MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 şimdi ekside gordum bole bi yazıp geyik yapasım geldi dusunceleri alıym lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sevgilimden ayrıldığım zaman fonda "elimde değil" şarkısının çalmasını isterdim. edit:şarkı ismini yalnış yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ssg yi odunla döverken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 benim ilk aklıma gelen şey oldu. turk filmlerinde kumsalda erkekle kadın kosar falan bole arkada love story. direk bu geldi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 uzakta şehre bakarken arabadan bir fon müziği gelir. evet işte o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sıçarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben duserken calsın istiorm ben hep.gerci arada denk gelior bikeresinde 18 and lifela otobuste surunmuslugum var.son bombam gecen hafta evde let it roll baby roll die gezerken kabloya takılıp koridordan mutfaga transit geçişimdir.ki hala bacakta morluklar mevcut hakkaden kendimi sarkıya adapte edip ''roll'' olayını gercekleştirdim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hayatımda hep önemli anlarda fon müziği çalsın istemişimdir. fakat artık müzik dahi istemiyorum 180km hızla kamyona çarparken arkadan iki tane 2k watt lık subwooferın bassları ile inleyen tokyo drift müziğinden sonra töbe olsun istemiyorum artık hala o müziği dinledikce aklıma geliyor :D ama gülüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Eğer bir gün katil olursam arka planda Kashmir - Led Zeppelin çalsın isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Lisedeyken sınıfta bir öğrenci ile öğretmen arasında tartışma olmuştu, sınıfta sessizlik iki tarafta sinirli gözlerle ayakta birbirine bakıyordu. Bende dayanamadım yükses sesle Terminatör theme müziğini "dı dın dın dı dın" diye söyledim. Güzel arkaplan müziği oldu netekim lise memesi olarak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 öyle bişey icat olsa keşke..istediğin anda basıcaksın ayarladığın şarkı çalcak filan.. :D "fon müziği çalma makinası" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 su içtiğim bardak yere düşüp kırılırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 böyle bir an yaşamıştım moralim çok bozuktu hiç arkadaşım yoktu sevgilimden ayrılmıştım vsvs.. bankta otururken ve aynıanda 3-5 şeyi düşünürken kulağımdaki mp3 oynatıcıdan paatos-gasoline dinliyordum tam şarkının 'çoştuğu' anda arkamdan rüzgar esmeye başladı ve yapraklar uçuştu.Yapraklar etrafımda dönmeye başladı ve şarkıda sessizlik oluduğu anda hepsi rüzgarın bitmesiyle yere düştü.Etkileyici bir andı hala etkileniyorum hatta. ama kavga ederken manovara hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 karaköy'de feci şekilde düşmüştüm alt geçitte. "ooo haleluyah, oo haleluyah.." bu çalsın; yavaş çekimde düşeyim, saç baş bir yana uçuşsun, sesim kalınlaşıp boğuklaşsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 deprem oldu - ankara fon müziği istemem laaan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 evet aynı anda bi kaç kişi söledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hafiften vurdu arka fonda Snake Sedrick - Free Summer çalsa hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bende to live is to die çalıyodu istanbulda oturuyorum ama deprem anında güzel gidicek bi şarkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 allah korusun istanbulda deprem anında şarkı dinlemek zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 büyük abdest bozarken arkada izmirin kavakları çalsın istiyorum. evet istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 family guy'da vardı, peter cin'den 3ç ve son dileği olarak kendi hayatına background müziği istiyordu. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar