Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 arkadaşlar bir üniversite festivali düşünün,60 bin öğrencili bir üniversite ve sizin bir masanız var satış yapabilmek için .. sıradışı ve hoş paralar kazanabileceğiniz fikirlerinizi alalım.. ben bi topicte okumuştum bu kiss stand mı ne o olamıyor,hıyar veya karpuz dilimi satmak geldi aklıma,az maliyetli hoş paralı gözüken. fikirleri aliim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 böyle bi topic vardı ama çok fantastik bi ismi vardı aramaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 7.sayfaya kadar aradım bulamayınca açmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 akşam yanar döner fosforlu cubuklardan sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Karpuz kavun herkes satar. Karpuzun icine enjektorle votka koyup onu onceki aksamdan donduran kose olur. Tabi kasmak istemiyosaniz da jell-o-shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kabuksuz sivi yumurta sat superdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kiss standını amerikan filmlerinde filan görürdük ya.türkiye de sakat geliyo bana o :P bi de var mı ööle bi kız şu paraya önüme geleni öperim diyen :P ulan inşallah konsepti karıştırmamışımdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bizim arkadas mp3 dvd neyin satmisti okul festivalinde, paranın şeyine koymuştu öyle böyle değil :D müsaade ederler mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 riglous said: Karpuz kavun herkes satar. Karpuzun icine enjektorle votka koyup onu onceki aksamdan donduran kose olur. Tabi kasmak istemiyosaniz da jell-o-shot salatalığın içine enjekte ettik sora kesip adama verince olcak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 festivalde konserde filan en iyi alkol gider.. yiyecek içecek gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 salataligi dondurduktan sonra bi lezzeti kalmiyo ki. ama karpuzu donmus da yiyebiliyosun... onun icin salatalik konusunda emin degilim. ayrica karpuz'u toplu satabiliyosun, suyuyla beraber votka iciliyo. sahsen salatalik suyu + votka denemedim, bilmiyorum. ha bi de gorunusten kaybedebilirsin salatalikta... yani icgudusel olarak erkek milleti almayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 satılabilecek en mantıklı şey yiyecek içecek türü şeyler benim tavsiyem atıştırmalık bişiler bul böyle 1 2 ytl ye satabileceğin çerezimsi :F fln karışık bişiler ayarla deli para kırarsın o 2ytl ler birleşip kocaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hali hazırda salatalık satmış bir insan olarak söylüyorumki, iyi gidiyor. Onun dışında soğuk sandviç olayına gir, 2 ytl filan gibi ideal fiyatlarla sürümden sağlam kazanıyorsun. Toptancıdan ayran al, tanesi 25 kuruşa geliyor, sandviçin yanında 1ytl fiyatla rahat satarsın. Bu dediklerimi yap, parayı kır, sonra bana gel. Hatta ortak lazım mı sana? :) edit: imla hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Biz haziran ayında üni. şenliğinde erik ve çekirdek satmıştık. Eriği sabahın erken saatlerinde alıyorduk. Bir kasa erik alıp onları ufak paketlere tıkıyorduk. 8 pakette bir kasanın maliyeti çıkıyor, gerisi cebimize kalıyordu. Tabi şu an mevsim kış.Birde bunun aynısını çekirdeğe yapıyorduk. Erik ve çekirdek işinden 5 günde 400ytl para kalmıştı. Belki çok değil, daha fazla para kazanabileceğin şeylerde çıkar ama şenlik alanında nelere izin verilip verilmediğiyle alakalı. Mesela biz kitapçı olan bir arkadaşımızın bize verdiği kitapları satacaktık ama üni.nin vakfı korsan kitap sattığından dolayı bize izin vermemişlerdi. Alkol(genellikle bira) iyi para getiren bir şeydir ama gizliden yapman gerekir. Geniş bir arkadaş çevresine sahip olmak önemlidir. İncik, boncuklardan takı yapıp satabilirsin. Belli yerlerle anlaşıp çok ucza aldığın takıları %100 kar ile satabilirsin. Takı işide daima para getiren bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ortak var da sağlam para yaparsak seni görürüm bi patso matso ısmarlarım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Thestral said: Biz haziran ayında üni. şenliğinde erik ve çekirdek satmıştık. Eriği sabahın erken saatlerinde alıyorduk. Bir kasa erik alıp onları ufak paketlere tıkıyorduk. 8 pakette bir kasanın maliyeti çıkıyor, gerisi cebimize kalıyordu. Tabi şu an mevsim kış.Birde bunun aynısını çekirdeğe yapıyorduk. Erik ve çekirdek işinden 5 günde 400ytl para kalmıştı. Belki çok değil, daha fazla para kazanabileceğin şeylerde çıkar ama şenlik alanında nelere izin verilip verilmediğiyle alakalı. Mesela biz kitapçı olan bir arkadaşımızın bize verdiği kitapları satacaktık ama üni.nin vakfı korsan kitap sattığından dolayı bize izin vermemişlerdi. Alkol(genellikle bira) iyi para getiren bir şeydir ama gizliden yapman gerekir. Geniş bir arkadaş çevresine sahip olmak önemlidir. İncik, boncuklardan takı yapıp satabilirsin. Belli yerlerle anlaşıp çok ucza aldığın takıları %100 kar ile satabilirsin. Takı işide daima para getiren bir şey. şöle mayıs ayında olacak festival yani yaz meyveleri hakim heralde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dilim karpuz fikri hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hım.. Ben şimdi böyle bir konu attığın için bu sıralar diye düşündüm. Daha çok var mayıs ayına kadar. O zamana kadar bir sürü yaratıcı fikire imza atabilirsin. Ama erik ve çekirdek işini öneririm. Biz şenlik alanında erikçiler olarak tanınıyorduk. Ankara'daki Dost Kitapevi misali, şenlik alanında insanlar bizim standın önünde buluşmak için sözleşiyorlardı =) //bu eriğin yanına kayısı vb. şeyler ekleyebilirsin. Eğer su satabiliyorsan su'da sat. Fatsu bizim şenliğe sponsor olduğundan dolayı bizim su satmamıza izin vermemişlerdi. Biraz daha düşünürsem izin vermedikleri çok şey hatırlayacağım. Tüm düşüncelerimizi altüst etmişlerdi... edit : yılbaşı gecesi maytap sattık. bir şenlik alanında eğlenmek isteyenler fln. maytap yakmak hakkında ne düşünür bilmiyorum. Ama alkollü geçiorsa şenlik, insanların kafası iyi olacağından dolayı maytap yakabilirler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 giyilmiş iç çamaşırı sat. çamaşırların G-string vs gibi şeyler olmasına da dikkat et. yalnız alkol serbestse vodkalı karpuz dilimi acaip satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 haşlanmış mısır standı açın siz de bi tane fena para kırarsınız hem çok popüler şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 haşlanmış mısır çok klişe oldu artık be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 eşeğin aklına karpuz dilimi getirin bende bu aralar bunla uğraşıyorum aklıma iyi bi fikir gelirse paylaşırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dutyfree'den Olmeca'ları alın tanesi 5 ytl'den tekila shot satın. Hem sürümden kazanılır,gayet hızlı bir stand olur ama alkole izi n varmı sorn orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Tekila shot düşündük ama karı olur mu die karar veremedik yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tekila'dan çok kar edemezsiniz limon pahalı + duty free'ye nasıl ulaşacaksınız... sex on the beach'den iyi kar edersiniz 25-30 shaker gider tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar