Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev arkadaşı

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

ben ilk önce yurttayken geyik olur felan ilk deneyimimiz 2 kişiyle çıktım
baktım bunlar kendi havalarında bb dedim
sonra tekrar bi 2 kişiyle daha çıktım eleman gelmiş bana 3.25 YTL hesabını yapıyo kovdum evden. diğeride okulu bırakıyodu zaten. o 3.25 YTL hesap yapılan eve 600 milyon deposito veren kişide benim tek başıma tutan felan yani bundan 2 sene önce. her neyse
sonra kız arkadaşımla beraber çıktım onunda 2 kız arkı daha vardı 3 kız bide ben gayet güzel oldu 1 sene kaldım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
İyi dayanmışsınız hakkaten.

Yaw yapsalar ya şöyle tek kişilik ufak ufak evler, öğrencilere yönelik..

abi ben de bunu anlamıyorum hiç mi kimsenin aklına gelmiyor. böyle üniversite etraflarında yapacaksın 1-2 apartman öyle çoğu tek odalık dairelerden falan oluşan. gerçi onun serbest apartman olarak muhtemelen bakımı çok zor olur bir sürü şuursuz üniversite öğrencisi yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
yav said:
İyi dayanmışsınız hakkaten.

Yaw yapsalar ya şöyle tek kişilik ufak ufak evler, öğrencilere yönelik..

abi ben de bunu anlamıyorum hiç mi kimsenin aklına gelmiyor. böyle üniversite etraflarında yapacaksın 1-2 apartman öyle çoğu tek odalık dairelerden falan oluşan. gerçi onun serbest apartman olarak muhtemelen bakımı çok zor olur bir sürü şuursuz üniversite öğrencisi yüzünden.

kapitalizm bu problemi fiyatı azcık arttırarak çözebilir.
gerçi o zaman da kirayı bölüşçez diye göt kadar dairede 3 şuursuz öğrenci kalır falan...
e tamam işte kapitalizm kendini çürütmeye mahkum...
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi.

(benim kaldığım evin az ötesindeki bir özel yurt)

gelmemeli öyle bir şey, tavan yapar kira fiyatları.

1400 ylt ?
vay be
uçmuş la
ben tek başıma 1400 ytl ye 7 ay kira öderim eve çıksam.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Fly said:
2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi.

1400 ylt ?
vay be
uçmuş la

1400 ytl ye 7 ay anca köpek kulübesi kiralarsın..
Sosyal ağlarda paylaş

off saymakla bitmez
-ben evde yokken odama girip giysilerimi alip giymek
-gecenin korunde gitar calmak
-obur gun yemek icin aldigim seyi caktirmadan yemek(her gun mu olur lan)
-torrentten deli gibi download yapmak
-benim araba garajin icinde park ediliyken garaj kapisinin onune hergun ama hergun arabasini koymak (bide kendi de cekmiyo anahtarini veriyo arabaninki biz cekelim, caripicam bi gun duvara o olucak)
-buzdolabindan bisiler cikarip geri koymayip bozmak
-kendi bulasigini yikamamak
-camasirlarini banyonun abuk subuk koselerine koymak
ve daha uzar bu liste
Sosyal ağlarda paylaş

- Eve hicbir sekilde alisveris yapmamak..
- Kirli camasirlarini banyoda , ustunden cikarttiklarini salonda birakmak ..
- Hicbir sekilde cop atmamak ..
- Salondaki bilgisayar masasisinin ustunde biraktigi kullerin ve coplerin camin acilmasiyla yerlere dusmesine sebep olmak
- Evde hicbir sorumlulugun altina girmemek ( Yazin yatir dedigim aidatlari 4 ay geciktirerek 300 YTL faiz vermemize sebep olmasi )
- Banyoda lavaboda dis macunu - kil - tras kopugu vs birakmak .. Kuvette sac kil birakmak ..
- Odaya dan diye dalip 2 saat kafa zkmek
- Hic sevmedigim kiz arkadasini her gun eve getirip salondan cikmamak ..
- Ayakkabilarini nerdeyse salona giriste cikarmak ..
- Sene sonu kirdigi balkon camini yaptirmamasi sonucunda yaz boyu eve toz dolmasina sebep olmak .. ve sene basinda eve geldigimizde de bu isi 2 hafta erteleyerek salonda donmamiza neden olmak .. (Ki en sonunda camciyi da ben gidip ayarladim ..)
- Bulasik yikamamak ama gunde 10 tane bardak kirletmek ..

Daha su an aklima gelmeyen bi suru sey vardir..

ehh bole bi adama ben 1 sene dayanabildim .. en sonunda olayli ayrildik .. Simdi yurda cikiyorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

ev arkadasi olayı cidden cok beter bi olay
universitede 2.yilim ve 2. ev arkadasim
bu sene o da gidicek/ailevi nedenler
anlaştiginizi zannederken bile karsinizdakinin içten içe bişeyler kurup planlayip final günü size cık diyebilecegi durumlarla karsilasabiliyorsunuz.
şuanki ev arkadasimda ben hiç bişeyi onemsemiyorum
kil tuy son dilim pizza fatura etc

onumuzdeki yil nolucak bilmiyorum da.
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
kermit said:
Fly said:

1400 ylt ?
vay be
uçmuş la

1400 ytl ye 7 ay anca köpek kulübesi kiralarsın..

ne alaka? çok temiz 3-4 kişilik bi evde, kişi başına düşen kira parası 200 civarı olur. 7 x 200 = 1400

neymiş? çok temiz kalınabilinirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayda 200 ytl kira vererek köpek klübesinde kalırsın diyen aristokrat-burjuva arkadaşı Eskişehir'deki öğrenci evime davet ederim.En merkezi,en ortam yerde mükemmel yeni bir daire ayda 250 ytl adam başı kira iki kişiyiz totalde 500.Anahtar da vericem 1 hafta kalsın,daha iyi bir ortamda öğrencilik yapabiliyorsa yutacam bu postumu.Ayıp amma küçümsüyorsunuz insanları,Central Park manzaralı öğrenci evin var sanki New York'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...