Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock için meslek


Rock

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşımala beraber bir warlock kasmaya başladım. Genel olarak herkes tailor+enchant almamı söylüyor. Ama arana s1 itemları artık honorla alınabildiğine göre bunun çok ta yararlı olmayacağını düşünüyorum. Hem para kamsmak hem de pvp açısından ben alchemy+herb yada jc+mine düşünüyorum. Siz ne öenrirsiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Walock için meslek...

Ruhban :D

Şaka biyana tailorun söyle bi faydasi var Malum frozen bot ve robe çok usun süre idare ediyor sezon geleli belirli bi süre geçtiğinden jc vurguncuları keselerini doldurdu gem fiyatları tekrar düştü enchant her daim lazim olan birşey ama etrafda çok fazla enchanter var seçim sana kalmiş.

Tailor/ench fena deil (Yüzük enchantlari çok yararlıdır)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kurban bayrami icin demon satisi sdf

eger enchant ile para kazanmak istiyorsan en iyi rare recipelere sahip olman lazim. yoksa pek bi tip gelmiyo. ama en guzel yani yuzuk enchantlari.

mining para kazandirir jc pek degil. zaten enchantdaki kural burda da gecerli. eger craftingden para kazanmak istiyorsan guzel skillere sahip olman lazim. bu konuda gather proflari daha iyi. malum jc ve bs dolayisiyla en cok para getireni mining. sonrasinda herb guzel.

pvp de alc herb onemsiz (flask ile bg yapacam diyorsan o ayri). pve de super olur o ikili. hem satabilirsinde potlari yada herbleri felan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası PvE ye pek sıcak bakmıyorum. Bir noktadan sonra pek zevki kalmıyor. 50 kere aynı yere girip, 50 kere aynı taktikleri uygulayıp, item sırası beklemenin fazla bir zevki yok bence. Sizin söylediklerinizden anladığım kadarıyla para kazanmanın en iyi yolu herb-mining+skining yada zevke göre herb+alchemy yada jc+mine. Warlock olduğum için 275 ridinge kadar pek bir sıkıntı çekmeyeceğim sanırım. Ama 5000k parayı toplamak her şekilde zr olacak. Şimdiden ilk iki seçenekten birini seçmekte yarar var budurumda. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşkkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şuan lock acicak olsam ench/herb mesleklerini seçerdim.
bu düşüncem pve sevenler icin yalniz. ench yuzukler icin çok iyi. ayrica dusen yesilleri mavileri disen. ederek degerlendirebilmek guzel. herbde raidlerde kullandigin potlar flasklar icin. ayrica fazla fazla toplarsan satabilirsin. herb+alch demedim çünkü guildinde bi alc. wardir zaten. topladigin herbleri rica edersin sana pot yapar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...