadar kör siyasetçilere sahibizki meclis tv'yi açıp herhangi bir sabah programı gibi gereksiz programlardaki konuları tartışırken bulabilirsiniz. Daha çok yazmak istiyorum ama yazıyı yazarken bile sıkıldım açıkcası... Demokrasi halkın isteği doğrultusunda oy çoğunluğuyla başa gelme yöntemini barındıran bir sistemse burası Türkiye topraklarıysa ve bu halk geçtiğimiz seçimde sandıktan yarı yarıya bir partiyi çıkarmışsa ve o başta ülkeyi bu saydığım durumlara sokuyorsa işte bu demokrasidir arkadaşlar. Ben bu sistemi sevemedim. Bana gelipde sen sağcısın solcusun vs. vs.. gibin şeylerle gelmeyin bu topicin altına. Bu ülkede çok fazla şey zaten bu seçimden önce ters gidiyodu. Şu an ise bu çok fazla hızlandı. Bilmiyorum bundan 1 sene sonra ne olur. Haaa bu arada söylemeyi unuttum. Ben medyamızıda çok seviyorum. Bizim gözümüzü çok güzel boyadığı için yalan ortamlar yaratılmasında yardımcı olduğu için. Ben sadece bu ülkenin bir vatandaşıyım. Ters giden şeyler beni rahatsız ettiği için burada yazıyorum o kadar. Çok devrik bi yazı oldu isteyen istediği gibi alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mustafa Kemal'in güzel bir lafı vardır, "Her halk hak ettiği şekilde yönetilir" der. Doğru da der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Darth Vader yönetsin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İşi beş dakkada sulandırmakta da üzerimize yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sulandırmak? alakası yok, Vader Vader olmadan önce, Anakin'ken(episode2) piknikte bi yönetim şeklinden bahsetmişti. Düzen için monarşi tarzında.. Sonuçta Atatürk zamanı da demokrasi sayılmaz pek şeklen bakarsak. Benim bahsettiğim de bu. İyi niyetli diktatörlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hmm anladım, sulandırmamışsın demek. İyi bakalım, çağır gelsin dart vader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Eğitimsiz ve cahil toplumlarda demokrasinin pek bir anlamı yok zaten. Dağıt kömürü makarnayı, ver din sömürüsünü, bastır kadrolaşmayı, ironi soslu demokrasi adı altında demokrasi katliamınız servise hazırdır.Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hehe ama haklısın en baştan açmam gerekirdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Selamon said: Mustafa Kemal'in güzel bir lafı vardır, "Her halk hak ettiği şekilde yönetilir" der. Doğru da der.Onu Inonu'nun lafi diye biliyordum ben. Hz Muhammed'in lafi diyenler de var ama euhehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bizde demokrasi yok. Senin o dediklerin demokrasilerde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bizde democracy yok idiocracy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 arkadaşım demokrat olamıyorsanız saygı duyun her sistem gibi bu da kusurludur, şu fani dünyada insanın bulaştığı ve entropiye kurban gitmeyen bişey söyler misiniz halk - seçilmişler- atanmışlar şimdi hepsi birbirinde farklı şeyler istediği bir yerde farklı şeyler olur tabi, burada yüzdeler bişey ifade etmiyor demin konuya baktım farklı bişeyden bahsediliyormuş tayyip başarısız ve darbe olmadan gitsin diyorsan, seçmeni ikna etcen oy vermiycek ya da başarısız olanı otomatik olarak göndercek bir sistem monte etcen demokrasiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 demokratlarin fasizmi dir buda SAYGILI OLUN! DEMOKRASI EN IYI YONETIM BICIMIDIR HEPINIZ KABUL EDIN! KUSURLARI VAR GORMEZDEN GELIN! insan denen varligin ne kadar gerizekali oldugunun olcutudur bu da bi yandan ozgur dusunce cok sesliligin ve azinliklarin cogunlukla esit olmasini garantiliyen bir sistemi savunucaksin ancak bu sisteme inanmiyan insanlarada inanmalari icin baski kurucaksin silahla isgal ediceksin zorla dayaticaksin laf soyletmiyceksin insanligin aptalliginin ve igrencliginin bir semboludur bu celiski aha bunuda yazin bir kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 demokrasi insanın kendine yakışanı giymesidir.. şahsen türban bana hiç yakışmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hatalı olan demokrasi değil herkesin oy hakkı olmasıdır. 10 çocuklu 100 davarlı memo dayı 11 oy kullanacak sen 1 oy atacaksın, sonra nasıl bir ülkede yönetildiğine şaşırmaman lazım. bundan ötürü benim kafamdaki ideal yönetim sistemi demokrasi gibi görünen aristokrasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Viktor said: demokratlarin fasizmi dir buda SAYGILI OLUN! DEMOKRASI EN IYI YONETIM BICIMIDIR HEPINIZ KABUL EDIN! KUSURLARI VAR GORMEZDEN GELIN! insan denen varligin ne kadar gerizekali oldugunun olcutudur bu da bi yandan ozgur dusunce cok sesliligin ve azinliklarin cogunlukla esit olmasini garantiliyen bir sistemi savunucaksin ancak bu sisteme inanmiyan insanlarada inanmalari icin baski kurucaksin silahla isgal ediceksin zorla dayaticaksin laf soyletmiyceksin insanligin aptalliginin ve igrencliginin bir semboludur bu celiski aha bunuda yazin bir kenara Paradoksları seviyorum, "Herkes özgürce düşünsün!" diyen biri ne kadar özgürlükçüdür mantığı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 demokrasi tam anlamıyla uygulansa harika olurda.. bu sadece bi hayal sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 insanlar eşittir, bazıları daha da eşittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ergenekoncuların Paticik projesi organizatörü Viktor galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 suclu olamdigim halde suclu ithamidna bulundugun ici nseni mahkemeye verebilirim biliyorsun degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 "Demokrasi çoğunluğun bütüne diktasıdır" lafı aslında baya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Demokrasiye bu kadar yüklenmeyin. Biz beceremedik diye suç demokraside değil. Kedi ulaşamadığı çiğere pis dermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hukuk o kadar köşeli, düz kafa işlemiyor Viktor'cuğum. Herkes Ergenekon'un "Paticik projesi" diye bir şeyi olmadığını biliyor, herkes ironiyle ithamı birbirinden ayırabiliyor, belki şaşıracaksın ancak buna yargıçlar da dahil. Buyur çok istiyorsan, et dava, avukata harcadığın para yetmezmiş gibi dava masrafları da iskendere tereyağı hesabı afiyet olur, beklerim celbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 niye masraf ediyimki amcam avukat lol ergenekon organize suc sebekesi eger cumel icinde bunlara mensupsu ndersen ithamdir bu direk sakasi kakasi yok bunun zaten akp yi her elestiren vatansever kuvvetlerci yada chp ci ya bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar