Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diz sakatlığı HELP!

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Salonda arkadaşlarla capoeira çalışırken, öylesine bi güreşelim dedik bi hareket yaptım çocuğu sola çekiyim derken dizime fazla yük bindi ve çaaaat diye bi ses geldi kendimi yere attım, neresi tam ağrıyo onu da keşfedemedim ama dizimin içinden öküz gibi bi çıtlama sesi geldi, yürürken çok ağrıyo eklem

Işin kötü kısmı haftasonu kartalkayadayız aynı takımla ve snowboard yapıcaz, e ztn board dizlere hayvan gibi yüklenen bi spor, bana da full önlem almak düşer.

Bi akıl fikir verin napıcamı bilmiyorum, doktora git şimdi bin tane randevu ot bok vs..

1 saat geçti olayın üstünden boarda kadar iyileşir ama önlem almak lazım napıyım, dizlik işe yararmı boardda
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence doktorluk olmuş snn durum. "çat" şeklinde bi ses gelmişse bağlarda bi problem olmuş olabilir, müsait bi zmnda ayakta duruyorken, ayaklarını kıpırdatmadan bacaklarını sağa sola esnetmeye çalış, ağrı oluosa bağlarda bi problem olmuştur. Bence hemen bi doktora git baksın dizine, en azından dağa rahat gidersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat etmek lazım menüsküs yırtıgına da sebebıyet verebılır o çat sesi. bunu anlamanın en kolay yolu da normalde ağrı veya ustune basamama gıbı bı problem olmaz , ama sportıf faalıyet sırasında ve sonrasında baya acır. hatta kullanamazsın o bacagı ertesı gun , bu dedıgım gıbı olursa sadece ilk gun kayabilirsin o da bıraz acıya katlanırsan. ertesı gun merdıven bıle çıkarttırmaz o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...