KahnX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Salonda arkadaşlarla capoeira çalışırken, öylesine bi güreşelim dedik bi hareket yaptım çocuğu sola çekiyim derken dizime fazla yük bindi ve çaaaat diye bi ses geldi kendimi yere attım, neresi tam ağrıyo onu da keşfedemedim ama dizimin içinden öküz gibi bi çıtlama sesi geldi, yürürken çok ağrıyo eklem Işin kötü kısmı haftasonu kartalkayadayız aynı takımla ve snowboard yapıcaz, e ztn board dizlere hayvan gibi yüklenen bi spor, bana da full önlem almak düşer. Bi akıl fikir verin napıcamı bilmiyorum, doktora git şimdi bin tane randevu ot bok vs.. 1 saat geçti olayın üstünden boarda kadar iyileşir ama önlem almak lazım napıyım, dizlik işe yararmı boardda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dizlik değil de bandaj ii olur hiçbir doktorluk eğitimi almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Valla bence doktorluk olmuş snn durum. "çat" şeklinde bi ses gelmişse bağlarda bi problem olmuş olabilir, müsait bi zmnda ayakta duruyorken, ayaklarını kıpırdatmadan bacaklarını sağa sola esnetmeye çalış, ağrı oluosa bağlarda bi problem olmuştur. Bence hemen bi doktora git baksın dizine, en azından dağa rahat gidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 banada o tarz bişi olmuştu geçen yaz futbol oynarken aynı 'çat' sesi bende de geldi=) 1 -2 hafta zor yürüdüm sonrasında kendi kendine geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 banyoya gir bi abdest al bekle sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kıkırdak zedelenmesi olabilir. git acilen görün. nolur nolmaz. 1 haftadan fazla sürebilir geçmesi, en azından doktora gidersen tam olarak ne olduğunu bilirsin için rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sıcak havlu koy. salladım gerçi biraz, en iyisi doktora fln görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 güreşmek kadar gereksiz bi olay yok :D bide ne yaptıgını bilmiyorsan böle olur işte :D öle capoeira yapıp milleete artislik yapmicaksın kaan bey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 e kimse rakı iç dememiş nasıl iyileşcek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 doktora git ama acil kısmına gitseydin..olur olmaz gitseydin daha ii olurdu ama yinede acile git sen.. :) geçmiş olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yarini bekle sisme ve ya morarma yoksa hafif agri warsa antienflemuar mi ne odem onleici odem gecirici kremler war onnardan al iyice surerek bandaja siki siki sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 antienflamatuarlar karaciğere zarar, aklınızda bulunsun. oram şişti buram şişti her seferinde kullanırsanız karaciğeriniz başlar ordan ötmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 dikkat etmek lazım menüsküs yırtıgına da sebebıyet verebılır o çat sesi. bunu anlamanın en kolay yolu da normalde ağrı veya ustune basamama gıbı bı problem olmaz , ama sportıf faalıyet sırasında ve sonrasında baya acır. hatta kullanamazsın o bacagı ertesı gun , bu dedıgım gıbı olursa sadece ilk gun kayabilirsin o da bıraz acıya katlanırsan. ertesı gun merdıven bıle çıkarttırmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar