Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötü durumdayım

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:
Lorrotar said:
synorin said:
Killer said:
Fortuna said:
Benimde desteğim gelir Sahandan hoslanmayanlar grubuna.Adamın biri tv'ye çıkıyor,bir birinden angut haraketler yapıyor, bizde gülüyoruz.Manasız bence.

Evet bu arada topic sahibi galiba beklemeye geçti, saldırdığı zaman ne olduğunu anlatacaktır.

zevkler ve renkler tartışılmaz.milletin neye gülüp gülmediğine bok atmayınız.siz şahana gülmeyip okana gülüyo olabilirsiniz.bizde tam tersini yapıyoruz.

OK?

ben hem şahana hem okana gülüorm
çok mu güleçim?:D

bu arada fortuna +1

şahana gülenler,makyaj eşliğinde aynanın karşısına geçip maymunluk yaparak da gülebilirler.pek fark yok nasıl olsa.

espri anlayışı kıt bir adamın 'adamın biri gitmiş,gidiş o gidiş' tipi laflara gülüp 'benim zevkim bu zevk renk tartışılmaz' demesi gibi bişey bana kalırsa.

recep ivedik zımbırtısıda hayal kırıklığı olur zaten.bilimum maymunluğa gülenler gider yine sonra 2 saat baydı be abi diye çıkarlar.ya adamın biri,2 saat boyunca la nağber la bilmemne yamuk yumuk konuşup,maymunluk yapıcak ve buna gülünecek?5 dk 10 dk belki.bide arada güzel espriler olur onlara gülünür.2 saat kim katlanır arkadaş onlara?

yok neymiş TAANITCEAN AYANA 20 MİLYONU İNDİREGANDİ YAPCAN DEEMİ ÇAKĞHAAAL...EHEHEH çok komik yani sormayın(hayır yani ordaki olayda da komik bi yan yok.konuşma tarzıyla az bi komiklik yapılmaya çalışılmış işte).onlara filan gülüyosanız arap asıllı biriyle konuşmayın gülmekten ölürsünüz yani.

benim görüşüm bu.zevk renk olayı kadar bayık bi olay yok yani artık ota boka bi zevk-renk meselesi denmeye başlandı.herşeyin bi standardı vardır,herşeyden kastın neyse o standartları geçmiştir,sonra zevkine rengine bakarsın.

osuruğa gülmekle eşdeğer kalitesizlikte görüyorum ben şahana gülmeyi.

neyse şimdi alınan gücenen olur olay çıkmasın ben yazmiyim daha =) (işin aslı kim neye gülerse güler banane,ama laf dalaşı gibi şeyler olursa haklı gördüğüm bi tarafı savunmaktan yanayım,içim rahat etmiyor yoksa.herşeye maydonoz olan bi tip de değilim hani =P )

cool mu oluyorunuz noluyorsunuz böyle ayarlar verince? ziyadesiyle gülüyorum, eğleniyorum.

entelim ben, tiplemeye gülmem esprideki kaliteye bakarım, ayrıca kızlara da selam ederim mi diyorsun?

arap asıllı biriyle konuşunca gülmüyorum ama şahana gülüyorum.

ayrıca evet zevk meselesi. herşeyin bi standartı vardır demişin; abi nası ya? ben buna şahan'a gülüyorsam senden kültür ve zeka seviyem mi düşük oluyor ne oluyor? zevk aldığım, bana komik geldiği için değil de belli standartın altında kaldığım için mi gülüyorum? ayrıca standart ne, sen mi belirliyorsun?

bak buna da güldüm ama bu sefer ağzımla değil.

ayar içinde ayar
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu iyice sahan tartismasina cevirmisiz, bi sakin olur musunuz?
ben sahani kalitesiz ya da kaliteli diye nitelendirmiyorum, adamin esprilerini sulu ve kalitesiz buluyorum, yaptigi filme de bana para verseler gitmem, zamanım daha kıymetlidir, lakin;
sen seviyosundur izliyosundur, tabiki buyur, kimse kolundan tutup, kafanı iki eli arasina alip tam da gozlerinin içine bakip salyalar sacarak sana "ŞAHAN İZLEMEYECEKSİN ANLADIN MI!!1?!" demiyor ki, bana da aynı sekilde izle demiyolar.

ayrica tipleme severim ben, bkz: ata demirer.
cem yilmaz beni ata kadar güldüremez, adam tipleme yapiyorsa da hakkıyla yapiyor, civikliktan güldürmüyor kendine =)

entel de sayilmam pek, samsun 216 icebilirim versen.
tekel vodkasina da bayilirim.

neyse dediğim gibi, konuyu baska yonlere cekmek hoş değil.
şahan veya turkiyedeki komedyenleri konusmak istiyorsanız konu acarsiniz, ben de zevkle gelir goruslerimi paylasirim :P
lütfen bu konudaki şahan tartismasi bitsin.
1 mesaj attim pişman oldum.
bi deli (yani ben) bi kuyuya tas atmis, 40 akilli cikaramamis misali.
Sosyal ağlarda paylaş

kızlara bir selam ettim inanamazsın abi.zaten coolluk olsun diye yazdım buraya.hiç kız arkadaşım olmadığından patiden belki bulurum diye şansımı deniyim dedim.

Heracles arkandayım abi.evlenme teklif etceksen filan tanıdığım kuyumcu var =P

PS:nikah olursa filan şahit olurum dfgğdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...