kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben ilk önce yurttayken geyik olur felan ilk deneyimimiz 2 kişiyle çıktım baktım bunlar kendi havalarında bb dedim sonra tekrar bi 2 kişiyle daha çıktım eleman gelmiş bana 3.25 YTL hesabını yapıyo kovdum evden. diğeride okulu bırakıyodu zaten. o 3.25 YTL hesap yapılan eve 600 milyon deposito veren kişide benim tek başıma tutan felan yani bundan 2 sene önce. her neyse sonra kız arkadaşımla beraber çıktım onunda 2 kız arkı daha vardı 3 kız bide ben gayet güzel oldu 1 sene kaldım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yav said: İyi dayanmışsınız hakkaten. Yaw yapsalar ya şöyle tek kişilik ufak ufak evler, öğrencilere yönelik.. abi ben de bunu anlamıyorum hiç mi kimsenin aklına gelmiyor. böyle üniversite etraflarında yapacaksın 1-2 apartman öyle çoğu tek odalık dairelerden falan oluşan. gerçi onun serbest apartman olarak muhtemelen bakımı çok zor olur bir sürü şuursuz üniversite öğrencisi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 daha lisedeyken ailenin yanından kalkıp üniversite öğrencisi abinin yanına izmire gelmek.>:D< öğrenci evi muhabbetinden henüz 17 yaşında bıkmak.düzenli hayat istemek.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ardeth said: yav said: İyi dayanmışsınız hakkaten. Yaw yapsalar ya şöyle tek kişilik ufak ufak evler, öğrencilere yönelik.. abi ben de bunu anlamıyorum hiç mi kimsenin aklına gelmiyor. böyle üniversite etraflarında yapacaksın 1-2 apartman öyle çoğu tek odalık dairelerden falan oluşan. gerçi onun serbest apartman olarak muhtemelen bakımı çok zor olur bir sürü şuursuz üniversite öğrencisi yüzünden. kapitalizm bu problemi fiyatı azcık arttırarak çözebilir. gerçi o zaman da kirayı bölüşçez diye göt kadar dairede 3 şuursuz öğrenci kalır falan... e tamam işte kapitalizm kendini çürütmeye mahkum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi. (benim kaldığım evin az ötesindeki bir özel yurt) gelmemeli öyle bir şey, tavan yapar kira fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Fly said: 2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi. (benim kaldığım evin az ötesindeki bir özel yurt) gelmemeli öyle bir şey, tavan yapar kira fiyatları. 1400 ylt ? vay be uçmuş la ben tek başıma 1400 ytl ye 7 ay kira öderim eve çıksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kişi başi aylik 1400 ne demek la.. 1,4 x 5 = 7k 2 odali ev.. Oha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ardeth said: biriyle (en yakın arkadaşımla bile) eve çıkacağıma tek başıma kutu gibi bi eve çıkarım daha iyi sdf aynen bole bi evde kalıyorum bende denizlide (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kermit said: Fly said: 2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi. (benim kaldığım evin az ötesindeki bir özel yurt) gelmemeli öyle bir şey, tavan yapar kira fiyatları. 1400 ylt ? vay be uçmuş la ben tek başıma 1400 ytl ye 7 ay kira öderim eve çıksam. 1400 ytl ye 7 ay anca köpek kulübesi kiralarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kuzenim yanımda kalıyor bir kaç günlüğüne, ailesi fakir; ayda 200 ytl kira verdikleri bir evde oturuyor, ve forumda dolaşırken bu yazını gördü, şimdi hüngür hüngür ağlıyor biliyor musun? ayrıca epilepsi hastası kendisi masadan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 allah senin canini almasin.. Masadan dusmusmus. :D LoL. Kapatin su konuyu artik la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 off saymakla bitmez -ben evde yokken odama girip giysilerimi alip giymek -gecenin korunde gitar calmak -obur gun yemek icin aldigim seyi caktirmadan yemek(her gun mu olur lan) -torrentten deli gibi download yapmak -benim araba garajin icinde park ediliyken garaj kapisinin onune hergun ama hergun arabasini koymak (bide kendi de cekmiyo anahtarini veriyo arabaninki biz cekelim, caripicam bi gun duvara o olucak) -buzdolabindan bisiler cikarip geri koymayip bozmak -kendi bulasigini yikamamak -camasirlarini banyonun abuk subuk koselerine koymak ve daha uzar bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 araba olayi gicikmiş aga, takamadin mi bi anahtar, cekip cizseydin bak bir daha koyuyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abicim kesin koyar yine adam sorumsuz yani anlamaz o ciziktirmeden felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 - Eve hicbir sekilde alisveris yapmamak.. - Kirli camasirlarini banyoda , ustunden cikarttiklarini salonda birakmak .. - Hicbir sekilde cop atmamak .. - Salondaki bilgisayar masasisinin ustunde biraktigi kullerin ve coplerin camin acilmasiyla yerlere dusmesine sebep olmak - Evde hicbir sorumlulugun altina girmemek ( Yazin yatir dedigim aidatlari 4 ay geciktirerek 300 YTL faiz vermemize sebep olmasi ) - Banyoda lavaboda dis macunu - kil - tras kopugu vs birakmak .. Kuvette sac kil birakmak .. - Odaya dan diye dalip 2 saat kafa zkmek - Hic sevmedigim kiz arkadasini her gun eve getirip salondan cikmamak .. - Ayakkabilarini nerdeyse salona giriste cikarmak .. - Sene sonu kirdigi balkon camini yaptirmamasi sonucunda yaz boyu eve toz dolmasina sebep olmak .. ve sene basinda eve geldigimizde de bu isi 2 hafta erteleyerek salonda donmamiza neden olmak .. (Ki en sonunda camciyi da ben gidip ayarladim ..) - Bulasik yikamamak ama gunde 10 tane bardak kirletmek .. Daha su an aklima gelmeyen bi suru sey vardir.. ehh bole bi adama ben 1 sene dayanabildim .. en sonunda olayli ayrildik .. Simdi yurda cikiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi nerden buluyosunuz bu kadar tip insanları. eve çıkarken karakterine bakmaya da mı fırsatınız olmuyor hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bende geçen sene sadece selamım olan biriyle tesadüf eseri birazda acele ile zar zor bulduğum kaloriferli eve elemla çiktım,en sonunda biçaklayacaktım kendisini,olaylı bi şekilde evden ayrıldı,o yüzden eve çikacağın adamı mutlaka tanımalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eisenheim said: 1400 ytl ye 7 ay anca köpek kulübesi kiralarsın.. Cihangir Nişantaşı demiyoruz biz sana çocuğum İst dışında en kral daire 600-800 arası bu tecrube ile sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 benim yatağımda sevişen adamı odunla döverim arkadaş. ev arkadaşıymış bilmem neymiş anlamam komaya sokar kapı dışarı ederim ben böyle hayvanlık duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ev arkadasi olayı cidden cok beter bi olay universitede 2.yilim ve 2. ev arkadasim bu sene o da gidicek/ailevi nedenler anlaştiginizi zannederken bile karsinizdakinin içten içe bişeyler kurup planlayip final günü size cık diyebilecegi durumlarla karsilasabiliyorsunuz. şuanki ev arkadasimda ben hiç bişeyi onemsemiyorum kil tuy son dilim pizza fatura etc onumuzdeki yil nolucak bilmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eisenheim said: kermit said: Fly said: 2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi. (benim kaldığım evin az ötesindeki bir özel yurt) gelmemeli öyle bir şey, tavan yapar kira fiyatları. 1400 ylt ? vay be uçmuş la ben tek başıma 1400 ytl ye 7 ay kira öderim eve çıksam. 1400 ytl ye 7 ay anca köpek kulübesi kiralarsın.. ne alaka? çok temiz 3-4 kişilik bi evde, kişi başına düşen kira parası 200 civarı olur. 7 x 200 = 1400 neymiş? çok temiz kalınabilinirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 +1 nerede oturduğuna da bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ayda 200 ytl kira vererek köpek klübesinde kalırsın diyen aristokrat-burjuva arkadaşı Eskişehir'deki öğrenci evime davet ederim.En merkezi,en ortam yerde mükemmel yeni bir daire ayda 250 ytl adam başı kira iki kişiyiz totalde 500.Anahtar da vericem 1 hafta kalsın,daha iyi bir ortamda öğrencilik yapabiliyorsa yutacam bu postumu.Ayıp amma küçümsüyorsunuz insanları,Central Park manzaralı öğrenci evin var sanki New York'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 turkiyede sadece bu ufak ev sistemi yok toksa ikea daki 33 metre karede yasiyorum felan fantazi deil gercek almanyada kuzneimin kaldigi ev bi banyo (tualet dus) bi mutfak ve bide oddan ibaretti ki buyuk sayilirdi mutfak ayri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bende soyluyorum istanbulda adam akilli bir semtte(bogaz manzarasi degil guvenli normal bir semtte) 200 milyona aylik kopek klubesi bile bulamazsiniz istanbul burasi alincak bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar