sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 İyi bir WARRIOR oyuncusunun güzel bir videosunu paylaşmak istedim Spell Reflect zamanlamarı gayet başarılı. Umarım iyi zaman geçirirsiniz izlerken :) http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=60205&stream=Filefront http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=60205&stream=Filefront%202 alternatif youtube linki mevcut değil ne yazıkki. not: Amca tam bir spiderman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 unavailable diyo, izleyemen diyo. yutub plis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 acamadım ben de.sol ustte x var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQEs-HL8njs 2'nin part 1'i, devam ediyor 3 part. (youtube'a gidin direk, video bilgisi kısmından devam edin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 LAAANNTTTNNN ben bu sarkıyı arıyorum yıllardır !! 0:32 de başlıyo.. buldum yazmış adam FIRE OF UNIVERSE by XANDRIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Tamam buldum bu sefer HERE COMES THE KING by X-ray dog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hehe bu herifi armorsız döverim holy palamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Astral said: hehe bu herifi armorsız döverim holy palamla. lvl 1 charımla keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 3 roguela kapıstıgı yere bak roguelar balıkcı şapkasıyla gelmişler biri stuna ugrasırken diğerleri yanından sprintle selam verip geçiyolar. zzz yalan video bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 lol drodla cat formda keserim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 daha iyisini siz çekin izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 forumdan isim bulup adamları tek tek bulup kestigidemi yalan bıragın bu işleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bunu bir hafta önce izlemiştim gerçekten çok başarısız bir video. Rakipler çok yalan, s1 zamanı çekilmiş bir de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aslında sağlam yerleride var videonun ama 1v1 yerleri tam şans.hep %1 %2 hp kala kazanıyor fln fistan bide o forumdan isimlerini bulcan,adamla konusacan anlaşacan sonrada 1 duel atıp hadi bana eyvallah yendim bitti bb mi dicen?hani gerisi duellerin? delikanlı adam yazar 1-1 2-1 5-0 bitti dueller diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Adam hıyarmı yenildiği videoyu koysun. Ne guzel işte kazanmış duelleri koymuş videosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 zaten videoya eklesin demedim madem duel atıon madem o kadar iyisin yeniyorsun hepsini yazacan 2-0 yendim 3-1 yendim diye. pendiksporda fb yi yenmişti şimdi onlarda video yapsa vayy be ne güzel takımmış mı diyelim? demek istediğim bunun gibi bişi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bu arada filefront dan aylardir hic bir sekilde stream izleyemiyorum videolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 iyi deneme fakat hiç de incredible olmamış. çoğu warriorun bildiği şeyler 'trick' dedikleri.3 rogue olayı da pek bi lol ayrıca. edit falan üşenmesem ne videolar yapardım ben ah ah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 3 rog sahnesi cok kolpa olmus o adamı 1 rog keser 2 rog ezer 3 rog ..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adam 3 noob full yeşil mavi rogu kesmiş video yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 5frostbolt olayı var bide o warrior trick değilki bence o 5magei kutlamak lzm =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 swifty cok tanınan bir warrior hacılar herkes buraya yazmıs birşeyler salla babam salla =) ve adam woah i'm skilled ezeriz geçerüz yazmamıs bir yerde sadece ilginç bazı seyler koymus hayranı seveni çoktur ya sev ya terket !!! :P 1. bölümünü tbc oncesi yapmıstı o daha bir efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tanınan =/= skilled. süperim falan yazmamış da forumda serverın en iyileri başlığı altında random adamların yazdığı sözde en iyi oyuncularla duel yapmış. bu şekilde iyi oynuyorum demeye çalışmış da en basitinden frost mage'i yenmesi karşıdakilerin ne kadar iyi oynadığını göstergesi :) tbc sonrası iyi bir warrior videosu bulamadım ben. tbc öncesi de laintime ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 laintime ın engineer ve trinket lamerliklerinden başka bir olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar