Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 E zamanı geldi artık.... Viktor Göreve !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ve bu forumda da bu kadının savunduğu şeyleri savunan insanlar var. IQ eksikliği diyeceğim ama başka etkenlerde olmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 oylar yannız hakkaten gayet başarılı..türkiyede kamuda başörtüsüne hayır diyen yüzde 40lık bi kesim varsa türkiyede hala ümit vardır..yoksa zaten ciddi milli direnişe başlamamız lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kadınınbiri ayar verdi fduhfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kıvırıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kitlendi yine sddffasfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 benle bi alakası yok o kadının ama iyi soru sordu heaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 alcan kafasını bu karının vurcan duvara vurcan duvara bak bakalım bidaha yapabiliomu böle ninjalıklar of be sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 http://www.eminesenlikoglu.org/ Yalnız bu siteyi açıyorsanız ve abdestsizseniz günaha girersiniz ha. Kuran okuyareak açılıyor site. Yanacaz hepimiz yanacaaaaaaaaaazzzzz X( http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=emine+senlikoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Yalnız programa bağlanmak veya mesaj atmak istiyorum. numarayı bilen var mı? Kanal 1'i aradım, makina çıktı "23'e kadar telefonlara cevap veriyoruz" falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 O 60 yaşındaki amca ne güzel yapmış öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 UHAUHAUAHUAHAUHAUHAUHAUAHA ADAMI PÜH DİYİP DÖVMÜŞ ADSFASGFDADASDFDSAFASF müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 helal olsun amcama iyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 http://photo.ghajar.ir/archives/Iranian%20woman%20fans.jpg Biri programa yollasın şunu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tüh bismillah vurdum mu yeri gördü, sen beni nasıl tutarsın ? ben seni öyle güzel tutarım ki... ah ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha LÜTFEN YOLLAYIN O RESMİ LÜTFEEEEEEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Nerden mesaj atıyoruz alooov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fatih altaylının resmi sitesi var ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 TSK'nın artık bişeyler yapmasının zamanı geldi...bunada göz yumacak olursak halimiz duman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 harıl harıl maili arıyorum bulamadım bi türlü delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dayanamadım açtım seğrediyorum.. ahahah sitesi bile var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 la bidaha zina demeyin ayıpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yüzde 26ya indik..türkiye bitmiş ya askeri ya da başka türlü bir devrim lazım..askeri devrim yararsız o yüzden biz artık azınlıkta olan kesim olarak ayaklanmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 laikliğin kendisinde namus yoktur.. ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 HAYDİ ASLANLARIM GÖRİYİM SİZİ SDFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar