Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Adamların yaptığına bakar mısınız ya, lol :) Arathi Highlands'i alıp, Türkiye - Irak - İran olarak göstermişler. WorldofRaids'te gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hööööö ASDASDADASDADD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben 2. resmi anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ülke de o kadar çok sayıda "farmer" olunca, adamlar eğitimi sistemi değiştirmişler işte. öğrencilerin anlayacağı dilden konuşmuşlar :) Normal harita koysan anlamazlardı ki... takdir ettim kendilerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 roflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ya bu forumda herkes çince biliyo bi ben mi bilmiyorum anlamadım ya? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ahha harbi herkes bi yorum yazmış.common language olmuş çince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 mulgear6 said: ya bu forumda herkes çince biliyo bi ben mi bilmiyorum anlamadım ya? :Sherkes çince bilmiyo ama herkes arathiyi biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 illa laf sokucan yani? ben o kadar gınom mageimin sslerini koymustum sırf sen istedin diye :( 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 AHAHAHA harbiden ilk resimde sol üstteki yerde Türkiye yazıyo. Ne ayak peki, yani olay neymiş ne anlatıyolarmış da Arathi'yi koymuşlar öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 mulgear6 said: illa laf sokucan yani? ben o kadar gınom mageimin sslerini koymustum sırf sen istedin diye :( 3kıyamam sana, laf sokmadım lan. gel lan buraya *mıncırır* :D şaka o şaka <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Öpüşün barışın bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ama valla cok kırıldım ben :( humandan beklerdim ama bi gınomdan asla :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 syndicateler türk müymüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 mulgear6 said: ama valla cok kırıldım ben :( humandan beklerdim ama bi gınomdan asla :((olm napim sana << azıma mı alim o.O mıncırdım ya işte eheh :D naz yapma hadi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Saeros said: syndicateler türk müymüş? Zuhahsa kop öl get .. :) Resimlerden çok yorumlar ilginç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 gnomelara laf yok plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Dragonmax said: mulgear6 said: ama valla cok kırıldım ben :( humandan beklerdim ama bi gınomdan asla :((olm napim sana << azıma mı alim o.O mıncırdım ya işte eheh :D naz yapma hadi :)-D omg senin niyet kotuymus be :P eheh tamam tamam affettim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ogre lar turkmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mulgear6 said: ya bu forumda herkes çince biliyo bi ben mi bilmiyorum anlamadım ya? :S Bu shi zhongguo ren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bu durumda Northfold Mannor da bizim başkent oluo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sendika türk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar