kenzap Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ivy said: kısaaaammm mesa salataya gdrs koprs fenmııı olur ya süpr!!!! (kızım mesa salata'ya gideriz koparız fena mı olur ya süper) (çok sevdim artık böle takılcam) Altyazi olayini guzel dusunmussun, anlamamiştim.. olm malkor gidiyor lan :) adam sehir disina cikiyor gel dio :D bu arada o monopoly diyen insanlara saygilar sevgiler. Ruyalarin da oynayip zevkini alip oyle gelsinler : ) Utku bab bizi diskoya götür !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Spastik_Serce said: 9 şubat cumartesi 13-14:00 gibi. bone utku agatör götürücek bizi, karışma sen ). olm mümkünse birşeyler oynamayalım. 13 mü 14 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 olm gitmiycem gelcem galiba, yarın belli olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 15 hatta,cumartesi pazar günleri akşam 6 dan önce uyanmadığımı varsayarsanız,benimde gelebilmem için daha uygun olur sanki,biraz daha kendimde olurum hiç olmazsa :) ivy,şu suratsız kocana söylede gelsin oda be,bende geliyim.Buarada evet abi ne monopoly'si yahu?Muhabbetten gireriz,sora yine bowling mowling,dart falan,bişeyler oynarız.Balu'nun herşeyi parçalarcasına yapışını görmeyi,gülmeyi özledim valla billa. Beni eklemeyin listeye yinede işim belli olmaz falan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ow beybe i'm nobody's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 anouk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 does it matter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 doesnt matter,doesnt matter.Beraber gideriz ozaman,duruma göre tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o ye o ye o ye ben de geliyrem bekleyin beni de gelirler listesine alınız(K) ivik geliin mi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 gelme çok fazla erkek var, döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 geçen sefer gelemediğim için kusuruma bakmayın arkadaşlar ama bu sefer kesin geliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yer neresi olucak bu arada? kızılayda buluşup ordan akalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bahceli daha iyi hem yakın :D kızılay kızılay,sora çete gibi akıyoruz,bide lemana gidelim derseniz tam olur,izdiham.Bence engüzeli bahçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yine 15 olcak mı acaba ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi ben kızılay derim cok daha iyi olur ulasım diger yerlere gore daha rahat. kızılay kızılay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bahçeli yapalım derim bende. kızılaya ulaşımı kolay olanın bahçeliyede olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 100.yılda bizim evde yapalım....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 MarcOConner said: abi ben kızılay derim cok daha iyi olur ulasım diger yerlere gore daha rahat. kızılay kızılay aga sıktı kızılay rock barları, ruhumu karartıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 anaaa senin ruhun mu vardı : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kızılay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oğlum her buluşmada senin istediklerin oluyor insaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fede said: 100.yılda bizim evde yapalım....... gitti bobrekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kızılay olmasın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar