ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Spastik_Serce said: auhaha . ne diyon olm temmuz ya. utku ya havale ediyorum seni. ahsudha temmuz o resme iyi bak, alırlar aklını adamım sdfsd ayrıca buluşma mevzuuna gelirsek, ULAN YİNE Mİ BASIK VE SİGARA DUMANLI Bİ YERE GİTCEZ ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 abi o zaman şimdiden kararlaştıralım birşeyler. yada can agatör götürsün bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Spastik_Serce said: abi o zaman şimdiden kararlaştıralım birşeyler. yada can agatör götürsün bizi. abi can agatöre bırakırsak yakutla beraber biyerlere gideriz basık ve benzeri yerlere..:D bole daha bi hafif muzik olan rahat geyik yapabilicegimiz bi yer olsa yaw? piedra nasıldı kerim o tarz bole nezih bi ortama mı aksak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bahçeli yapalım tunalı yapalım ne bilim şöle tiki ortamlara akalım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 piedra da aşırı nezih abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bahçeli olursa bira için sponsor istiyorum. adınızı t-shirt e bastırıp giyerim, reklamınızı yaparım. çok makul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bahceli tunalı ooooouuuwwW:D yaw oaralarda da boooole ne biliym aslında bahceliye gidip starfucks da bol acılı mocha içebiliriz:D ne bileym bahceli diosanız tabu olabilir kalabalık oluyo oralarda bide hafta sonu o yuzden iyi dusunmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sercan msn aç ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 el pasoya gideriz larakenin biraları benden tişörtüde getircem :) salı günü yapalım ben antepe gitcem çarşamba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 edit : napıorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 el pasoda sağlam girer abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 olm el paso da yaramaz.. :D brothers takiliriz aksam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 vay brothers tabi abicim, olay budur. martini 10 liraydı en son. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 olm miller felan 8 ytl.. lan zaten sarhos olmaya degil eglenmeye.. ha cok kral adamim diyorsan gel overall a gidelim derim.. ama dam gerekir.. Pati'den dam cikmaz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 overall da iice kafa patlatıyo abi. desk olayı falan ters. brothers en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya guzeldir brothers canli muzik felan.. kimde kalioz gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben su an ankaradayım ve cuma aksamı donyom istanbuluma sizde cumartesi bulusma yapınonuz cık cık cık deseniz dogmeat gelmiş aafta işi bikaç bira içile ne kals ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 seni direk laraken'e havale ediyorum genç. adam her daim disarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 olur , 2 bira çakasınız gelir öm leyin benide anakralı bu kadar adam bulmusken wow oynuyabilceim,ne bilim belki bileniniz cıakr istanbul adkes denk yada olabildincedenk bi net cafe varmı ankarada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Baluu said: seni direk laraken'e havale ediyorum genç. adam her daim disarda :D evet larakenle birer bira icin yakutu da cagırırsınız guzel olur...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 zenci rektör gecirecekmiş kapiya kadar zaten.. sfasfsaf.. :D o.O ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 benim soruma cevap verin yeni konu acıtrtmayın illa oraya buraya pls T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gece ayarlamaya calısalım bişiler olesine bi toplasabiliriz belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tmm olm bugun bulusuyoz. ama bi kaç ayinin uyanmasi lazim.. sen bi ekle msn'e marcom polom hadi bakim : D [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 buluşursanız banada haber verin piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar