Baluu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ivy said: kısaaaammm mesa salataya gdrs koprs fenmııı olur ya süpr!!!! (kızım mesa salata'ya gideriz koparız fena mı olur ya süper) (çok sevdim artık böle takılcam) Altyazi olayini guzel dusunmussun, anlamamiştim.. olm malkor gidiyor lan :) adam sehir disina cikiyor gel dio :D bu arada o monopoly diyen insanlara saygilar sevgiler. Ruyalarin da oynayip zevkini alip oyle gelsinler : ) Utku bab bizi diskoya götür !!
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Spastik_Serce said: 9 şubat cumartesi 13-14:00 gibi. bone utku agatör götürücek bizi, karışma sen ). olm mümkünse birşeyler oynamayalım. 13 mü 14 mü?
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 olm gitmiycem gelcem galiba, yarın belli olucak.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 15 hatta,cumartesi pazar günleri akşam 6 dan önce uyanmadığımı varsayarsanız,benimde gelebilmem için daha uygun olur sanki,biraz daha kendimde olurum hiç olmazsa :) ivy,şu suratsız kocana söylede gelsin oda be,bende geliyim.Buarada evet abi ne monopoly'si yahu?Muhabbetten gireriz,sora yine bowling mowling,dart falan,bişeyler oynarız.Balu'nun herşeyi parçalarcasına yapışını görmeyi,gülmeyi özledim valla billa. Beni eklemeyin listeye yinede işim belli olmaz falan sora.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 doesnt matter,doesnt matter.Beraber gideriz ozaman,duruma göre tabi
N-c Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o ye o ye o ye ben de geliyrem bekleyin beni de gelirler listesine alınız(K) ivik geliin mi kız
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 geçen sefer gelemediğim için kusuruma bakmayın arkadaşlar ama bu sefer kesin geliyorum bende.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yer neresi olucak bu arada? kızılayda buluşup ordan akalım derim.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bahceli daha iyi hem yakın :D kızılay kızılay,sora çete gibi akıyoruz,bide lemana gidelim derseniz tam olur,izdiham.Bence engüzeli bahçeli.
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi ben kızılay derim cok daha iyi olur ulasım diger yerlere gore daha rahat. kızılay kızılay
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bahçeli yapalım derim bende. kızılaya ulaşımı kolay olanın bahçeliyede olur :D
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 MarcOConner said: abi ben kızılay derim cok daha iyi olur ulasım diger yerlere gore daha rahat. kızılay kızılay aga sıktı kızılay rock barları, ruhumu karartıyor :)
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oğlum her buluşmada senin istediklerin oluyor insaf :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fede said: 100.yılda bizim evde yapalım....... gitti bobrekler
Öne çıkan mesajlar