Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tiplere gelin :D . Vokal süper özellikle :D . (:D
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gençken metalika çalamadın da biyerin mi şişti yahu, bırak eğlensinler:S
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bassist nerde? :D Bassız metallicamı calınır yaw...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bunlar ne ki?bi çocuk grubu vardı sepultura metallica iron maiden full diskiografi çalıyordu çocuklar ve deli gibi çalıyorlardı.
NoS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 O değilde birisi senden tam james hetfield olur demiş o yalan yani çocuğu boşuna gaza getirmesinler bu sesten heavy metal vokali çıkmaz :D
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çocuğun sesi benimki gibiymiş sdfhjsdf ama unutmayın hiçbir grup direk kral gibi çalarak başlamamış olaya sonuçta
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Şimdi lise yılları abucuk gubucuk hevesleri de youtube a vermeden önce bi düşünecen,sonuçta bu zaman zımbırtısı durmuyor sürekli yaşlanıyoruz.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kimse anasının karnından virtüöz çıkmadı okul çıkışı gitmişler belli kafalarına göre bir şeyler yapıyorlar önce düşündüm eğlence kısmında bu başlık yerinde olmuş mu diye sonra baktım eğlenilebilir aslında senin bunla eğleniyor olmanla ama tenezzül etmedim bunla eğlenmeye velhasıl ben bu topiği neresinden tutsam da eğlenemedim edit : tuttuysam da tutarsam tutayım tuttuysam tut ayşe tut derken düzgün cümle kuramadım kurabilen düzeltsin
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 varsınolsun said: kimse anasının karnından virtüöz çıkmadı okul çıkışı gitmişler belli kafalarına göre bir şeyler yapıyorlar önce düşündüm eğlence kısmında bu başlık yerinde olmuş mu diye sonra baktım eğlenilebilir aslında senin bunla eğleniyor olmanla ama tenezzül etmedim bunla eğlenmeye velhasıl ben bu topiği neresinden tutsam da eğlenemedim edit : tuttuysam da tutarsam tutayım tuttuysam tut ayşe tut derken düzgün cümle kuramadım kurabilen düzeltsin Seni eğlendiricez diye açmadık zaten.Eğlenmediysen başka topiğe bak niye 2 saat kıllık çıkartıcam diye uğraştın da mesaj yazdın. Git başka topiğe kardeşim niye ortamı geriyosun.
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 buna da sinir olurum. "Başlık pek güzel" -eyw "başlık kaka" -sie lan sana mı açtık hayvan herif git başka yere hadi defol
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya bir an korktum "yoksa benim kardeşimin metallica denemelerinden mi bu, aman tanrım" diyerek. öyle olmadığına nasıl sevindim anlatamam. edit: ama evet bence de alay etmemek lazım. eğlenceli değil, en azından alenen alay edilince değil. birebirken güzel olabilir. bu çocuklar böyle eğlenmek için değil de tam, yani böyle çok gönül vererek yapıyorlar bu grup işini. ha ben izlemiyorum kardeşimin videolarını, o ayrı.
malik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu tarz şeylere tek gülen milletlerden biriyizdir abi.onla bir sorunum yok da hani komik bir şey belki ok , ama alay edilecek bir şey ı ıh . dil konuşmaları için de öyle , adam dil konuşur saçmalar ingilizcesi kötüdür falan . "hahah adama bak maaal" deriz kimse sallamazken. aşırı saçma bence.insankar böyle böyle öğrenicek kafasını gözünü yararak, hata yaparak . keşke komikmiş ehe deyip geçip gitsek bu tavırlarla ilgili de .. genel bir de konuştuğum şey
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 komik bisey yokta, telefonla mi cekmisler, elemanin sesi hic anlasilimiyo.
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 komik abicim video.. vokalin havalara giricem diye garip tavırları komik.. bende o yollardan gectim eski videolarıma baktıkca yerlere yatarım hala komik cünki :D ama bunları aşagılamak icin demiyorum tabikide.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Dün radyoda ercik in yanlış telaffuzlarına 122 sayfa gülen insanlarız ne bekliyosunuz ki?
Öne çıkan mesajlar