eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kaynak İzmir’de beş aylık hamile olan 20 yaşındaki Emine Yüce, kadın olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Yozgat Yerköy’deki nüfus kütüğünde, memurun hatası yüzünden cinsiyet bölümüne ’kadın’ yerine ’erkek’ yazılan Yüce, çocuğunun babası Özgür Çakmak’la evlenemiyor. Bornova İlçesi Pınarbaşı Semti’nde oturan Emine Yüce ile Özgür Çakmak, evlenmek için 2 Temmuz’da Bornova Nikáh Memurluğu’na gittiklerinde sürprizle karşılaştı. Çift, Emine Yüce’nin Yozgat Yerköy’deki nüfus kütüğünde ’Erkek’ olarak kayıtlı olduğunu ve bu yüzden evlenemeyeceklerini öğrendi. Hatanın düzeltilmesi için İzmir 4’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldı. Mahkeme Emine Yüce’nin kadın olduğuna karar verdi. Ancak birkaç gün içinde düzeltilebilecek hata, bir ay 10 gündür düzelmedi. Lise 2’nci sınıfa kadar okuyan, 15 yaşına geldiğinde nüfus kağıdını değiştiren, hatta bir dönem sigortalı olarak çalışan Emine Yüce, şunları söyledi: "Benim hiç mavi nüfus cüzdanım olmadı. Nüfus kütüğüme ’erkek’ yazıp, pembe cüzdan verdiler. Yedi aydır kadın olduğumu ispatlamaya çalışıyorum. Karnımda çocuğumla Alsancak Devlet Hastanesi’nde heyete girerek, ’kadın’ olduğuma dair rapor aldım. Nüfus memurunun bir hatası hayatımızı zehir etti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 komik sadece komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 @ eagle_dnz : abi sen git Bulvar gazetesinde çalış manşet falan kas orda adsufhasdf dikkat çekmek için manşet koyarlar ya hani "manken bilmemne VERDİ!" alttaki yazıda ; köpeğine mama verdi falan derler sonra sdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 :D yalan mı hamile erkek bak kimliğine erkek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 evet Tuüba Özay'da hapisanedeyken vermiş aheasgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 :D diğer arkadaşlarına çay vermiş... saka maka yazık kadına nasıl bir rezilliktir ya baska ulkede olur mu böyle bişey acaba ya gerçekten merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 mahkemeyle mi uğraşcak garipcağız : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ister istemez bu geldi aklıma başlığı görünce.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 eagle_dnz said: Hatanın düzeltilmesi için İzmir 4.üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açıldı. Mahkeme Emine Yüce'nin kadın olduğuna karar verdi. lol karara gel. bu kararı nasıl aldılar acaba ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hahaha karar zor olmuştur harbi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adama otopsi bile yapmışlar. buyrun buradan yakın. bu haberler çakma mı ne? :D arka arkaya böle geliyolar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 delikanlı adam hamile kalmaz!!!! bide dün haber görmüştüm artık erkeklerde emzirebilcek diye iyice işin cılkını çıkardılar ne bu böle bea bide kendimizden coğumuz olsun bari ne bu bea?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://img401.imageshack.us/img401/6769/385je5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ehaeha başlık süper seçilmiş harbi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 erkeklerin emzirebilmesi yeni bişey değilki, eskiden beri çıkagelen bi hormon bozukluğu o. hatta izlemiştim bi yerde süt salgılamaya elverişli bi yapısı var erkeklerin ama belli bir dişilik hormonundan sonra süt üretilmeye başlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar