çikilop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Aşk Acısına Elektroşok İle Tedavi Modern pskiyatri, dayanılmaz aşk acıları çekenleri elektroşokla tedavi ediyor. Kesin çözüm veren bu yöntemle âşıklar birkaç günde yeniden eskisi gibi gülüp eğlenen, hayat dolu insanlara dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 benle evlen istersen abi yemek yapabiliyorum japon mutfağı falan ağlatırım yani udon yapmayıda öğrenicem bak plazmanın yanında ps3 ve istediğim oyunları alırsan seninim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sevgilisi var diyip hala medet umuyorsan hoca sen bir iki tokat at kendine.Hem etik değil senin sevgiline böyle birisi aşık olsa bişeyler söylese aklını karıştırsa sen ya allah diyip dalmaz mısın? Ben dalarım valla!Kendine mukayet ol ayrıyetten bide tedavi falan ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yHC-kSSPoQA sözleri koy 100 doları cebine gidelim laleliye sehrazatın kralına koysan 2. hediyeee aptal onur aptal onur gerizekalı onur aptal onur aptal onur gerizekalı onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sevgilisiyle hangi evrede olduğuna göre ekşınını belirle ;) : *Uzun süredir birliktelermiş, sarmaş dolaş geziolar, iki de bi birbirlerine iltifat edip duruolarsa; -Unut bab sen o kızı.. *Bikaç haftadır çıkıolarmış, ara sıra elele tutuşuolar, birbirlerine yanlış bişey söylemekten çekiniolar; -Git direk anlat abi olayını, yani neyden korkuyosun ki zaten öyle dediğin gibi aile dostunuzun kızıysa, uzun zamandır tanıosan seni kırmadan kibarca ben ...dan hoşlanıorum falan der, bi süre sonra da unutur gidersin.. Yine de O00AAaah, seni istiorum, senin için herşeyi yaparım şeklinde diğil tabi, onları işi ilerletirsen söylersin. Ama abicim söylemeden edemicem, evet daha öncede söylenmiş ama, Kanka yolu .ok yolu, eğer bu kadar ciddiysen sen baştan yanlış yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 etme eyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Daha önce güzel vakit geçirdiğiniz bir yere gidin. Böyle duygusal bir anda bir şekilde elini tutmaya çalış (çok önemli). Gözlerine bak eğer hiç kaçırmıyorsa ve anlamsız bir şekilde sırıtyorsa tamamdır. yok eğer mal mal bakınıp galatasaray vs fener muhabbeti yapıyorsa gg.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 noldu bi gelişme yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 said: Evlenip gideceği evde 37 ekranda televizyon izleyecekken benim evimde plazmada izlicek zengin babanin herseyi hakettigini dusunen oglu, bi kac turk filmi cikar senin hikayenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kız ağanın kızı zaten,ağa kızını köyden birisine verir mi?vermez tabii ki,şehirlilere verecek.pilazma tevelizyonu bilem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Heracles kusra bakma ama,sen böyle "başkasıyla evlenip küçük televizyonu olacacağına benimle evlensin de plazması olsun" diye düşünen biriysen o kız zaten sana hayatta varmaz. Hatta o kız değil hiçbir kız varmaz,paranın peşinde olanlardan başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yoo varır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kankalığa hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ahsdhasadshh süpermiş bu topik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ginaly said: +kızı sevion, bakma güzel çirkin olayına, aşk güzel şey +kızın ailesi seni seviyo +plazman var +15k kontrast +$2k'lık pırlantayı şu an alabilirsin +yakışıklı adamsın +kuzen var, masa var -2 yıllık inşaat ney lan sadece tek katlı ev mi yapıolar? -kızın babası gayrinizami yollardan taksit taksit başlık parası alır senden. -plazmanın kablosu açıkta. gizlemek lazım bakkal hesabı yaptım bak, artılar fazla. al sen bu kızı. mutlu olun bi ömür boyu. kanka modunda devam et sen. iice bağla kendine. ALŞMGDLAŞGISDGÖHSDLVÖSDGLÖASİGLDSÖGSAL heraklesi intihara sürükülycek bişey soylimi bu tpikte ?SÖYLİMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 heracles1986 said: bu arada dün rüyamda kızın başkasına verildiğini gördüm.. :( :( Zorlaysa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 said: Evlenip gideceği evde 37 ekranda televizyon izleyecekken benim evimde plazmada izlicek bu nedir abi yeni gördüm ya nasıl bi görgüsüzlüktür kusura bakmada malla mülklemi tavlıycan kızı mala mülke gelen kızında amacı farklıdır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yürü be kermit konuş aslanım sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 öyle ama kankut 5 kuruşu olmayıpta ne güzel evlilikler sürdüren birbirini seven insanlarda var parayla zorlamı sevdiricen kızı bildiğin plazmam var demek görgüsüzlüğün alası. bende televizyon yok ama 1 seneye 2 seneye evlencem valla bi yerlerden buluruz televizyonda canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Greeny said: heracles1986 said: bu arada dün rüyamda kızın başkasına verildiğini gördüm.. :( :( Zorlaysa sorun yok ahusdfhaudhusdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hala beni anlayamamış bikaç arkadaşlar var şimdi plazma meselesi daha öncede söledim son kez sölüyorum SADECE KENDİSİNİN GELECEĞİNİ GÜVENCE ALTINA ALACAK MADDİ DURUMUM VAR amacı taşıyodu herkes plazmam var gitiği evde 37 ekran televizyonda izliyecek lafımı saptırmış. 2000$ pırlanta olayıda onun istediği herşeyi yapabilirim sırf beni seevmesi için diye resmini koymam ise bi arkadaşın resmini koyarmısın lafına istinadendi ayrıca plazmam var evet ama ççekemeyen arkadaşlar niye bunu ben hava atıyomuşum gibi benim üstüme gelerek kullanıolar anlamadım? Çok mu büyük bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bırak abi burda espri yapacaz diye kendini yırtıp saçmalayanlar var seviyeli pati community zaten anladı ne demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 heracles1986 said: cuma namazlarından sonra allaha dua ediorum nolur beni sevsin benimle bi ömür mutlu olsun diye :( o derece sanırım saplantı olmaya başladıcuma namazi dedin olay bitti benim dine gel kizi sana vahiy seklinde indiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 içtki içsin herhjakez çok iyi geliyo bavlla bakç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 heracles1986 said: hala beni anlayamamış bikaç arkadaşlar var şimdi plazma meselesi daha öncede söledim son kez sölüyorum SADECE KENDİSİNİN GELECEĞİNİ GÜVENCE ALTINA ALACAK MADDİ DURUMUM VAR amacı taşıyodu herkes plazmam var gitiği evde 37 ekran televizyonda izliyecek lafımı saptırmış. 2000$ pırlanta olayıda onun istediği herşeyi yapabilirim sırf beni seevmesi için diye resmini koymam ise bi arkadaşın resmini koyarmısın lafına istinadendi ayrıca plazmam var evet ama ççekemeyen arkadaşlar niye bunu ben hava atıyomuşum gibi benim üstüme gelerek kullanıolar anlamadım? Çok mu büyük bişi sen maddi imkanının olduğunu böyle mi anlatıyosun herakles3413? maddi durumumuz iyi demen yeterli sanki? kimse salak değil anlar filan;) sorun değil. affettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar