Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal 1 - Emine Şenlikoğlu

kingpin

Öne çıkan mesajlar

gece uyutmayan program.
sinirden dişlerimi kenetleyerek uyumuşum ve bu konulara ben de girmeye karar verdim artık.
hayır bu kadar aptal yerine konamaz insan.

kadının kurduğu cümle aynen şudur:

"laikler de biraz medenileşmeye başladı artık"

nesin sen?

edit: yumuşattım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam kadının yorumları çarpıcıydı ama bence faydalı oldu; bir de "o" tarafın ağzından olayı duydum. Mesela, laiklikliğin iyi nesi var bir tane örnek gösterin gibi bir şey söyledi durmadan Emine Şenlikoğlu, laikliği İslam'la karşılaştırarak. Milli eğitim sistemi 70 yılda laikliği, "din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması" gibi bir safsatadan öteye götüremediyse, insanların neden laiklik sorusunu sorması çok doğal oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Uludağda arkadaşın tekine jack london tavsiye etmiştim.Çocuk bi şartla dedi bu karının kitabını verdi bana.Bi baktım kitaba.Kadının yazdığı şeyler kısaca budur:
1)katolikler fahişedir kocalarını aldatırlar vs
2)dinsizler ibnedir fahişedir gerekirse sevgililerini bile satarlar
3)laikliği bu ülkeye getirenler gizli hristiyan güçlerdir.Bunlar türkiyenin dinden dönüp yokolmasını istemektedir.Gazetede açılıp saçılan kadınlarda bunun göstergesidir!Namus gidiyo namus!!!
Sırf çocuğa yanlışlarını gösterebilmek için okudum sora oturup çocuka konuştum bayağı uzun.İlk başta uğraşmıym değmez dedim ama sonra farkına vardım.Çocuk köyün birinden geliyor.Hayatında gördüğü en bilgili kişi köyün imamı.Okuduğu birkaç kitabıda o salak tavsiye ediyor.Sonuç:Çocuk okuduğu herşeye inanıyor sonra gelip dinsizler şöyledir böyledir diye geziyor.E tabi sonra benimle birlikte birkaç dinsizi tanıdı.Orada dindar gezinen ülkücülerle karşılaştırdı.Biraz biraz anladı birşeyleri ama ben anlayamıyorum daha baştan bu kadının bunu yapmasına nasıl izin veriyorlar ya.Kadın resmen küçücük aklıyla insanları zehirliyor
Sosyal ağlarda paylaş

seviyenizi ortaya koymaktan çekinmeyin lütfen ya. dolandırmadan direk basın küfürü işte.

fatih altaylı dandirik bir adam, kendinden daha dandirik bi kadını çıkarmış sırf şov olsun, tartışma kızışsın, reyting patlasın diye, siz de ooh atıp tutun, küfredin, bela okuyun, rahatlayın..

böyle böyle kurtulacak rejim, haydi gençler.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadının zihniyetindeki insanların bu ülkeyi yönetiyor olduğunu bilince insan, çok sağduyulu kalamıyor.Yoksa bir iki boş azınlık olsa bu tarz laflar eden kaale bile almassın güler geçersin ama böyle olunca insan sinir de oluyor , küfür edesi de geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmaya said:
bu kadını ciddiye alarak tam 8 sayfa yazı yazılmış. bu kadın için topik açılması cabası.
komik

ciddiye almayalım da ne yapalım? kadın apaçık kirletiyor bi kesim insanın zihnini. seyirci mi kalalım hep yapıldığı gibi? sırf baktığımız, hiç müdahele etmediğimiz için bu günlere geldik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bkz. laiklik neymiş direk tdk sözlüğünden tanımı:
said:
Devlet ile din işlerinin ayrılığı, devletin, din ve vicdan özgürlüğünün gerçekleşmesi bakımından yansız olması.

Nasıl bi zihniyet bunu "laiklik dine karşı"ya çevirdi/çeviriyor siz düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadının adını duydukça aklıma, canı sıkıldıkça kafadan "Ay'da ezan sesi duyan astronotu" vs anlatan, aslını anlatmaya çalışanı ağzından tükürükler saçarak susturmaya çalışan din dersi öğretmenim geliyor.

evet, insana ve düşünceye saygı herkesin hakkı ama bazen öyle durumlar oluyor ki "olmayınca olmuyor" maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...