behran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ign.comda zaman zaman yeni gelcek mmogları inceliolar buda codemasters ın oyunu grafiksel olarak eve bence daha iyi uzay havası verio bu daha çok westwood un oyunu çok eski earth and beyond a benzettim.çok renkli ışıl ışıl.pek bişi açıklanmadı ama iiçeriğine bakınca eve e çok benzio.... http://www.jumpgateevolution.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Gelişme var mı bununla ilgili? ne tarz olucak acaba? Betasına yazılıcam ben bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 surekli takip ediyorum eylence olarak guzel olcak oyle cok rengli olmasi gercekci olmasada eylenceli olcak gibibi hava veriyo bide kendimiz nisan alcaz eve den farkli olarak uzun suredir pek bi haber alamadim :( ben baya bi once betayakayit olmustum close betada hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Beta sign up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bakalım kaydolduk. Codemasterstan iyi birşey bekliyoruz ailecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 jumpgate den yeni haber gelmis :) sanirim alfami ne bitmis onu soyluyolar simdi beta test baslicaklarmis :) bi daha betaya sig in oldum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tekrar aynı şeyi sorucam her uzay oyunuyla ilgili:), gemi kontrolü mouse click şeklinde mi yoksa bizzat biz mi kontrol ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Xenocide said: tekrar aynı şeyi sorucam her uzay oyunuyla ilgili:), gemi kontrolü mouse click şeklinde mi yoksa bizzat biz mi kontrol ediyoruz? e3 video da adam kontrol ediyodu nisan almayida kendin yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 valla öyleyse cillop tam istediğim şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 evet hala pek bi bilgi olmasina ragmen bekledigim bu oynun tam bi EPic fail oldugunu gordum netdevil ve codemastere hic yakistirmadim bir takim videolar boyle gormemi sagladi forumlarada baktim offical ama ordada pek bilgi yok cok az seyler var hayalkirikligi yaratan 1. incisi full loot olayi yokmus (buna inanamiyorum) 2. olunce gemi yok olmuyomus (sadece repair gerekiyomus) 3. capital ship kulanilmiyomus sadece fighter 4. zaten mmorpg deyilmis rpg yi barindirmiyomus 5. murektabat yokmus (yani birdan fazla kisi gemi kulanmasi) 6. pve ye donuk bi oyunmus 7. systemler cok kucuk gordugum kadariyla videolarda ... bu daha baya bi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 airrivals/spacecowboy'un ücretlisi olcak o zaman. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ben de hüsrana uğradım. İzlediğim video görsel olarak etkileyici ama RPGden çok action oyunu havası verdi. Capital ship var mı bilmiyorum ama videoda kocaman bir gemi vardı, sanırım cruiser. Tanıtımı yapan eleman kullanılabildiğini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yav kapital shipler var ama npc kulaniyor playerler deyil zaten video da gosteriyor capital shipsleri iste bi savasta onceden bas vuruyon 2 tane capital geliyor ilk patliyan capital o grubu temsil etitinden yenilmis gibi cinsinden birsey zaten foe dede yazmislardi sanirim kulanilmiyo diye fighter dan buyuk gemiyi kulanma yok hic hemde ne crusier ne destroyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Var diyor adam videoda eğer ben yanlış anlamadıysam ama cruiser için. Bu arada bu oyunu yapmakta olan firma meşhur Auto Assault'u yapan firmaymış. Bu oyuna dair hiçbir ümidim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Codemasters beceremez bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 zaten kimse becerir demedi bizde epic fail oldugunu soyledik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 codemasters yeni bir deniz feneri filan çıkacak sanırım anlamadığım şey bu adamlar parayı nereden buluyorlar adamların şuan piyasada batmış durumda 3-4 tane mmosu olması lazım hala yenisini yapıcak para nereden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Codemasters dağıtıcı firma değilmiydi aynı zamanda? Bide adamlar next gen racing oyunlardan ciddi para kaldırıyor, mmo dediğin de az parayla bol makyajla, hazır server client modullerle yapılabiliyor. En çok para content management a gidiyor, o olmayınca da fail fail fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 haziranin 2 sinde cikacak deniyor. fena previewler almiyor ama bakalim biz nasil reviewliycez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 İnsan bir ob yapar, haziran 2 ye ne kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nedense bu oyun guzel olacakmis gibi sacma bir his var icimde.. mmo suzluktan da olabilir yilan su olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kötü deil ama yani çok renkli yaw, uzay oyunu dediğin biraz karanlık atmosfer olmalı. böle rengarenk ortamda güneş gözlüğü takmadan 10 saat oynanırsa gözleri 1 derece ileri alır eheh. gene bi space mmo olan black prophecy nin uzayı daha hoş bence bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ertelendi ertelenen tarihde belli degil.. of pek nefis sictik. hic bir oyun kalmadi ,, feci sicis.. spor yapiim bari :) tuh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Oyun için joystick gerekiyor mu yoksa rahat bir şekilde mouse ve klavyeylede oynanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oynaniyor diye biliyorum ... sonucta pc oyunu ve kesinlikle mouse klavye icin optimize edilmistir, joystick destegi ikincil olarak bulunuyordur... ama tabii bir gelismis joystick ile keyifli oalcagida bir gercek. bu joy stick de yani nereye ceksen gider ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar