Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sakatlarla pek rastlaşmadım otobüste ama hamilelere ayrım yapmadan yer veririm. bir de bi arkadaşım vardı centilmenlik ayağına böyle genç (ve tabi ki güzel) kadınlar/kızlar gördüğü zaman yer veriyordu dövesim geliyodu çocuğu sdf. Otur lan yeritme şımartma iki dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Penthesilea said: Ben bariz dusman muamelesi yapiyorum, dogru demiyorum dogru-yanlis tartisilir, ama degil yer vermek yuzlerine bakmiyorum yani. bende düşman muamelesi yapıyorum.. otobüs dolmuşta bırak yer vermek, yüzüne bakmam... onların da isteyecek yüzü olmuyo zaten sen ne görgüsüz çocuksun falan diyebilecek türbanlı yok... zaten mentaliteleri gereği olamaz. yolda yaya gördüm mü yavaşlarım, türbanlı gördüm mü hızlanıyorum. ezeceğimden değil ama öncelik vermemeye çalışırım... falan ciddi düşman muamelesi... köpeğim bile gezdirirken türbanlı gördü mü kudurup havlıyo o dereceyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 türbanlı - türbanlı değil diye kesinlikle ayırmam. insanına göre muamele yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 makyajlı süslü püslü türbanlı gelirse parasını bile uzatmıyorum. onun dışında yorgun yaşlı teyzem, hamile bayan vs varsa otomatik veriyorum. "yer ver ulan" diye bakana gözlerimi 10 sn kadar dikiyorum, vazcayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bir insan o araçta ayakta duramayacak durumdaysa , türbanlı-türbansız insanlık dışı bir davranış yapıyorsundur . insanlığın türbanı da kadını da erkeği de olmaz ,öyle bakıverirsin. ha genç kız ayakta duruyor ,boşver sen otur .kadının taşıyabileceği yük var diyelim çok yaşlı da değil , kalka getirse bile olayı işi yokuşa sürüp yol vermezsin . @axedice : sana da helal demek geldi içimden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 65+ ya da hamile değilse allah gelse yer vermem. ama güzel bi kız dikilirse başımda yer veririm. çok aşırı güzelse yine yer vermem bi yerleri kalkmasın.çirkinse şansı yok çekil lan hava alamıyorum diyip tekmeyi basabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ne güzel tarif etmişsiniz kendinizi hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 off izmit izmit :) İzmit'te minibuslerin en dolusu İstanbul boş hali :D Bazen canım sıkılıyor yer değiştiriyorum o derece boş ve sık sefer var.Gerçi otobüs vs. de yok o yüzden de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Darkrider senin gibi arkadaşları sanayi minibüslerinde vinsana giderken görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya tabiki çok zor durumdaysa gerçekten yaşlıysa sakatsa türbanlı olduğu zamanda veririm ama benden 20 yaş büyük diye bi ayrıcalık tanıyamıyorum hem onları elleyen eden de yok(tur heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 türbanlıları sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rayka said: hem onları elleyen eden de yok(tur heralde) yaşadın ülke türkiye. hiç bir şey bildiğimiz gibi oldu mu ki heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Siz Atatürkçü olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz gerçekten ? “ Taassupsuzluk o kimsede vardır ki vatandaşının veya herhangi bir insanın vicdani inançlarına karşı hiçbir kin duymaz, bilakis hürmet eder. Hiç olmazsa başkalarının kendisininkine uymayan inanışlarını bilmezlikten, duymazlıktan gelir. Taassupsuzluk budur. Fakat hakikati söylemek lazım gelirse diyebiliriz ki taassupsuzluk kelimesinin ne demek olduğunu anlayanlar bütün dünyada pek azdır.” Buyrun Atatürk'ün sözü. Atatürk'le falan alakanız yok haberiniz olsun dedim sadece bir daha bu konuya kin dolu mesaj atanlardan Atatürk'ün öğrettiklerini uyguladığını ya da takip ettiğini söyleyen olursa bayağı bir "gömlek değiştirmiş" olması gerekecek. Onlar gerici de siz bu halinizle mi ilericisiniz ? Gidin Hannibal döneminde yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 vermemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Allah versin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Baya baya insanlıktan çıkmışssınız valla brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 axedice said: Rayka bu insanları fetullahın askerleri, pislik lanet antilaik düşman takımı vs. olarak değil de yetiştikleri ortam ve içinde bulundukları durum nedeniyle senden kültürel açıdan farklı sıradan bireyler olarak görmeye çalış. Türban tartışmalarının da temelinde böyle bir kutuplara ayırmacı zihniyet yatar zaten, sen de okuduklarınla gaza gelip böyle yüzeysel düşüncelere kapılma. Eğer yaşlıysa, çocuğu varsa, ayakta durmakta zorlanıyorsa türbana şuna buna bakmadan yer vermen lazım. Dinci bir forumda başı açık orospulara otobüste yer verir misiniz tartışması ne kadar iğrençse bu tartışma da bir o kadar rezil. Ayrıca vidyo imbaymış takdir ettim niggayı. Türkler de türklüklerini gösteriyorlar ehahah. Oscar falan almış zaten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Yorgun değilsem veya uzun yolum yoksa ve yorgun veya yaşlı birini görürsem otobüste kıçı/başı açık/kapalı olsun farketmez, yer veririm. İnsan olarak yapılması doğru olanın bu olduğuna inanıyorum. PS : Oha ilk defa Axedice'ın parmaklarından mantıklı birşeyler çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hayatımda 4-5 kere şehir içi otobüslere binmişimdir, o yüzden rahatım, uğraşmıyorum HEHELOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Giovanni, ben Atatürkçüyüm o ne dediyse dogrudurcu bir insan deiglim ki? Açık açık söylüyorum faşistim die. Ne yani Atatürkten bi alıntı yaptın die fikrimizi değiştirmemiz filan mı lazım koyunlar gibi? ps: benim ilerici olmak gibi bir iddiamda yokki gericilikle suçluyorsunuz? ki benim türban takanlarada gerici olmak gibi bir suçlamam yok. sadece insan olmayı haketmedikleri ithamında bulunuyorum o kadar. ps2: "Atatürkcüyüm" gibide bir iddiamda yok, cünkü "Atatürkçü" olmak (kısacası Atatürkün bütün fikirlerinin değişmez bir bütün halinde odgru oldugunu kabul etmekte) kökten dincilik gibi bir nevi dogmaya dayalıdır ve hatalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ozaman Atatürkcüyüm demicen bleda... Giovanni said: Siz Atatürkçü olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz gerçekten ? “ Taassupsuzluk o kimsede vardır ki vatandaşının veya herhangi bir insanın vicdani inançlarına karşı hiçbir kin duymaz, bilakis hürmet eder. Hiç olmazsa başkalarının kendisininkine uymayan inanışlarını bilmezlikten, duymazlıktan gelir. Taassupsuzluk budur. Fakat hakikati söylemek lazım gelirse diyebiliriz ki taassupsuzluk kelimesinin ne demek olduğunu anlayanlar bütün dünyada pek azdır.” Buyrun Atatürk'ün sözü. Atatürk'le falan alakanız yok haberiniz olsun dedim sadece bir daha bu konuya kin dolu mesaj atanlardan Atatürk'ün öğrettiklerini uyguladığını ya da takip ettiğini söyleyen olursa bayağı bir "gömlek değiştirmiş" olması gerekecek. Onlar gerici de siz bu halinizle mi ilericisiniz ? evet bunu diyen arkadasta gayet güzel acıklamış zaten durumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yoo duymak istediğimi söyledin teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ehah.. türkiye'yi istanbuldan ibaret sananlar atmış, tutmuş yine.. allah akıl ve fikir 3lüsünü hediye etmek istesem dahi bundan sonra "anlamanın" çok zor olduğunun da farklındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu paraya nolur? akıl olur mu? yarın olur mu bu paraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 dasaa, atıp tutabilirler bence, çünkü haklıdırlar. İstanbul küçük bir Türkyiedir. En zengin semtin 2 arka sokagında gecekondusuyla, her yöreden yozlaşmış insanıyla ve artık azınlık haline gelmiş has İstanbullusuyla (bu türkiyenin -bbelki dogunun en dogusundaki iller hariç- türkyienin her ilinde olan bi durumdur), ufak bir türkiyedir istanbul. O yüzden, tüm türkiyeyi istanbul zannetmek ne kadar bir yanılgı olsada, tamamen yanlış odlugunu ve buna dayanarak tüm türkyieyi sitanbul sananların yaptıgı yorumları "geçersiz" kılmayıda -en azından tam anlamıyla- aynı derecede geçersiz kılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar